Ongelma ja ratkaisu

Tulevalle viikonlopulle on suunniteltu seksimaratoni Mr. Mossadin kanssa. Jännäksi suunnitelmista tekee sen, että en ole ihan satavarma, minä päivänä Ykkösmies palaa reissultaan.

Tiedän toki noin vuorokautta aikaisemmin, milloin mies aikoo taas olla huudeilla, mutta Mr. Mossad ei pidä ajatuksesta, että äkkilähdön sattuessa joudutaan vielä alkamaan sumplimaan julkisten kulkuneuvojen aikatauluja; ja että Mr. Mossad on riippuvainen minun kuskaamisistani pysäkille tai asemalle.

Onneksi jokaiseen pulmaan löytyy ratkaisu.

“Don’t worry, I’m just gonna buy a car.”

of_course.gif

Kommentit (9)
  1. Uu, ihana blogi. Taidat olla kohtalotoverini, tosin vain yhden elämän osa-alueen kohdalla. (Tai kahden, minullakin on koiria.)

    Eikö Mr. Mossad voisi tulla autonkuljettajan kuskaamana kuten Mr. Big aina Carrien luo? (Nämä kesäiltojen Sinkkuelämää-uusinnat, argh!)

  2. Miehellä on liikaa rahaa. Se yhdistettynä työkuvioon jota ei voi paljastaa ja israelin hallitukseen ei oikein kuulosta kivalta.

    1. Ei se todistetusti ole minkään hallituksen palveluksessa, nää on vaan näitä mun foliohattuteorioita, ei pidä ottaa liian vakavasti 😉

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *