Painajainen

Näin sunnuntain vastaisena yönä ihan kamalaa unta.

Olin Muusikon kanssa jossain Muusikon keikalla; ja olimme yhdessä pakkailemassa tavaroita Muusikon valkoiseen pakettiautoon (jota hänellä siis oikeassa elämässä ei ole), kun jostain hyökkäsi kasvoton, nimetön joku ja löi Muusikkoa pullolla päähän niin, että pullo meni rikki ja Muusikon pää aukesi; verta suihkusi pitkin kasvoja Muusikon paidalle asti, minun kasvonikin peittyivät tuohon metallinhajuiseen, lämpimään tahmaan. 

Muusikko lähti kävelemään ja pyörtyi niille sijoilleen, minä yritin epätoivoisesti samaan aikaan tyrehdyttää verenvuotoa ja tarkistaa Muusikon pulssia, jota en millään meinannut löytää. 

Sain hiissattua Muusikon pakettiauton takaosaan, tämä oli siinä vaiheessa jo tullut tolkkuihinsa, mutta puhui täysin sekavia ja silmät pyörivät päässä. Yritin huutaa apua, mutta kukaan ei tullut auttamaan. Päätin lähteä viemään Muusikkoa sairaalaan, mutta en saanut autoa käyntiin; olin unohtanut, miten automaattivaihteinen ajoneuvo toimii. Samalla huutelin olkani yli pakettiauton takaosaan; minun piti pitää Muusikko hereillä, pakottaa tämä vastailemaan kysymyksiini. 

Lähdin ajamaan koko ajan Muusikolle puhuen, kontrolloiden Muusikon tajunnan tilaa, ja yhtäkkiä tämä ei enää reagoinut. Pysäytin auton, etsin pulssia jota ei löytynyt. Aloin elvyttää Muusikkoa, yritin samalla soittaa ambulanssia mutta en saanut puhelimeni näytön sormenjälkilukkoa auki, koska käteni olivat yltä päältä veressä. 

Yhtäkkiä Muusikko heräsi taas (joo, tiedän ettei elvyttämällä ”herätä”, mutta unimaailma), valitti että päähän sattuu kovasti. Yritin kysyä Muusikon nimeä ja viikonpäivää, mutta tämä vain valitti, että päähän koskee. 

Heräsin ahdistuneena ja kylmän hien peitossa aamuyön tunteina – piti ihan vaihtaa yöpaita kuivaan. Laitoin heti aamusta viestiä Muusikolle; onko kaikki okei. Vastaamisessa meni kauan, ehdin jo hermostua ja käydä kaikki mahdolliset skenaariot läpi pääni sisällä. 

Wuut-wuut.

”Joo, kaikki okei, paitsi että mä otin eilen keikan jälkeen ihan liikaa halpaa punkkua. Heräsin keskellä yötä ihan tajuttomaan jysäriin, piti ihan käydä oksulla. Hirvee darra, olisitpa hoivaamassa.” 

et.png

Kommentit (4)
  1. Mun mies kertoi toissayönä nähneensä painajaista, jossa petin häntä. Tuntui kuulemma todella pahalta.

  2. Hörhötutkani kehrää. <3

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *