Paras dieetti ikinä

Olen vahingossa keksinyt parhaan dieetin ikinä. Sen noudattaminen on hyvin helppoa, joskin noudattaminen saattaa (tilanteesta riippuen) olla hieman moraalisesti arveluttavaa.

Disclaimer: Dieetti perustuu omakohtaisiin kokemuksiin. Dieetin tehokkuutta muihin ei ole testattu, ei myöskään eläimillä. Kirjoittaja ei ota mitään vastuuta dieetin mahdollisesta epäonnistumisesta, sen mahdollisista terveydellisistä haittavaikutuksista, tai oikeastaan yhtään mistään muustakaan. 

scale.jpg

Lähtöpainoa on alussa hyvä olla liki kolminumeroinen luku, kuitenkin vähintään sen verran ettei parhaassakaan myräkässä tarvitse pelätä tekevänsä maijapoppasia. 

Unohdetaan ensi alkuun kaikki kaalisoppa-, munapinaatti- ja greippidieetit, joitten onnistuminen perustuu yleensä kuitenkin ainoastaan siihen että sallitut ruuat ovat niin pahoja, että mieluummin on ilman.

Unohdetaan myös, että syömistä pitää jotenkin neuroottisesti kontrolloida ja että ollaan huonoja ihmisiä, koska ollaan ylipainoisia. 

Sen jälkeen jätetään käymättä salilla (jos aiheuttaa vieroitusoireita, siellä voi toki käydä vielä vaikkapa saunomassa mutta ei niin että tulee hirveä hiki). Maksetaan kuitenkin kuukausittaista jäsenmaksua entiseen malliin ihan vain sen takia, että “joskus voi vielä tulla inspiraatio”. Sitäpaitsi salikortti on trendikäs ja kertoo, että olet liikunnallinen ja tervehenkinen ihminen.

Vähennetään liikunta minimiin. Myös hyötyliikunta. Sohvalta jääkaapille saa toki reippailla niin usein kuin haluaa; tämä on kuitenkin syytä ajoittaa mainostauoille ettei tarvitse turhia hötkyillä takaisintulon kanssa. Jääkaapilta ei toki saa koskaan palata tyhjin käsin, ns. window shopping on tässä tapauksessa kielletty. 

Tilataan vähintään kerran viikossa jotain noutoruokaa, mieluiten pizzaa tai kebapia. Kiinalainen ruoka käy myös hyvin (mikäli vain ja ainoastaan paistetun riisin kanssa). Muistetaan myös säännöllinen alkoholinkäyttö, mieluiten yhdistettynä noutoruokaan joko samana tai viimeistään seuraavana päivänä. Alkoholinkäytön yhteydessä on myös hyvä napostella sukilta haisevia juustoja, sipsejä ja muuta vähintään 50% rasvaa sisältäviä naposteltavia. Nyt ei kuulkaas enää dipata porkkanaa kermaviiliin! 

Suositus viikonlopun aamiaiseksi: ”Full English Breakfast”.

Unohdetaan “hyvien”ja “pahojen” hiilihydraattien välinen ero ja mässätään pullaa jos siltä tuntuu. Huuhdellaan alas joko kulutusmaidolla tai kaakaolla, parhaimmassa tapauksessa kahden edellämainitun kombinaatiolla. 

Hankitaan itseä vähintään 10 vuotta nuorempi rakastaja, jota tulee tavata vähintään 2 kertaa kuukaudessa n. 3 seksisession kertavauhdilla. 

Tällä dieetillä katoaa 10 kiloa alle kahdeksassa kuukaudessa. Tämän kertoi vaaka tänä aamuna, kun inspiroiduin kontrolloimaan elopainoni sen jälkeen kun havainnoin, että rintaliivit ovat käyneet hieman väljiksi viime aikoina.

Kommentit (14)
 1. Anna Blue Eyes
  15.12.2013, 21:31

  [[{”fid”:”274634″,”view_mode”:”media_original”,”type”:”media”,”attributes”:{”height”:”2592″,”width”:”1936″,”class”:”media-element file-media-original”}}]]

 2. Oho, joo no olipa aika tiukka tuo eka kommentti. Tuon viiden prosentin laihtumissäännön mukaan minun pitäisi piipahtaa lääkärissä joka kerta, kun painoni laskee itsestään noin 2,4kg kolmessa kuukaudessa! Eli jatkuvasti, parin kolmen kilon painonvaihtelut on mulle arkipäivää, johon en pahemmin edes kiinnitä huomiota. Välillä vaatteet on tiukemmat ja välillä löysemmät!

  Kaikki rakastuneet ja himostuneet ihmiset laihtuvat. Himostuneet yleensä enemmän. Onneksi olkoon siis!
  Väänsin tuon himostuneet englannin ”in lust” -ilmauksesta, englanniksi kun voi olla sekä in love että in lust ja olen jo pitkään kaivannut lustaantuneelle hyvää suomennosta.

  Semantiikka sikseen; myös minä mietin, mitä avioliittoosi kuluu, mutta vastauksestasi sain sen käsityksen, ettei sinua tällä hetkellä edes ihmeemmin kiinnosta…
  Vaikka blogissasi ja etenkin kommenteissasi toistelet rakastavasi miestäsi, suhteenne olevan seksiä lukuunottamatta hyvä ja ettet tahdo erota, en kirjoitustesi perusteella ihan käsitä, mikä siinä sitten on hyvää! Viitsitkö vähän valaista, kun minusta ainakin teidän suhteenne kuulostaa tosi ankealta? 🙁

  1. Joo olen selkeästi lustaantunut!! 🙂

   Raportoitavaa ei ole Ykkösmiesrintamalta, sillä hän on ollut viimeisen kuukauden aikana joko reissussa tai niin myöhään töissä, että minä olen ollut jo puolimatkassa nukkumaan. Kyllä minua edelleen avioliittoni kiinnostaa, mutta ei voi viettää laatuaikaa jos ei toista juurikaan näe 🙂 

   Jos otetaan esim. viimeiset 4 viikkoa, aikataulunsa on ollut jotakuinkin seuraava:

   Viikko 1: reissussa ma-pe. Väsyneenä kotiin viikonlopuksi.
   Viikko 2: töissä aamu seitsemästä ilta seitsemään ma-pe. Kotona kahdeksan jälkeen väsyneenä, yhdeksän jälkeen nukkumaan.
   Viikko 3: reissussa ma-pe. Väsyneenä kotiin viikonlopuksi. Lauantaina kavereitten kanssa ulos syömään.
   Viikko 4: reissussa ma-ke; tuli eilen väsyneenä kotiin. 

   Eipä tuosta juuri postausta vielä revitä… 😀 

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *