Pelimiehen tuntomerkit

CougarWoman

Joku ehti jo epäillä Logistiikkapomoa pelimieheksi, koska tämä lähettää söpöjä, minun ulkonäköäni kehuvia viestejä ja ylistää minua muutenkin superlatiivein. Motiivinaan olisi tietysti vain ja ainoastaan “saada minulta pesää”.

Missäköhän välissä näiltä kommentoijilta unohtui, että minun motiivini on nimenomaan antaa sitä pesää Logistiikkapomolle; kyllä minä sitä antaisin ilman niitä suloisia viestejäkin, mutta näin tämä meidän suhteenraakileemme on vielä entistäkin mukavampi, täyteläisempi.

Onhan se nyt kenestä tahansa kiva vastaanottaa hyvänyöntoivotusviestejä, joissa lähettäjä toivoo voivansa pian nukahtaa toinen kainalossaan. Tai saada hyvän huomenen toivotukset suukkohymiöllä. Tai lukaista kesken kiireistä työpäivää viesti, jossa toinen yksinkertaisesti toteaa, että ikävöi yhdessä nauramista, ja lähettää perään kierosilmäselfien.

Se nyt vaan kertoo siitä, että sitä toista ajattelee muutenkin kuin vain seksikertojen yhteydessä, muutenkin kuin vain silloin, kun tekee mieli. Muutenkin kuin vain silloin, kun on kyse seksistä.

Olen (nuorempana) viettänyt lukuisia yksiä öitä pelimiesten kanssa, ja olen suhteellisen varma siitä, että pelimiehen tunnistaa tietyistä käyttäytymismalleista, joista muutamia listatakseni ovat

  • Haluttomuus tyydyttää nainen; prioriteetti omalla tyydytyksellä.
  • Nihkeä ja tunteeton, pelkästään seksiin keskittyvä kommunikointi tapaamisten välissä.
  • Viesteihin vastaamatta jättäminen – ja sitten toisaalta täysin odottamattomat yhteydenotot, joissa ehdotetaan tapaamista.
  • Seksin jälkeinen haliminen on minimaalista tai sitä ei ole ollenkaan.
  • Tapaamisia perutaan viime tipassa, tai niihin ei vain ilmestytä (jälkeenpäin, seuraavan odottamattoman yhteydenoton yhteydessä annetaan hyvä meriselitys, miksi ei ilmestytty).
  • Suutelemista harrastetaan vain, jos se johtaa seksiin; pusuja (muuallekin kuin suulle) ei anneta.
  • Tyyppi ei ole kiinnostunut harrastuksistasi, elämästäsi tai mielipiteistäsi.
  • Kiire poistua (tekosyyn varjolla) tapaamisesta, mikäli tavoite (seksi) on saavutettu.
  • Kännykkään piippailee jatkuvasti viestejä tapaamisenne aikana; viestit sekä tarkistetaan, että niihin vastataan heti.
  • Mikäli kuvia vaihdellaan, pelimiehen kuvat ovat aina kuvia, joissa hän näyttää hyvältä; tai kuvia vatsalihaksistaan tai elimestään. Kuvien ainut funktio on herättää fyysistä kiinnostusta ja alfaurostella: minä olen näin komea, minulla on näin iso.

Näillä spekseillä Logistiikkapomo on kaikkea muuta kuin pelimies. Siitä ei vaan saa sitä vibaa; se on ihan liian huomaavainen, kiltti ja hassu. Ulkonäöllisesti se voisikin olla vähän pelimies, ellei sen silmät paljastaisi sitä. Niissä ei ole mitään kylmää – vain hellyyttä ja pilkettä siellä kulmassa; semmoista hyväntahtoista ilkikurisuutta.

Olen aina ollut hulluna miehiin, jotka saavat minut nauramaan niin kovasti, että olen pissiä housuuni. 

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Voisit analysoida itsesikin, kun toistat kaavaa, ryhdyt yhä uudestaan pettäjien kanssa suhteeseen, jo avioliittosi alkoi näin. Kaikki rakastavat miehiä, jotka saavat nauramaan ja osoittavat hellyyttä. Mutta harva ryhtyy suhteeseen, jos tuo mies olisi varattu.

CougarWoman
CougarWoman

Heh, eiköhän täällä ole analysoitu minua ihan tarpeeksi anonyymien keittiöpsykologien taholta. :D 

Vierailija (Ei varmistettu)

Miksi vastauksesi meni vitsiksi? Tarkoitatko, että et halua kertoa, vai että et osaa kertoa, miksi näiden lukuisten miestesi avioliitto tai toinen vakava naissuhde ei haittaa sua?

CougarWoman
CougarWoman

Tämä on jo kysymyksenä vähän kummallinen, jotenkin oletin että olisi kaikille itsestäänselvää, miksi preferoin varattuja miehiä - olenhan itsekin avioliitossa, enkä siksi hae "oikeaa" parisuhdetta. En siis oikein ymmärrä koko kysymyksen funktiota, ellei se sitten ole jokin takaperoinen yritys provosoida. ;) 

Vierailija (Ei varmistettu)

En kysy syistä hetkellä nyt vaan jatkumona, aina, olithan salasuhteissa jo nuorena, ainakin ykkösmieheen. Minusta siis, toistat kaavaa: luot yhä uusia suhteita varattuihin miehiin. Harva valitsee varattuja miehiä, tai eräät vain kerran, ja vain tosi harvat toistuvasti. Asetelmasi on minusta, että olet alati - toinen nainen.

CougarWoman
CougarWoman

Juu, kerran olin - Ykkösmiehen tosiaan. Muuten en ole harrastanut ennen nykytilannetta. :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Kiitos tästä postauksesta, Puuma. Sain tästä juuri oikealla hetkellä potkun persuuksiini, joka heittää minut oikeaan suuntaan.
Olet niiiiiiiiiin oikeassa, kyllä.

CougarWoman
CougarWoman

Hyvä, jos olin avuksi! <3 

11.36 (Ei varmistettu)

Todellinen pelimies ei harrasta näitä väsyneitä käyttäytymistapoja, koska nainen näkee niiden läpi ja saalis jää kaatamatta. Hän on kohtelias ja huomaavainen ym. jne., jolloin fiksunkin naisen kestää hetken aikaa tajuta jutun juoni.

CougarWoman
CougarWoman

Tässä on kyllä oletusarvona, että "saalis" (!!!!) on jo kaadettu. 

Nuumi (Ei varmistettu)

Pelimiehiäkin on varmaan erilaisia.
Kaikki minun tuntemani playerit ovat sellaisia, että he huomiovat naisen kyllä ihan kympillä ja ovat ihan täysillä mukana jutussa. Mitä intiimimpää touhu on, sen kiehtovampaa, jännittävämpää ja antoisampaa on peli.
Mutta mielenkiinto ei säily yllä kuin maksimissaan muutamia kuukausia ja sitten siirrytään seuraavaan "pelimerkkiin". Eikä siinä mitään, jos toinenkin osapuoli on ihan sinut asian kanssa. Kuten esimerkiksi Puuman tapauksessa on.

Vierailija (Ei varmistettu)

Jep, samaa mieltä. Pidin Puuman listaa pelimiehen tuntomerkeistä hyvin huonosti todellisia pelimiehiä kuvaavana - kokemusta sellaisista on, niin oman kaveripiirin pelimiesten kuin omalle kohdalle osuneiden yksilöiden osalta.

Vierailija (Ei varmistettu)

Hei haloo ihan ku Puuma tässä olisi joku "saalis"! Mikä vitun juttu tää on että suht. tasa-arvoiselta kuulostavassa jutussa Puumasta on pakko yrittää tehdä sitä jutun häviäjää tai alistujaa? Se, että on NAINEN, ei tee kenestäkään oletusarvoisesti suhteen alistujaa tai mitään uhria tai yhtään mitään

CougarWoman
CougarWoman

Joo - siis itseasiassa mietin kirjoittaessani, että aivan yhtä hyvin voisi olla olemassa "pelinainen", näin niin kuin (tässä kontekstissa hieman kyseenalaisen) tasa-arvon nimissä. 

Koska siis kyllähän naisetkin osaa vedättää miehiä halutessaan. Mutta jutusta olisi tullut "sukupuolineutraalina" vähän turhan monimutkainen :D

Vierailija (Ei varmistettu)

Missä se punatukkainen poika plus se feidaajamies?

CougarWoman
CougarWoman

Bubbling under, eli viestitellään yhä...

Looking for...

Tuo kuva sai kyllä nauramaan melkoisesti :D Mistä oikein niitä aina löydät? 
Pleijereitä on tosiaan monenlaisia, mutta yleisesti heitä kiinnostaa lähinnä se oma tyydytys. 

Pakko muuten kiittää puumaa :D Jokinaika sitten kommentoin juttuusi kuinka pitäisi pistää puuman juttuja omalle rakastajalle. En pistänyt puuman juttuja vaan ihan toisen sivuston, mutta tänään mies pisti viestiä kertoen sitovansa minut sänkyyn ja pääsen irti vasta kun en enää jaksa tulla enää. Luonnollisesti vastasin haluaako hän käyttää köyttä vai silkkihuiveja ;) Kyllä kannatti ja en malta odottaa näkemistä.

CougarWoman
CougarWoman

Heh, googlettamalla löytää ;)

Ja - en malta odottaa postausta aiheesta!!!! :P

Lonely Parade

Juu, sama huomio kuin muillakin: kyllä true pleijeri nimenomaan huomioi naista lirkutteluviestein ja tekee kaikkensa saadakseen naisen ihastumaan, kenties jopa rakastumaan.

Eli se, että Logistiikkapomo kertoo keskellä päivää viestissään, miten haluaisi nukahtaa yhdessä Puuman kanssa, voi hyvinkin tarkoittaa, että hän ajattelee nimenomaan seksiä sillä hetkellä. Tai sitten ei, who knows.

Tutkitusti kai naiset sekoittavat seksin ja rakkauden hyvin helposti, koska endorfiini. Kai tätä samaa voi käydä miehillekin, eli että hyvästä seksistä syntyy automaattisesti (valheellisia) rakastumisen tunteita.

CougarWoman
CougarWoman

Miksi ne tunteet olisivat valheellisia? Mitä tapahtuu "oikeissa" rakastumisen tunteissa eri tavalla? ;) 

Lonely Parade

Tjaa, haluaisin ajatella, että "oikeassa" rakastumisessa rakastutaan enemmän ihmiseen, hänen luonteeseensa ja persoonaansa. Ja että se ei ole hormonaalinen prosessi, vaan hiukan pidempikestoinen juttu.

(Ei endorfiini, btw, vaan oksitosiini: http://www.rakkaudeksi.fi/artikkelit/seksuaalisuus-ja-seksi/seksi-rakastuttaa):

Tätä hormonia siis erittyy etenkin naisilla seksin yhteydessä. Tästä syystä seksin harrastaminen on omiaan saamaan naisen rakastumaan seksikumppaniinsa. Keho ei tunnista, onko seksuaalisessa kanssakäymisessä kyse yhden illan jutusta, syrjähypystä vai kumppanin etsinnästä. Kehon reaktiot siis saavat naisen rakastumaan, vaikka kyse olisi syrjähypystä.

CougarWoman
CougarWoman

Mä luulin että rakastuminen on aina hormonaalinen prosessi; rakastaminen sitten asia erikseen. :) Mutta joo, onhan tuossa tietysti vinha perä. Mun mielestä rakastuminen - olkoon sitten missä kontekstissa tahansa - on aina pelkästään hyvä juttu. <3 

Vierailija (Ei varmistettu)

Oot kaunis! En koskaan aatellu että olisit noin kaunis!! All make sence now! :)&lt;3

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.