Pelimiehen tuntomerkit

Joku ehti jo epäillä Logistiikkapomoa pelimieheksi, koska tämä lähettää söpöjä, minun ulkonäköäni kehuvia viestejä ja ylistää minua muutenkin superlatiivein. Motiivinaan olisi tietysti vain ja ainoastaan “saada minulta pesää”.

Missäköhän välissä näiltä kommentoijilta unohtui, että minun motiivini on nimenomaan antaa sitä pesää Logistiikkapomolle; kyllä minä sitä antaisin ilman niitä suloisia viestejäkin, mutta näin tämä meidän suhteenraakileemme on vielä entistäkin mukavampi, täyteläisempi.

Onhan se nyt kenestä tahansa kiva vastaanottaa hyvänyöntoivotusviestejä, joissa lähettäjä toivoo voivansa pian nukahtaa toinen kainalossaan. Tai saada hyvän huomenen toivotukset suukkohymiöllä. Tai lukaista kesken kiireistä työpäivää viesti, jossa toinen yksinkertaisesti toteaa, että ikävöi yhdessä nauramista, ja lähettää perään kierosilmäselfien.

Se nyt vaan kertoo siitä, että sitä toista ajattelee muutenkin kuin vain seksikertojen yhteydessä, muutenkin kuin vain silloin, kun tekee mieli. Muutenkin kuin vain silloin, kun on kyse seksistä.

Olen (nuorempana) viettänyt lukuisia yksiä öitä pelimiesten kanssa, ja olen suhteellisen varma siitä, että pelimiehen tunnistaa tietyistä käyttäytymismalleista, joista muutamia listatakseni ovat

 • Haluttomuus tyydyttää nainen; prioriteetti omalla tyydytyksellä.
 • Nihkeä ja tunteeton, pelkästään seksiin keskittyvä kommunikointi tapaamisten välissä.
 • Viesteihin vastaamatta jättäminen – ja sitten toisaalta täysin odottamattomat yhteydenotot, joissa ehdotetaan tapaamista.
 • Seksin jälkeinen haliminen on minimaalista tai sitä ei ole ollenkaan.
 • Tapaamisia perutaan viime tipassa, tai niihin ei vain ilmestytä (jälkeenpäin, seuraavan odottamattoman yhteydenoton yhteydessä annetaan hyvä meriselitys, miksi ei ilmestytty).
 • Suutelemista harrastetaan vain, jos se johtaa seksiin; pusuja (muuallekin kuin suulle) ei anneta.
 • Tyyppi ei ole kiinnostunut harrastuksistasi, elämästäsi tai mielipiteistäsi.
 • Kiire poistua (tekosyyn varjolla) tapaamisesta, mikäli tavoite (seksi) on saavutettu.
 • Kännykkään piippailee jatkuvasti viestejä tapaamisenne aikana; viestit sekä tarkistetaan, että niihin vastataan heti.
 • Mikäli kuvia vaihdellaan, pelimiehen kuvat ovat aina kuvia, joissa hän näyttää hyvältä; tai kuvia vatsalihaksistaan tai elimestään. Kuvien ainut funktio on herättää fyysistä kiinnostusta ja alfaurostella: minä olen näin komea, minulla on näin iso.

Näillä spekseillä Logistiikkapomo on kaikkea muuta kuin pelimies. Siitä ei vaan saa sitä vibaa; se on ihan liian huomaavainen, kiltti ja hassu. Ulkonäöllisesti se voisikin olla vähän pelimies, ellei sen silmät paljastaisi sitä. Niissä ei ole mitään kylmää – vain hellyyttä ja pilkettä siellä kulmassa; semmoista hyväntahtoista ilkikurisuutta.

Olen aina ollut hulluna miehiin, jotka saavat minut nauramaan niin kovasti, että olen pissiä housuuni. 

coach.jpg

Kommentit (23)
 1. Oot kaunis! En koskaan aatellu että olisit noin kaunis!! All make sence now! :)<3

 2. Juu, sama huomio kuin muillakin: kyllä true pleijeri nimenomaan huomioi naista lirkutteluviestein ja tekee kaikkensa saadakseen naisen ihastumaan, kenties jopa rakastumaan.

  Eli se, että Logistiikkapomo kertoo keskellä päivää viestissään, miten haluaisi nukahtaa yhdessä Puuman kanssa, voi hyvinkin tarkoittaa, että hän ajattelee nimenomaan seksiä sillä hetkellä. Tai sitten ei, who knows.

  Tutkitusti kai naiset sekoittavat seksin ja rakkauden hyvin helposti, koska endorfiini. Kai tätä samaa voi käydä miehillekin, eli että hyvästä seksistä syntyy automaattisesti (valheellisia) rakastumisen tunteita.

  1. Miksi ne tunteet olisivat valheellisia? Mitä tapahtuu ”oikeissa” rakastumisen tunteissa eri tavalla? 😉 

   1. Tjaa, haluaisin ajatella, että ”oikeassa” rakastumisessa rakastutaan enemmän ihmiseen, hänen luonteeseensa ja persoonaansa. Ja että se ei ole hormonaalinen prosessi, vaan hiukan pidempikestoinen juttu.

    (Ei endorfiini, btw, vaan oksitosiini: http://www.rakkaudeksi.fi/artikkelit/seksuaalisuus-ja-seksi/seksi-rakastuttaa):

    Tätä hormonia siis erittyy etenkin naisilla seksin yhteydessä. Tästä syystä seksin harrastaminen on omiaan saamaan naisen rakastumaan seksikumppaniinsa. Keho ei tunnista, onko seksuaalisessa kanssakäymisessä kyse yhden illan jutusta, syrjähypystä vai kumppanin etsinnästä. Kehon reaktiot siis saavat naisen rakastumaan, vaikka kyse olisi syrjähypystä.

    1. Mä luulin että rakastuminen on aina hormonaalinen prosessi; rakastaminen sitten asia erikseen. 🙂 Mutta joo, onhan tuossa tietysti vinha perä. Mun mielestä rakastuminen – olkoon sitten missä kontekstissa tahansa – on aina pelkästään hyvä juttu. <3 

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *