Perjantaitreffit <3

CougarWoman

Huomenillaksi on sovittu pitkästä aikaa treffit. Siitä onkin aikaa, kun olen viimeksi perjantai-iltana saanut käpertyä sohvalle avotulen loimuun, napostella popcornia ja katsoa leffaa samalla söpöstellen.

Elokuvaksi on valikoitu molempien omituiseen huumorintajuun sopiva "A Million Ways to Die in the West". Olen itse jo nähnyt kyseisen elokuvan (ja olin pissiä housuuni kun nauratti niin kovasti), treffikumppanini ei vielä; mutta koska hän – laillani – pitää myös Sasha Cohenista ja muista hieman kyseenalaisen huumorin omaavista tyypeistä, uskon, että hän pitää myös tästä (paljon parjatusta) Seth MacFarlanen ohjaamasta ja tähdittämästä elokuvasta.

Salatekstailua Kitarapojan luennon aikana eilen. Mulla on aina tavoitteena tekstata jotain, joka saa hänet nauramaan ääneen kesken luennon. 

Mielenkiintoiseksi tilanteen tekee se, että treffikumppani osallistuu leffan katseluun Marokosta.

Kitarapojan ehdotuksesta meillä on huomenna virtuaalitreffit (aijai tätä nykyteknologiaa!). Ajoitamme elokuvan tahoillamme siten, että se pyörii samaan tahtiin; ja samaan aikaan olemme videoyhteydessä, jotta voimme seurata elokuvaa yhdessä. Voimme kommentoida sitä yhdessä ja nauraa yhdessä.

Harmi vain, että älypuhelimen kanssa on vähän hankalaa halia.

Mutta aika söpö idea, vai mitä..?

Kommentit

Hfhf (Ei varmistettu)

Each their own.

Kuulostaa mun korvaani vähän typerältä, mutta niin sitä kai on ihastuneena.

Mä mieluummin käyn ostamassa kimpun tuoreita kukkia ja käyn lenkillä haukkaamassa happea. Sen jälkeen joku nopea, hyvä pastaruoka tulille ja lasillinen punaista lasiin.
TV ja elokuvat voi mielestäni unohtaa, minusta on kiva silittää vaatteita ja kuunnella podcasteja. Ihanaa, hyödyllistä ja rauhoittavaa. Mielellään niin että astianpesukone humisee taustalla. Jokainen tyylillään :)

CougarWoman
CougarWoman

Joo, mä olen ihan tarkoituksella nyt vähän "typerä", mun mielestä se on ihanaa! :D

Mä taas en puolestaan koskaan osta leikkokukkia (sääli kun kuolevat kuitenkin suht nopeasti) enkä niitä oikein saajanakaan arvosta (eri sitten semmoiset ruukkukukat, jotka voi myöhemmin istuttaa puutarhaan, tai ihan suoraan ulkokukat - sisäkukkia en muista kastella ja tapan ne). Each their own tosiaan. :) 

Niin ja siis - lenkki koiran kanssa kuuluu kanssa huomisen ohjelmaan (tietysti), ja meinasin syödäkin (sans vin tosin). Ei se leffa koko iltaa kestä :)

Muita virtuaalitreffi-ideoita otetaan vastaan! 

Sinkkis (Ei varmistettu) http://sinkkulaiffii.wordpress.com/

Hauska idis!
Veikkaisin, että tätä sunkin blogia lukee monet, jotka elää etäsuhteissa.
Sieltä luulis irtoavan hyviä ideoita ja vinkkejä virtuaalitreffeihin!
Multa ei kauheasti irtoa, kun sain oman "etäsuhteeni" aikana jopa kerran puhua puhelimessa kuvan kera....
Toivottavasti yhteys ei pätki, ettei tuu turhaa säätöä leffan katsomiseen :)

Parisuhteetonta

Toihan on ihan just hyvä! Jippii! Sitten voi pelata kaikkia semmoisia kaksinpelejä verkon yli jos haluaa. Mitä lie Scrabblea ynnä muita lautapelejä. Laivanupotusta <3

CougarWoman
CougarWoman

Uuuh! Virtuaalilautapelejä! Scrabble!!! Kiitos!!!! <3 <3 

Naislaif
Naislaif

Parasta tuossa söpöydessä on se, että saa syödä omat popparit itse ;)
Mukavaa elokuvailtaa <3

Nukkumaankin voitte käydä viekukkain, kiitos nykyteknologian!

m43 (Ei varmistettu)

No?? Miten treffit meni?!?

Miia Nordic Days (Ei varmistettu) http://www.nordic-days.com/

Tällaiset leppoisat online-treffi-ideat on mun mielestä tosi tärkeitä, että se ei oo pelkästään "kaukosuhde", mutta myös ihan tavallinen parisuhde. Itse olin kaukosuhteessa 3,5 vuotta, enkä oikeen osannut ikinä suhtautua siihen rennolla otteella ja meillä toimi juttu oikeastaan vaan kun nähtiin - erossa ollessa se oli lähinnä ikävän aiheuttamia, tunteenkuohuisia Skype-puheluita. Mutta selvittiin, ja muutin miehen perässä ulkomaille, enkä päivääkään ole katunut! Muutin myös ilman kielitaitoa, joten ei hätää, asiat kyllä järjestyy ;) Tsemppiä!

Jos joku kaukosuhteessa elävä kaipaa vähän motivaatiota, niin meidän selviytymistarinan voi lukea täältä:
http://www.nordic-days.com/2017/07/30/long-distance-relationships-a-bad-...

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.