Perjantaitreffit <3

Huomenillaksi on sovittu pitkästä aikaa treffit. Siitä onkin aikaa, kun olen viimeksi perjantai-iltana saanut käpertyä sohvalle avotulen loimuun, napostella popcornia ja katsoa leffaa samalla söpöstellen.

Elokuvaksi on valikoitu molempien omituiseen huumorintajuun sopiva ”A Million Ways to Die in the West”. Olen itse jo nähnyt kyseisen elokuvan (ja olin pissiä housuuni kun nauratti niin kovasti), treffikumppanini ei vielä; mutta koska hän – laillani – pitää myös Sasha Cohenista ja muista hieman kyseenalaisen huumorin omaavista tyypeistä, uskon, että hän pitää myös tästä (paljon parjatusta) Seth MacFarlanen ohjaamasta ja tähdittämästä elokuvasta.

borat.png

Salatekstailua Kitarapojan luennon aikana eilen. Mulla on aina tavoitteena tekstata jotain, joka saa hänet nauramaan ääneen kesken luennon. 

Mielenkiintoiseksi tilanteen tekee se, että treffikumppani osallistuu leffan katseluun Marokosta.

Kitarapojan ehdotuksesta meillä on huomenna virtuaalitreffit (aijai tätä nykyteknologiaa!). Ajoitamme elokuvan tahoillamme siten, että se pyörii samaan tahtiin; ja samaan aikaan olemme videoyhteydessä, jotta voimme seurata elokuvaa yhdessä. Voimme kommentoida sitä yhdessä ja nauraa yhdessä.

Harmi vain, että älypuhelimen kanssa on vähän hankalaa halia.

Mutta aika söpö idea, vai mitä..?

Kommentit (9)
  1. Miia Nordic Days
    31.10.2017, 08:05

    Tällaiset leppoisat online-treffi-ideat on mun mielestä tosi tärkeitä, että se ei oo pelkästään ”kaukosuhde”, mutta myös ihan tavallinen parisuhde. Itse olin kaukosuhteessa 3,5 vuotta, enkä oikeen osannut ikinä suhtautua siihen rennolla otteella ja meillä toimi juttu oikeastaan vaan kun nähtiin – erossa ollessa se oli lähinnä ikävän aiheuttamia, tunteenkuohuisia Skype-puheluita. Mutta selvittiin, ja muutin miehen perässä ulkomaille, enkä päivääkään ole katunut! Muutin myös ilman kielitaitoa, joten ei hätää, asiat kyllä järjestyy 😉 Tsemppiä!

    Jos joku kaukosuhteessa elävä kaipaa vähän motivaatiota, niin meidän selviytymistarinan voi lukea täältä:
    http://www.nordic-days.com/2017/07/30/long-distance-relationships-a-bad-idea-or-an-opportunity/

  2. No?? Miten treffit meni?!?

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *