Pettäjäblogin loppu

CougarWoman

Maanantaisessa postauksessani pohdin, pitäisikö minun taas kerran nostaa kissa pöydälle ja käydä Ykkösmiehen kanssa Vakava Keskustelu suhteemme laadusta. Ehdin jo kommenttikentässä vähän epäröidäkin; haluanko tosiaankin ottaa asian puheeksi, kun en itsekään oikein tiedä, mitä keskustelulta odotan ja toivon.

Päätin kuitenkin ottaa itseäni niskasta kiinni, ja vaivautuneesti ja hieman kakistellenkin sain sanotuksi, miltä minusta tuntuu suhteessamme nyt, melkein vuoden seksittömyyden jälkeen.

Minä en ole onnellinen näin.

Minä haluan enemmän.

Minä en voi sitoutua seksittömään suhteeseen; kaipaan läheisyyttä, pusuja, haleja ja seksiä.

Minä tykkään olla sinun kanssasi, mutta meidän nykyisellään lähes kämppäkaverimainen suhteemme syö minua sisältäpäin.

Minä olen seksuaalinen ihminen ja tarvitsen seksiä ja hellyyttä elämääni.

Ykkösmies katsoi minua pitkään. Ja alkoi puhua.

Tästähän me keskusteltiin muutama vuosi takaperinkin, että mitä mahdollisuuksia meidän suhteellamme on. Muistan, että väläytit avioeron mahdollisuutta, mikäli tilanne ei muutu.

Minun kantani avioeron suhteen ei ole muuttunut, en halua, että eroamme.

Mutta ymmärrän hyvin, ettei suhteemme nykyisellään tyydytä kaikkia tarpeitasi – enkä halua että olet surullinen tai että tunnet olevasi onneton tai vankina suhteessamme.

Minäkin tykkään olla sinun kanssasi – meillä on hauskaa yhdessä. Ymmärrän kuitenkin, että haluat enemmän vapautta. Ymmärrän myös, että kaipaat seksiä, olet aina ollut seksuaalinen olento.

Puhuimme muutama vuosi takaperin avoimesta suhteesta; en silloin ollut vielä täysin sen kannalla vaikka sen pitkin hampain siedinkin, mutta ymmärrän nyt, että se on ehkä tässä tilanteessa ainoa vaihtoehto. Haluan antaa sinulle tarvitsemasi vapauden, sillä ellen anna, tulet vain onnettomammaksi ja ehkä lopulta haluat erota.

Ja voihan olla että haluat erota joka tapauksessa joskus, mutta jos nyt kokeillaan ensin näin. Ymmärrän nyt, mitä tarvitset, ja annan sinulle täyden hyväksyntäni.

Ei, tämä ei siis ole minun blogini loppu. Pyydän siis anteeksi ehkä hieman harhaanjohtavasta otsikoinnistani. 

Mutta tämä ei ole enää pettäjäblogi, ei edes puolivillaisesti sellainen; tämä on nyt blogi, joka kertoo avoimesta suhteesta ja kahdesta ihmisestä, jotka ehkä ovat menettäneet seksuaalisen kiinnostuksen toisiinsa, mutta haluavat muuten olla yhdessä.

Eikä sille yhdessäololle tarvitse olla muuta syytä kuin se, että kumpikin olisi onnettomampi ilman sitä toista siinä rinnalla. 

Disclaimer: Ylläoleva keskustelu on parafraseerattu, ja vähän typistettykin tärkeimpiin pointteihin niin minun, kuin Ykkösmiehenkin osalta. Koko keskustelu käytiin ystävällismielisessä hengessä ja ilman riitoja tai kyyneleitä. 

Kommentit

Oranssinen

Way to go Cougar!

Aloitteleva Puuma (Ei varmistettu)

A: en ole millin vertaa hämmästynyt tai yllättynyt miehesi vastauksesta

B: olen niin onnellinen teidän kaikkien puolesta! Win-win-win

C: koen syvää tyydytystä siitä, että moralisoijien ja "eroa vihdoin, nainen"-kuorojen suut on tukittu (vai onko mielikuvitukseni vajaa, on varmaan. Ainahan itse blogin pitämisestä voi nillittää edelleen, ja menneestä, kun olit pettäjä.)
D: olen onnellinen, että blogi jatkuu

oceansoul / housuitta (Ei varmistettu) http://housuitta.com

Juurikin näin! :D

CougarWoman
CougarWoman

Tädäh - eka nillityksentynkä jo bongattu! ;D 

Kiitos <3 

Hei (Ei varmistettu)

Vau. Niin mä kirjotinkin aikasemmin kommenttina että ei sun mies tyhmä varmaankaan ole ja luule, että kaikki menee noin kivasti omalla painollaan, vaan ymmärtää tilanteen ja hyväksyy sen. Hyvää jatkoa teille molemmille.

CougarWoman
CougarWoman

Muistan kommenttisi :) Kiitos, samoin sinulle! 

mystery
Vision One

Vauuu mahtavaa! Jos nyt vähän vähenis kaikki nillittäjät täällä, vaikka kyllä ne varmaan tästäkin jotain negatiivista ja itsekästä löytää :D

CougarWoman
CougarWoman

Nillittäjät nyt löytää negatiivisuutta vaikka sateenkaaren alla ikuisen nuoruuden lähteen vedessä kylpevästä yksisarvisesta. :) Antaa nillittäjien nillittää, kai hekin siitä oman tyydytyksensä saavat. 

NotCredibleDates

Siis ei tälleen saa asioita kertoa, meinaan melkein sain sydärin kun aluksi luulin, että lopetat koko blogin! :D Taitaa olla tämä nyt ihan hyvä uutinen ja homma alkaa luistamaan oikealla tavalla :)

CougarWoman
CougarWoman

Heh, myönnän että otsikoin vähän pilke silmässä ;) 

Joo, aika näyttää. :)

Jodelie
Mama-mammutti

Jee! Sata rohkeuspistettä sulle! :) Hyvä, että saitte puhuttua.

CougarWoman
CougarWoman

Kiitos! Niin on, en tajua miten mä sitä päässäni jotenkin jo pidemmän aikaa väänsin paljon tuskaisemmaksi tilanteeksi kuin mitä se sitten todellisuudessa oli. 

Metsästä törähtää

Entistä enemmän epäilen, ettei tämä blogi ole yhteydessä todellisuuteen.

CougarWoman
CougarWoman

Ihan vapaasti saat epäillä! :) 

Vierailija (Ei varmistettu)

Parempi näin, mutta olethan sinä silti aina tavallaan pettäjä, koska petit miestäsi. Se ei miksikään muutu.

CougarWoman
CougarWoman

Joo. Toki. Tarkoitinkin, ettei blogi tule enää tulevaisuudessa kertomaan pettämisestä. :) 

sanninen
Sairaan Ihana Sanni

Niin ihanaa! Onnea!

CougarWoman
CougarWoman

Kiitos <3 

Minta (Ei varmistettu)

En tiedä miten on mahdollista minun tuntea näin aitoja ja syviä tunteita ihmistä kohtaan jota en ole koskaan nähnyt,en edes hänen kanssaan jutellut. Mutta muutama onnen kyynel poskella,todella lämpöisellä sydämellä haluan sanoa..jotain..Tai ehkä vain välittää tämän tunteen sinulle!

CougarWoman
CougarWoman

Ihana kommentti - kiitos. Tunne välittyi mainiosti <3 

Toimitus
Toimitus

Huh peljästyimme vallan että miten blogin käy! Mutta nostimme postauksesi uudelle nostopaikalle etusivulle, Päivän puheenaiheeksi!

CougarWoman
CougarWoman

Kiäh kiäh ;) 

Kiitos nostosta - hienolta näyttää! 

mipu (Ei varmistettu)

Miten käsitätte/sovitte avoimen suhteen määritelmän? Tarkoittaako se, että saat hakea seksiä muualta vai että saat rakastua/rakastaa myös toista miestä samanaikaisesti? Oli miten oli, oon iloinen että ootte keksineet molempia miellyttävän ratkaisun ja toivon teille kaikkea hyvää.

CougarWoman
CougarWoman

Eh...rakastumisesta ja rakastamisesta ei itseasiassa puhuttu. Vaikka tietysti kai olisi pitänyt. Mutta ei tämä keskustelu ollutkaan semmoinen suitsait pinoon - juttu, kyllä se varmasti jatkokeskusteluja poikii. 

Vierailija (Ei varmistettu)

Parempi lupa jälkikäteenkin kuin ei ollenkaan! ;) Tuntuisi hassulta elää kämppäkavereina ja hakea seksi muualta, mutta voi niinkin elää. Ilmeisesti Ykkösmiehen libido on sitten olematon, koska yleensä miehet haluavat elää (saman katon alla) sen ihmisen kanssa, jonka kanssa sekstailevat.

CougarWoman
CougarWoman

Se libidon puutehan tässä on alusta saakka juuri se ongelman ydin ollutkin.. 

Vierailija (Ei varmistettu)

Mahtava käänne, onnittelut puumalle ja hatunnosto ykkösmiehelle! Ehkä tämän myötä avoimista suhteista aletaan puhua/kirjoittaa hitusen enemmän, mikä on pelkästään hyvä asia. Itse elän avoimessa suhteessa, mutta asiasta tietävät vain lähimmät ihmiset, koska koen että se ei ole (vielä) sosiaalisesti hyväksyttyä. Tällainen suhde toimii meillä erinomaisesti ja ihmettelenkin miksi useammat eivät päädy samaan ratkaisuun. Meidän tilanne tosin eroaa puumasta siten, että harrastamme pääosin suhteen sisäistä seksiä, ulkosuhteet ovat vain lisäbonus muutenkin tyydyttävään seksielämäämme. Mutta mahtavaa kuulla kokemuksia myös erilaisista avoimista suhteista!

CougarWoman
CougarWoman

Joo, mekin ollaan tuota pohdittu (että kenelle kertoa). Ehkä tarpeen mukaan kerromme, muuten emme juurikaan toitottele. 

Mistä sitä tietää vaikka meidänkin suhde tästä vielä seksuaalisesti piristyisi (periksi ei anneta)! 

Avoin suhde ihan virallisena suhdemuotona on meille kummallekin täysin uusi käsite, eli varmaan tulee jossain vaiheessa kysymysmerkkejä vastaan...

Superijori

Jatkuu ens numerossa... -tosiaankin jatkuu.

Hienoa että yhteinen ymmärrys löytyi tilanteeseen, olen iloinen puolestasi. :) 

Joku tuolla ylhäällä kyselikin tarkkoja määritelmiä, niistä luultavasti kuullaan myöhemmin lisää? Pakko myös myöntää, että rupean melko vahvasti arvelemaan kuinka reaaliaikainen blogi loppujen lopuksi on, ei sillä että siinä olisi mitään pahaa. Herkkuluettavaa silti.

Kivaa syksyä Puuma! 

CougarWoman
CougarWoman

Joo siis nuo tarkat määritelmät on meiltäkin vielä vähän hakusessa, itseasiassa eilen tuli ensimmäinen "kunnon" määritelmä puolivahingossa kun vitsailin jotain Ykkösmiehen aikasta komean ex-kollegan kutsumisesta saunaan, niin Ykkösmies heitti että yhteiset tuttavat on sitten mieluiten jätettävä rauhaan. :D Ei me jotenkin vielä osata ranskalaisin viivoin listata että mitä saa ja ei saa tehdä, tätä suhdemuotoa täytyy vielä molempien opetella. 

Blogi on melkein reaaliaikainen, useimmat postaukset on tosin kirjoitettu etukäteen ja julkaistu myöhemmin (nämä yleensä tunnistaa siitä, että ne on ajastettu aamuksi ;) ja tämä johtuu siis siitä, että bloggaan töissä pikku pätkissä). Ja tietysti jos jotain tosi ajankohtaista tulee, niin se kiilaa sitten postausjonossa (kyllä, jonossa; mulla saattaa olla muutama postaus ajastuksessa) etummaiseksi.

Harvoin mulla kuitenkaan kahta-kolmea enempää on "valmiiksi" kirjoitettuna. Eli esimerkiksi tämän päivän postaus oli kirjoitettu tiistai-iltapäivästä, ja keskustelu käytiin siis maanantai-iltana. 

Aijuu, vai tarkoititko että kirjoitan x vuotta sitten tapahtuneista tapahtumista? :D Olisikin, niin tietäisin itsekin, miten tässä käy! :D :D :D 

Mutta otan tuon ihan kohteliaisuutena (kuten myös herkkuluettavan) <3 

Onko sillä väliä, mitä te keskenänne sovitte, kun kuitenkin tulet tekemään ihan mitä itse tahdot? Olenko väärässä?

CougarWoman
CougarWoman

Lyhyesti - olet. :)

Aloitteleva Puuma (Ei varmistettu)

Itsr asiassa mullakin kävi mielessä, että tämä saattaisi johtaa siihen, että avioseksiä olisi taas, kun paineet on nollattu.

EMerituuli
Loxodon

Kiva! Itse lopetin sun blogin seuraamisen jo silloin kun olit nörttipojan kanssa ja teillä oli jotain ryppyjä rakkaudessa. Mulle tuli tästä liian paha mieli sun aviomiehen takia ja se tyyli millä kerroit nörttipojan liian pienestä peniksestä oli jotenkin liikaa... Seurasin kuitenkin otsikkoja kun ne tuossa etusivulla vilkkuivat ja onneksi tänään klikkasin kirjoituksesi auki!

Tykkään tosi paljon sun tavasta kirjoittaa ja nyt jään kyllä mielenkiinnolla seuraamaan kuinka tässä käy. Eihän tässä muiden mielipiteillä väliä ole, mutta mun mielestä teit tässä nyt tosi hyvän ratkaisun, joka on reilu kaikkia osapuolia kohtaan.

CougarWoman
CougarWoman

Tervetuloa takaisin ja kiitos kun kommentoit! :)

Nörttipenisgatea en enää ala sen enempiä kommentoimaan, mutta voin luvata, etten tulevaisuudessa paljasta mitään penismäisiä yksityiskohtia. ;)

Nimetön (Ei varmistettu)

Voisiko olla mahdollista, että miehesi on hakenut seksin myös muualta ja nyt vain avoimesta antaa luvan siihen myös sinulle? Käytännössä siis molemmat harrastatte seksiä muualla ja punkkaatte muuten samassa kämpässä. Jostain syystä minulla on alusta asti ollut fibat, ettei miehelläsi välttämättä ole asiat ihan niin kuin ne sinulle näyttäytyvät...
Mutta onnea tuosta keskustelusta, helpottaa varmasti sinua ja saat vähemmän hate-mailia :)

CougarWoman
CougarWoman

Kaikkihan on aina mahdollista. Mutta se ei enää ole olennaistakaan, nythän mennään molemmat sitten ihan "luvan kanssa". 

Kiitos, tosiaan alkaa nyt ihmissuhdetasolla vähän helpottaa. :) 

Happycat (Ei varmistettu)

Huh, huh, nyt ihan oikeasti meinasi mennä aamukaffet väärään kurkkuun kun luin otsikon :-) Mahtavaa että et kuitenkaan lopeta blogin pitoa, tämä on ehkä ainoa blogi jota jaksan aina vaan seurata. Ja onnea uudesta käänteestä, olen onnellinen sinun puolestasi, olisipa itsellänikin yhtä suurta rohkeutta kohdata vaikeita asioita :-)

CougarWoman
CougarWoman

Hihi, sori ;)

Kiitos palautteestasi. Kyllä se rohkeus jostain lopulta kumpuaa kun on tarpeeksi kauan ollut vaikeassa tilanteessa. <3 

Å-mappi

Kiva lukea tällainen postaus. Varmasti iso helpotus sinulle, ja voisin ainakin kuvitella, että hänellekin. 

 

Semmosta tässä mietin lukiessani, että oot kyllä kirjoittanutkin sun ja Ykkösmiehen seksielämästä koko suhteenne ajalta (olen lukenut kaikki postauksesi joskus, mutta en kovin tarkasti muista), mutta luuletko, että siitä irtoaisi jonkinlaista katsausta? Lähinnä sitä, miten asia on kehittynyt tuohon pisteeseen, jossa se nyt on, ja millaista teillä oli sitä ennen, kun intiimielämä alkoi hiipua. Musta tuntuu jotenkin tosi oudolta ja epäkohteliaalta pyytää tällaista, mutta blogin teeman huomioon ottaen se on kai sopivaisuuden rajoissa? 

CougarWoman
CougarWoman

Joo, helpotushan tämä on. 

Tarkoitatko jonkinlaista "elämänkaarta" kanivuosista nykytilanteeseen? :D Täytyy ensin itse hieman pysähtyä miettimään, että miten se itseasiassa menikään, näin jälkeenpäin kun tuntuu vaan että yhtenä päivänä vaan heräsi ja huomasi että seksiä ei ole. Ne suhteen eri vaiheet olisi tietysti hyvä tunnistaa ja "dokumentoida", jospa siitä oppisi jotain. 

Mun mielestä toi on aika hyvä postausidea! Että älä huolehdi, ihan sopivaisuuden rajoissa ainakin minun mielestäni. :) 

Å-mappi

Joo, just tuollainen "elmänkaariteema" oli mielessä!

Mia K.
Voi taivas

Upea juttu! Tämä :))

Ja, takuulla helpottavaakin teille molemmille ♡

Hengitysharjoituksia

Onpa kiinnostavaa kuulla, miten tarina jatkuu ja muuttaako asia jotain teidän välissänne.
Voisi kuvitella, että omiakin tunteita pääsee tarkastelemaan vielä uudella tasolla, kun syyllisyys pettämisestä ei enää ole päällimmäisenä.

Riinanen
Onnenavaimia

Mitä olisit mieltä jos Ykkösmieskin harrastaisi seksiä/tapailisi muita? Tai kun avoin suhde nyt ilmeisestikin on tavallaan sinulle ja sun tarpeisiisi. Keskustelu ja sen lopputulema olivat varmasti helpottavia sinulle. :) 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.