Pikapikapäivitys!

CougarWoman

Muusikon kanssa oli ihanaa. Molemmipuolisesti ja absoluuttisesti yksinkertaisesti ihanaa.

Siinä vaiheessa, kun varttitunti (!) tapaamisesta maattiin sylikkäin sängyssä ja se suukotteli hiuksiani ja silitteli reittäni laiskasti jälkihuumassa tajusin, että oli ehkä liiankin ihanaa. 

Välillä vähän "sävellettiin" (so. se hapuili melodiaa sanoitukselleni ja minä nyökyttelin hyväksyvästi) alasti ja juotiin kahvia sylikkäin, sitten taas palattiin sänkyyn. Ja vielä kerran. 

Oli, kuin niin olisi ollut aina. Kuin olisimme tunteneet toisemme aina. 

En tiedä, uskalletaanko me toista tapaamista. Molempia pelottaa, että nyt löytyi vähän liiankin hyvä mätsi. 

Kommentit

Madde1 (Ei varmistettu)

Voi ihanuutta. Sori että takerrun silti detaljeihin mutta tuota.. Olitko hänen luona siis kuinka monta tuntia? Ja selvästi yli nelikymppinen mies pystyi suoritukseen monta kertaa? Nimimerkillä kateellisen hämmentynyt...

CougarWoman
CougarWoman

Joo siis neljä ja puoli tuntia olin...Tätä hämmästelin itsekin, ja niin itseasiassa hämmästeli Muusikkokin :D 

Basistin taika. (Ei varmistettu)

Go for it. Sanonko vielä erään artistinkin. :D Onnea!

CougarWoman
CougarWoman

Hehe, älä sano ;) Kiitos <3

Antaa palaa! (Ei varmistettu)

Tilanteesi tuskin tulee muuttumaan ykkösmiehen kanssa. Ei hän seksipedoksi muutu vaikka minkälaisen pillerin saisi (mitä verikokeet kertookaan). Mikset saisi olla onnellinen jonkun muun kanssa. Eikö nykyinen suhteesi ole enemmänkin kaverisuhde?

Vierailija (Ei varmistettu)

Tätä minäkin mietin.

Madde1 (Ei varmistettu)

Mäkin haluuuuuuuuuun.... ;) ;)

Ghostfire

Puumis. Kaikella rakkaudella. ANNA PALAA! Sukella syvään päähän, ota vauhtia ja lennä, nauti, elä! Älä roiku Ykkössuhteessa siksi että se muilta osin toimii, jos sulla on mahdollisuus saada jotain, missä kaikki isot asiat toimii. Ja vaikka ei toimisikaan, niin silti. Jos oletetaan että tämä on ainoa elämä mitä täällä saadaan, ei kai sen pitäisi olla tyytymistä millään tärkeällä osa-alueella?

Mundis (Ei varmistettu)

Jos tämä on tarkoitettu kehotukseksi vapauttaa myös Ykkösmies etsimään omaa onneaan, niin sitten olen samaa mieltä. Sen oman elämän lisäksi kun olisi kuitenkin syytä edes hieman miettiä myös niitä, joihin oma toiminta vaikuttaa. Tähän asti olen jollakin tasolla Puumaa ymmärtänyt, sillä seksittömyys todella on valtava mörkö suhteessa. Nyt en vain enää jaksa käsittää, miksi hän tieten tahtoen etsii jo kolmatta kertaa salasuhdetta... Eiköhän tilanne ole jo tullut selväksi siltäkin osin, ettei Puuma enää usko suhteensa korjautumiseen. Kaikesta huolimatta Ykkösmieskin on onnensa ansainnut, mutta tämä lähentelee jo jonkinlaista henkistä kuohintaa...

Puuma, jos jatkat suhdetta Muusikkoon, kehotan sinua miettimään asioita hetken ajan myös vähän epäitsekkäästi. Kyllä, sinulla on oikeus nautintoon, mutta sen ei tarvitse tapahtua kenenkään toisen henkisen hyvinvoinnin kustannuksella. Ja vaikka kuinka väität muuta, olet jo astunut sen rajan yli, etteikö toimintasi välillisesti vaikuttaisi myös Ykkösmieheen. Kaikkea hyvää, mihin ratkaisuun nyt päädytkään!

sisterofsteel (Ei varmistettu)

Minullekin on tullut näistä kyllä jo mieleen se (kun olen blogia ihan alusta asti seurannut) ettei Puuma etsi pelkästään seksiä vaikka naamioikin sen näyttämään siltä. Selkeästi rakastumisen tunteella, alkuhuumalla ja "säpinällä" on vähintään yhtä suuri rooli kuin itse seksuaalisella nautinnolla. Ainakin nämä tunnetilat huokuvat tekstistä, Puuma hakee seksiseuraksi miestä jonka kanssa voi saavuttaa tämän henkisenkin puolen tyydytyksen.

Valitettavasti kakkua ei voi syödä ja säästää - varmasti suhde Ykkösmieheen joutuu hämmennykseen joka kerta uuden kiinnostavan ihmisen tapaamisen yhteydessä. Ykkösmies kun ei pysty mitään näistä puolista ilmeisesti tyydyttämään ja kuten joku kanssakomentoija viisaasti totesi, ei tätä tule tapahtumaan jatkossakaan, se kortti taitaa olla katsottu. Vaikka jäljellä olisi miten syvä ystävyys ja kumppanuus tahansa, Puuma saavuttanee sen jonkun muunkin kanssa joka täyttää toimivan parisuhteen kriteerit. Sellaista ei nimittäin mielestäni ole jos toinen toimii salassa ja hakee parisuhteeseen kuuluvat asiat muualta kumppanin tietämättä.

Ajatukseni ajateltavaksi.

CougarWoman
CougarWoman

" Puuma hakee seksiseuraksi miestä jonka kanssa voi saavuttaa tämän henkisenkin puolen tyydytyksen."

Ilman muuta! Seksi on tietysti keskeinen osa, mutta en minä mitään mekaanista jyystämistä hae. Mielestäni olen tämän aiemminkin blogissani ilmaissut. 

sisterofsteel (Ei varmistettu)

Asiayhteydestä irrotettuna sait quoten kuulostamaan muulta kuin mitä sillä alunperin tarkoitettiin. Alkuhuumaa ja siihen liittyviä jännitteitä tuskin yhdessäkään suhteessa on pysyvästi.

00500HKI
00500 Helsinki

Nyt perkele annat palaa, tuollaista ei joka päivä kävele vastaan - eikä ihan joka vuosikaan. Basistit, basistit... ;)

-Y

A. Sinivaara
Onnenpäivä

Täähän saattaa olla aika yksinkertainenkin tilanne, loppujen lopuksi. Kun pistää käden sydämelle, on ihan rehellinen itselleen ja suostuu ajattelemaan niitä pelottaviakin asioita, niin kiinnostaako sua enää edes seksi ykkösmiehen kanssa? Ja nyt ei lasketa sitä haluamista ja kiinnostusta, joka perustuu velvollisuudentuntoon, kun ollaan naimisissa ja ollaan oltu niin rakastuneita. Samasta ajatusleikistä kannattaa jättää pois myös kaikki haavekuvat, että kiinnostaisi kun vaan olisi sitä seksiä ja sitten kaikki olisi täydellistä. Se elämä kun kuitenkin tapahtuu realismissa, siitä mitä tapahtuu oikeasti eikä vaan haaveissa ja unelmissa.

Että jos ihan oikeasti sua vielä kiinnostaa se tämän hetkinen seksielämä ykkösmiehen kanssa niin voihan teillä vielä toivoa olla. Jos ei, niin toi sun ja ykkösmiehen homma on niin taputeltu, ilman tai kera muusikoiden.

CougarWoman
CougarWoman

Lyhyesti - kyllä kiinnostaa. Jaksan edelleen olla sitä mieltä, että jos mun ja Ykkösmiehen suhteessa olisi säännöllistä (so. viikottaista) seksiä, en haikailisi vehreämmille laitumille seksin tai muunkaan perässä. Se seksin puute on juuri se triggeri, joka saa levottomaksi. 

CougarWoman
CougarWoman

Jos tämän piti olla joku "hienovarainen" vihje siitä, että olen itsekäs, niin newsflash: ihan kuule tiedostan tämän itsekin. 

CougarWoman
CougarWoman

Ehkä en halua. Ehkä olen päättänyt, että nyt on aika olla itsekäs. 

Vierailija (Ei varmistettu)

Oon kyllä ihan varma että tuo on lause/valhe jota hoet itsellesi, jotta pystyt hyväksyttämään valintasi ja elämäntyylisi itselläsi. Vähän niinkuin heittäydyt joksikin uhriksi, että voi minua pientä jota ei tyydytetä, nyt on minun aika olla itsekäs. Blogisi perusteella et kuulosta levottomalta, vaan hieman lapselliselta harlekiiniromaanien suurkuluttajalta joka haluaa kokea romanttista palvontaa joka päivä aamusta iltaan. Se on tietty ok silloin kun se ei tapahdu toisen ihmisen kustannuksella, ts. aviomiehesi, ketä käy kyllä koko ajan enemmän sääliksi. Hänen elämänsä kuulostaa (kanssasi ja muutenkin) kovin surulliselta.

CougarWoman
CougarWoman

No hienoa, että olet ihan varma! Jännää kuitenkin, etten ole muistaakseni koskaan lukenut yhtään harlekiiniromaania, ja että täällä olen jo todennut, etten halua sitä siirappista romantiikkaa. Mutta niin kuin itsekin erittäin analyyttisesti totesit, olet muodostanut mielipiteesi minusta blogini perusteella. Näkisin, että olet nyt asian ytimessä, hyvä Vierailija. ;) 

Vierailija (Ei varmistettu)

Ahhahaaaaa! Et halua siirappista romantiikkaa: "Hississä se ikuisuudelta tuntuva hetki, kun ovi liukui kiinni; sen jälkeen saman tien toistemme syleilyssä. Huulet hapuilivat ensimmäiseen yhteiseen suudelmaan, tarrauduimme toisiimme kuin hengenhädässä. Muusikko painoi kasvonsa kaulalleni, parransänkensä oli yllättävän pehmeä. Ja piti kiinni kuin ei olisi koskaan halunnut päästää irti. Nyt tärisimme molemmat."
Ja siis mitä ihmeen järkeä on koko ajan toistaa että on tämä blogi ja sitten on se oikea elämä mistä kukaan blogia lukeva ei voi mitään tietää? Ts. blogi on siis mielikuvitusta tai mitä lie.

CougarWoman
CougarWoman

Tuossa ei ollut hituakaan romantiikkaa, se oli puhdasta kiimaa :) Mutta kukin tietysti tulkitsee omalla tavallaan. 

What else is there?

Mun on pakko laittaa tää tähän :D

CougarWoman
CougarWoman

No nyt putosin :D Taidan lähettää eteenpäin ;) 

Vierailija (Ei varmistettu)

Tämä on kyllä saanut pohtimaan myös omaa parisuhdetta. Olen aina ajatellut että ei se vaihtamalla parane, rumasti sanottuna samaa paskaa eri paketissa, mutta... Entä jos ei olekaan?

tää on jo nähty (Ei varmistettu)

Kyllä se joskus vaihtamalla paranee. Omalla kohdalla ainakin miehen vaihtaminen paransi sekä parisuhteen että oman elämän laatua noin 500 %.

Riippuu varmasti kyllä niistä suhteen ongelmista, jos ne koskevat lähinnä omaa kyvyttömyyttä sitoutua tai ottaa toinen huomioon tai olla ylipäätään elämässään onnellinen riippumatta siitä onko kumppania vai ei, ei kumppanin vaihtaminenvarmastikaan auta. Jos taas ongelma on se, että kumppani on kotona koneen ääressä kaikesta valittava rätti, vaihtaminen auttaa taatusti, kunhan vain valitsee seuraavalla kerralla vähän taitavammin.

Vierailija (Ei varmistettu)

"En tiedä, uskallammeko toista kertaa". Lol. Sinä uskallat. Ja jos muusikkomies ei uskalla, niin hänelle piiiiiiitkä pah.

twix (Ei varmistettu)

Kompaten tuota mitä Sinivaara tuolla puhui:

Jotenkin haluaisin toivoa, että oman onnellisuutensa takia Puumis tietää sydämessään mikä on oikea vastaus. Ehkä Ykkösmies oli paras mahdollinen kumppani joskus, mutta onko hän todella sitä enää?

Ymmärrän täysin, että Puumis rakastaa häntä (ja yhteiset muistot ja yhteinen elämä lämmittä jne.), mutta kyllä ainakin näin lukijana on tullut se fiilis, että jotain mitä suhteessa oli, ei ole enää. Seksi siis lähinnä puuttuu, mutta onhan täällä Puumis puhunut myös yleisen läheisyyden näivettymisestä sellaiseksi pikainen-aamupusu-kun-herätään-tyyliseksi. Käsi sydämelle, uskotko tilanteen muuttuvan, kun se ei ole nytkään vielä muuttunut (vaikka lääkäreilläkin käyty ja silleen)?

Myös on vähän särähtänyt korvaan Puumiksen jutut siitä, ettei Ykkönen ole valmis tyydyttämään häntä edes muilla keinoin tai antanut siunausta avoimelle suhteelle. Se vaan kuulostaa omaan korvaan... noh, hirvittävän itsekkäältä. Hän ei halua antaa Puumikselle sitä, mikä monelle suhteessa olevalle olisi (edes joskus) tärkeä osa parisuhdetta - kumminkin kun fyysinen läheisyyshän se erottaa parisuhteen vaikkapa kaverisuhteesta. Mutta ei ole silti valmis joustamaan omasta kannastaan - menee siis täysin omilla peliehdoillaan, vaikka tietää miten se tappaa vaimoa henkisesti. Järki hoi? Unohtamatta Puumiksen toivetta vauvasta ja nelikymppisellä taitaa muutenkin olla aika jo kortilla sen asian suhteen, mutta Ykkösmies tuntuu haluavan vauvan vain teoriassa ja käytäntö uupuu.

Äh en tiedä. Vähän surulliseksi vetää tämä. Toivon jotain ratkaisua ja onnellisuutta kaikin puolin.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.