P*rkele!

CougarWoman

10.54. Käyn vessassa. Paperiin jää punaista. Paljon. Perkele - menkat alkoivat kolme päivää etuajassa.

10.59. Lähetän viestin Logistiikkapomolle - mitä tehdään? Tavataanko kuitenkin, ja harrastetaan muita juttuja? Tavataanko kuitenkin, ja harrastetaan kaikkia juttuja menkoista huolimatta? Siirretäänkö tapaamista? 

11.19. Viestiä ei ole vielä luettu - Logistiikkapomolla on usein kiire töissä, joten tämä ei sinällään huoleta. Nyt...nyt vain odotellaan. Lisää päivityksiä luvassa tilanteen kehittyessä. 

11.47. Logistiikkapomo vastasi viestiin. "No johan oli ajoitus! :D Mutta haluaisin siltikin todella mielelläni nähdä sut huomenna... Tavataanko joka tapauksessa ja annetaan asioitten vaan mennä omalla painollaan? Voidaan vaan haliakin jos sulla on kipuja, ja olla toisiamme lähellä. <3"

Luulin ihan oikeasti, että se saattaisi perua. Olin näköjään väärässä; Logistiikkapomo yllätti positiivisesti! 

11.59. Logistiikkapomo on näköjään kaiken lisäksi ajatustenlukija. "Et kai sä tosissasi luullut, että mä peruisin tapaamisen sun kanssa vaan sen takia, että sulla alkoi menkat? Äläkä huolehdi, olen varma että päivästä tulee mukava ihan riippumatta siitä, että kuuluuko siihen seksiä vai ei." 

15.21. "...sitäpaitsi - tulevana viikonloppuna vietetään Halloweeniä...että teeman mukaan mennään jos mennään!"

Putosin.

Kommentit

Sinkkis (Ei varmistettu) http://sinkkulaiffii.wordpress.com/

http://9gag.com/gag/a8Y2exV/when-life-hits-you-hard

Tiedän tunteen...
Hassua muuten, että kun olin murkkuikäinen, kuukautiset alkoivat AINA, kun oli tiedossa jokin leiri tai yökyläily tai muu "hauska tapahtuma".
Nykyään ne alkavat AINA, kun tiedossa olisi jotain kauan odotettua seksiä.

CougarWoman
CougarWoman

Haha toi giffi! :D 

Joo, siis mä aloin just nyt vakavasti harkita sitä, että aloitan pillerit ihan sen takia, että tämmöisiä ylläri-pylläreitä ei pääse enää tapahtumaan! 

Mutta itseasiassa - Logistiikkapomohan otti asian niin (yllättävänkin) hyvin, ettei enää edes harmita. Hymyilyttää vaan. Voihan sitä seksiä muutenkin harrastaa kuin vain penetratiivisesti...

Mutta ihaninta on, että Logistiikkapomon mukaan sitä ei "tarvitse" harrastaa, ellei siltä tunnu (eipä silti että olisin vastentahtoisesti mihinkään ryhtynytkään). Aika jännä, ottaen huomioon että kysessä olivat alun perin (enemmän tai vähemmän) puhtaasti seksitreffit....

P.S. Seuraan muuten nykyään sun blogia - you go girl! <3 

SAMI-PETTERI

Aargh!!! Luin sun Edellinen "Jänskättää" -postauksen ja nyt tämän!! Haluun lukea jo seuraavan!!!!! :D:D

Loistavasti kirjoitettuja! Pakko seurata sua vaikkei tahtoiskaan! ;)

CougarWoman
CougarWoman

Ihana <3 

Maira__ (Ei varmistettu)

Oh no!!!

Hahah, mulle tuli tosta LP:n halailuehdotuksesta heti mieleen se viime aikoina SoMessa pyörinyt (kuva)teksti, kuinka naisia "kuuluisi" kuukautisten aikana käsitellä. :D En tosin onnistunut sitä mistään löytämään, joten kommenttini jää hieman tyngäksi. :)

CougarWoman
CougarWoman

Perhana - olisi kyllä kiinnostanut! Ehkä sekin on nähnyt sen :D 

Mullehan ei kuukautisista muutamaa särkylääkkeellä nitistettävää satunnaista kramppia lukuunottamatta ole mitään haittaa, eli jos LP:tä ei liikaa ällötä niin kyllähän se menee muuksikin kun halailuksi...heh. Mutta saa nähdä! 

Oli kuitenkin pakko etsiä sitä vielä kaverin avustuksella; tässä siis jaettu versio siitä, toivottavasti linkki toimii kunnolla: https://www.facebook.com/bfmamatalk/photos/a.471668436214912.96317.411182815596808/937555922959492/?type=3&theater

Mullekin riittää yksi burana ekana päivänä, joten tämmöinen paapominen mieheltä voisi mennä jo vähän yli, mutta joillekin miehille asennemuutos varmaan ihan tarpeellinen. :D

 

CougarWoman
CougarWoman

Aaahhhaaahh! No, ehkä joku nainen tuosta voisi ilahtuakin, itse lähinnä ajattelisin että tyyppi on kilahtanut (siis jos puhuttaisiin miehestä, joka jo tuntee minut). :D Mutta voin kuvitella, että jos on oikeasti kovat kuukautiskivut (ja tunnen ihmisiä, joilla on), tuo voisi olla aika ihana tapa pitää hyvänä. 

Ja...toisella lukemiskerralla voin myöntää, että jos miinustaa oman "halun itsenäisyyteen" ja perustavanlaatuisen kapinoinnin tarpeen kaikkia huomionosoituksia vastaan "there's no such thing as free lunch" -periaatetta noudattaen, ja otsalohkoon iskostetun ajatuksen siitä, ettei nainen saa olla missään tilanteessa heikko, niin...olisihan aivan ihanan huomaavainen mies tuo. 

Kun siis tuostahan huomaa, että tilannetta on ajateltu - mun sydän suli siinä kohdassa, jossa mies sanoo laittavansa pyyhkeen ja uudet vaatteet viideksi minuutiksi kuivuriin, että naisella on lämmin suihkun jälkeenkin <3 <3 <3 

Kolmannen lukemiskerran jälkeen aloin jopa olla vähän kateellinen siitä, että jossain on mies, joka haluaisi tehdä tuon tyttöystävälleen. 

Täydellinen takinkääntö yhden kommentin aikana siis - tähän ei moni pysty!! :D 

evamoi (Ei varmistettu)

Halloween-kohdassa repesin...
Hyvä että teidän treffeille on virallinen teema :D

CougarWoman
CougarWoman

Ekoille treffeille on aina hyvä olla teema :P

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.