P*rkele!

universe_laughing.jpg

10.54. Käyn vessassa. Paperiin jää punaista. Paljon. Perkele – menkat alkoivat kolme päivää etuajassa.

10.59. Lähetän viestin Logistiikkapomolle – mitä tehdään? Tavataanko kuitenkin, ja harrastetaan muita juttuja? Tavataanko kuitenkin, ja harrastetaan kaikkia juttuja menkoista huolimatta? Siirretäänkö tapaamista? 

11.19. Viestiä ei ole vielä luettu – Logistiikkapomolla on usein kiire töissä, joten tämä ei sinällään huoleta. Nyt…nyt vain odotellaan. Lisää päivityksiä luvassa tilanteen kehittyessä. 

11.47. Logistiikkapomo vastasi viestiin. ”No johan oli ajoitus! 😀 Mutta haluaisin siltikin todella mielelläni nähdä sut huomenna… Tavataanko joka tapauksessa ja annetaan asioitten vaan mennä omalla painollaan? Voidaan vaan haliakin jos sulla on kipuja, ja olla toisiamme lähellä. <3”

Luulin ihan oikeasti, että se saattaisi perua. Olin näköjään väärässä; Logistiikkapomo yllätti positiivisesti! 

11.59. Logistiikkapomo on näköjään kaiken lisäksi ajatustenlukija. ”Et kai sä tosissasi luullut, että mä peruisin tapaamisen sun kanssa vaan sen takia, että sulla alkoi menkat? Äläkä huolehdi, olen varma että päivästä tulee mukava ihan riippumatta siitä, että kuuluuko siihen seksiä vai ei.” 

15.21. ”…sitäpaitsi – tulevana viikonloppuna vietetään Halloweeniä…että teeman mukaan mennään jos mennään!”

Putosin.

Kommentit (11)
 1. Halloween-kohdassa repesin…
  Hyvä että teidän treffeille on virallinen teema 😀

  1. Ekoille treffeille on aina hyvä olla teema 😛

 2. Hahah, mulle tuli tosta LP:n halailuehdotuksesta heti mieleen se viime aikoina SoMessa pyörinyt (kuva)teksti, kuinka naisia ”kuuluisi” kuukautisten aikana käsitellä. 😀 En tosin onnistunut sitä mistään löytämään, joten kommenttini jää hieman tyngäksi. 🙂

  1. Perhana – olisi kyllä kiinnostanut! Ehkä sekin on nähnyt sen 😀 

   Mullehan ei kuukautisista muutamaa särkylääkkeellä nitistettävää satunnaista kramppia lukuunottamatta ole mitään haittaa, eli jos LP:tä ei liikaa ällötä niin kyllähän se menee muuksikin kun halailuksi…heh. Mutta saa nähdä! 

   1. Oli kuitenkin pakko etsiä sitä vielä kaverin avustuksella; tässä siis jaettu versio siitä, toivottavasti linkki toimii kunnolla: https://www.facebook.com/bfmamatalk/photos/a.471668436214912.96317.411182815596808/937555922959492/?type=3&theater

    Mullekin riittää yksi burana ekana päivänä, joten tämmöinen paapominen mieheltä voisi mennä jo vähän yli, mutta joillekin miehille asennemuutos varmaan ihan tarpeellinen. 😀

     

    1. Aaahhhaaahh! No, ehkä joku nainen tuosta voisi ilahtuakin, itse lähinnä ajattelisin että tyyppi on kilahtanut (siis jos puhuttaisiin miehestä, joka jo tuntee minut). 😀 Mutta voin kuvitella, että jos on oikeasti kovat kuukautiskivut (ja tunnen ihmisiä, joilla on), tuo voisi olla aika ihana tapa pitää hyvänä. 

     Ja…toisella lukemiskerralla voin myöntää, että jos miinustaa oman ”halun itsenäisyyteen” ja perustavanlaatuisen kapinoinnin tarpeen kaikkia huomionosoituksia vastaan ”there’s no such thing as free lunch” -periaatetta noudattaen, ja otsalohkoon iskostetun ajatuksen siitä, ettei nainen saa olla missään tilanteessa heikko, niin…olisihan aivan ihanan huomaavainen mies tuo. 

     Kun siis tuostahan huomaa, että tilannetta on ajateltu – mun sydän suli siinä kohdassa, jossa mies sanoo laittavansa pyyhkeen ja uudet vaatteet viideksi minuutiksi kuivuriin, että naisella on lämmin suihkun jälkeenkin <3 <3 <3 

     Kolmannen lukemiskerran jälkeen aloin jopa olla vähän kateellinen siitä, että jossain on mies, joka haluaisi tehdä tuon tyttöystävälleen. 

     Täydellinen takinkääntö yhden kommentin aikana siis – tähän ei moni pysty!! 😀 

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *