Puuman takinkääntö

CougarWoman

Päätin aktivoida ilmoitukseni “Pettäjäsivustoilla” jälleen kerran täysin turhautuneena seksittömään elämääni. Olin ensin aikeissa aktivoida ilmoituksen sellaisenaan (“etsin itseäni ainakin kymmenen vuotta nuorempaa miestä mieluummin pitkäaikaiseksi rakastajaksi”), mutta hetken mielijohteesta päätinkin jättää ikäkriteerin mainitsematta. Kismet? 

Kuten aina ennenkin, sivuston postilaatikkoni täyttyi alta aikayksikön. Laskin kaksi tuntia ilmoituksen aktivoinnista yli 50 vastausta. Suurin osa viesteistä oli tyypillisiä parin lauseen yhteydenottoja, jotka menivät sen enempiä miettimättä roskakoriin; minun eteeni sopi nähdä enemmän vaivaa!

Yksi nimimerkeistä – jonka ensimmäinen viesti päätyi myös roskiin – lähestyi minua kuitenkin uudelleen suurin piirtein vartin päästä ensimmäisestä viestistään.

“Anteeksi, tajusin juuri, että saat varmaan tuhat vastausta, joten ensimmäinen yritykseni joutui luultavasti deleten uhriksi. Haluan kuitenkin yrittää uudelleen, sillä tunnut todella kiinnostavalta naiselta; älykkäältä ja sellaiselta, joka tietää mitä haluaa. Annatko minulle toisen mahdollisuuden? Käy ainakin katsomassa profiiliani, mikäli sinulla on aikaa – äläkä säikähdä kuviani; olen vain pahiksen näköinen, vaan ehdottomasti en oloinen! Ulkonäköni voisi sanoa olevansa ammattini aiheuttama hasardi. Jos kiinnostut, KIK-nimimerkkini on Ano69.” (Nimimerkki muutettu.)

Pahiksen näköinen – heti profiiliin!

Kuvassa aivan älyttömän karismaattinen mies, vähän shades of graytä hiuksissa ja parransängessä. Ei siis semmoinen perinteisessä mielessä komea, vaan vähän rosoisenseksikäs. Korvakoru korvassa. Bassokitara. Lavalla.

Kuva sai minussa aikaan välittömän fyysisen reaktion (jätän kertomatta, missä osassa kehoa).

Pohdin, oliko KIK-nikin numeerinen osa asentopreferenssi vai syntymävuosi. Kävi ilmi, että sekä että. Viestimme niin KIKin, sähköpostin kuin puhelinkeskustelujenkin välityksellä vajaat 48 tuntia ensikontaktista. Mikäli mahdollista, kyseessä on vieläkin parempi mätsi kuin Nörttipojan kanssa aikoinaan.

Turha vissiin mainitakaan, että kaikki muut kontaktia ottaneet miehet - jopa ne alle kolmekymppiset - jäivät lehdellä soittelemaan. Ei tehnyt edes tiukkaa, semminkin kun mies kertoi, ettei myöskään ollut aikeissa hakea enempiä kontakteja; "ei sieltä kuitenkaan sinua parempia voi tulla eteen."

Pahiksesta ei tosiaan ole tietoakaan; mies meditoi ja ikävöi vieläkin adoptoimaansa kissaa, joka kuoli viime vuonna. Herkkä, ajatteleva - vähän filosofinenkin. Ehdottomasti älykäs. Ei yhtään itseriittoinen. Ehkä jopa vähän introverttikin. Ai niin, ja myös opettaa musiikkia.  

Olen nyt täysin hullaantunut 46-vuotiaaseen Ammattimuusikkoon. Jopa niin, että se vähän pelottaa. Olkoonkin, että se on basisti

Kommentit

zaika (Ei varmistettu)

Kaikella hyvyydellä...Mutta miten pystyt tähän.Rakastat miestäsi,se selvää.Mutta miten katsot häntä silmiin,nukut kainalossa jne...Sinä petät.Hän ei ( ehkä) tiedä sitä,mutta sinä tiedät.Eikö se satuta sinua?Sinulla on oikeus,ymmärrän sen.Olisiko miehelläsikin oikeus tietää ja päättää haluaako hän jatkaa näin?Sielunkumppaneita voitte varmasti olla edelleenkin ilman liittoa ( seksiä)Sitähän se on jo nytkin.Rakkaudella z

Vierailija (Ei varmistettu)

Tämä kiinnostaa myös mua, että miksei miehellä ole oikeutta tietää ja itse valita millaisessa liitossa elää? Valitsethan sinäkin omalta osaltasi.

CougarWoman
CougarWoman

Tämä on jo kuoliaaksianalysoitu aiemmissa postauksissani...pidättäydyn siis itseni toistamiselta. :)

00500HKI
00500 Helsinki

Neiti Y on kyllä sitä mieltä, että basisteja parjataan aivan turhaan ;) Jään odottamaan jatkista!

-Y

Kristaliina
Puutalobaby

Eiiiiiih! Basisti! Eiiiiiih! :D

(sori; spontaani reaktio - omiin sinkkuaikakokemuksiin perustuva)

Orbison-öitä toivottaen (Ei varmistettu)

Basistit ja muut kitaristit jaksaa panostaa sormityöskentelyyn ja tekee sen hyvin. Olkoon tämä alku kaiken kaun.. kiihkeän.

Mahtavaa (Ei varmistettu)

Tuskin maltan odottaa jatkoa! Onko väärin, että ilahdun pettämisestäsi, ehkä, mutta jos mies ei halua seksiä eikä anna sitä, niin mitä muuta voi odottaa. Kai nyt jokainen tajuaa, että jos et anna, niin toinen hakee seksin muualta. Seksihän kuuluu normaaliin parisuhteeseen. Näinköhän ykkösmies aavistaa, että naisensa käy vieraissa..? Ei kai se yllätyksenäkään voisi tulla jos seksiä heruu muutaman kerran vuodessa.

CougarWoman
CougarWoman

Haah - Orbison-yöt! <3 <3 (Melkein arvaan, kuka tämän kommentin takana ;) )

Ansa X

Itse seurustelin aikanaan kosketinsoittajan kanssa. En tosin tiennyt tätä ennen kuin hän kolmansien treffien aikana (kämpillään) sanoi haluavansa soittaa minulle jotain. Hän veti keyboardsin esiin ja soitti Popcornin. Voiko tästä päätellä, mihin suuntaan treffien senhetkinen tunnelma soitannan myötä kääntyi?

CougarWoman
CougarWoman

Huutonaurua! Eäh mitään Boleroa tai Barry Whitea - ei, tosimies vetäisee Popcornin! :D 

Ansa X

Jatkoa seurasi: Jean-Michel Jarrea. Ei meistä paria sitten lopulta tullut. Mutta iäksi mieleen ovat jääneet ne tuokiot teekkarin sängynkulmalla, kun istuin ja kuuntelin syntsasoitantaa.

CougarWoman
CougarWoman

Aaahhhaaahhhh kuolen! :D 

Katinka71 (Ei varmistettu)

Mä en kestä :D Lucky you! Jatkoa odotellen! Ja sivustohan oli...?

CougarWoman
CougarWoman

Varmasti se suosituin ;) En prkl mainosta ennenkuin maksavat mulle siitä :D 

JonnaH. (Ei varmistettu)

Mä kyllä pitäytyisin rumpaleissa. :D

CougarWoman
CougarWoman

Lainaan tähän yhtä muusikkotuttua:

"Basso on orkesterin munat eli sillä ne pöksyt kostutetaan."

Nuff said. :D 

Ghostfire

Popcorn räjäytti illan huutonaurupankin! :'D

Hanna R.

Tuon kuvan nähtyäni ajattelen nyt koko ajan, että salatapailet Ile Kalliota.

Joka onkin kyllä ihan kuuma. <3

CougarWoman
CougarWoman

:D :D :D Ei käsittääkseni ole Ile :D :D :D

Ansa X

Uu. Ile Kallio kyllä on ihan hot. :)

vee2 (Ei varmistettu)

En tiedä halusitko paljastaa hänen nimeään (ja onko sitten oikea), mutta se paljastuu klikkaamalla kuva uuteen välilehteen koska tiedosto on tallennettu tällä etunimellä. ;)

CougarWoman
CougarWoman

Kiitos vinkistä - kävin muuttamassa "Anoksi" :D Ei ole oikea nimi, vaan osa Kikkinikkiä...No silti.

Nyt selvisi tuo ylempi kommenttikin :D 

Hevivaimo

Täytyypä minunkin yhtyä basisteja puolustavaan kuoroon. Jos jotain olen oppinut, niin aina, siis ihan aina kannattaa valita mieluummin basisti kuin kitaristi! 

CougarWoman
CougarWoman

...koska basisti yleensä komppaa ja kitaristi sooloilee..? :D 

Hevivaimo

Aiheesta on tehty maratoninmittaisia analyysejä, mutta teikälikka puki homman ytimen sanoiksi kerralla! Juuri näin! :D

Madde1 (Ei varmistettu)

No joko treffit sovittuna, kysyy utelias??? Mulla on ollut joku selvästi seksiin ja sen laatuun liittyvä ikä-fiksaatio (vaikkakin haen parisuhdetta enkä hauskanpitoa) itseäni nuorempiin tai korkeintaan samanikäisiin... Nyt deittailen itseäni 7 v. vanhempaa miestä eikä ole valittamista esim. kestävyydessä tai innokkuudessa... :)

CougarWoman
CougarWoman

On sovittu ;) Postausta aiheesta myöhemmin... ;) Mä en ole muistaakseni vielä koskaan kokenut noin "vanhaa", vaikka eihän se ole minua kuin 6 vuotta vanhempi... 

Wunder (Ei varmistettu)

mä selvitin sun mätsin, lähes kaikki täsmää: http://fi.wikipedia.org/wiki/Marko_Ahtisaari

CougarWoman
CougarWoman

Aaahhhaaahhh! 

Vierailija (Ei varmistettu)

Sain muutama kuukausi sitten kuulla että puolisollani on ollut salassa minulta useampi, lyhyitä ja yksi pitkä suhde. Olemme olleet naimisissa viisitoista vuotta ja on ollut hyviä aikoja ja huonoja mutta koskaan en olisi kuvitellut hänen pettävän minua näin täydellisesti, salaavan minulta kokonaisen toisen elämän jota eli uusien ihmisten kanssa.

Se, mitä sinä teet, on rumaa, musertavaa, petollista ja itsekästä. Rakkauden kanssa sillä ei ole mitään tekemistä.

Toivon sydämeni pohjasta että joku joskus tekee sinulle jotain yhtä kauheaa, muuten et koskaan tule ymmärtämään tekosi julmuutta. Etkä sitten ehkä enää suhtaudu asiaan kepeästi naureskellen, sokeaa ja yhtä itsekästä lukijalaumaasi perässäsi raahaten.

Miten voit(te) elää tuolla tavalla, halventaa täysin rakkauden, luottamuksen ja toisen ihmisen kunnioituksen.

CougarWoman
CougarWoman

Kiitos kommentistasi - en poista sitä, vaikka siinä toivotaankin minulle tapahtuvan "jotain kauheaa" (yleensä poistan kommentit, jotka menevät henkilökohtaisuuksiin ja/tai jossa toivotaan minun kuolevan); sillä ymmärrän, miten musertavassa tilanteessa olet ollut. 

Tällä hetkellä elän joko näin tai en ollenkaan.

 

Cpop

En voi päästä sen yli että Ano on anus espanjaksi :DDD

CougarWoman
CougarWoman

Eeiikääähhhhh kuolen nauruun! :D

Iinas34 (Ei varmistettu) http://deittipalvelut.com/victoria-milan/

Hyvä kirjoitus kyllä, tuli itsekin naurettua pari kertaa lukiessa tätä. Mielestäni nuo pettämissivustot kuten Victoria Milan on kyllä ihan hauskaa piristystä arkeen, vaikka ei oikeilla treffeillä päättäisi käydäkään. Toki pettäminen on väärin, mutta kaikki hauska on aina väärin.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.