Puuman takinkääntö

Päätin aktivoida ilmoitukseni “Pettäjäsivustoilla” jälleen kerran täysin turhautuneena seksittömään elämääni. Olin ensin aikeissa aktivoida ilmoituksen sellaisenaan (“etsin itseäni ainakin kymmenen vuotta nuorempaa miestä mieluummin pitkäaikaiseksi rakastajaksi”), mutta hetken mielijohteesta päätinkin jättää ikäkriteerin mainitsematta. Kismet? 

Kuten aina ennenkin, sivuston postilaatikkoni täyttyi alta aikayksikön. Laskin kaksi tuntia ilmoituksen aktivoinnista yli 50 vastausta. Suurin osa viesteistä oli tyypillisiä parin lauseen yhteydenottoja, jotka menivät sen enempiä miettimättä roskakoriin; minun eteeni sopi nähdä enemmän vaivaa!

Yksi nimimerkeistä – jonka ensimmäinen viesti päätyi myös roskiin – lähestyi minua kuitenkin uudelleen suurin piirtein vartin päästä ensimmäisestä viestistään.

“Anteeksi, tajusin juuri, että saat varmaan tuhat vastausta, joten ensimmäinen yritykseni joutui luultavasti deleten uhriksi. Haluan kuitenkin yrittää uudelleen, sillä tunnut todella kiinnostavalta naiselta; älykkäältä ja sellaiselta, joka tietää mitä haluaa. Annatko minulle toisen mahdollisuuden? Käy ainakin katsomassa profiiliani, mikäli sinulla on aikaa – äläkä säikähdä kuviani; olen vain pahiksen näköinen, vaan ehdottomasti en oloinen! Ulkonäköni voisi sanoa olevansa ammattini aiheuttama hasardi. Jos kiinnostut, KIK-nimimerkkini on Ano69.” (Nimimerkki muutettu.)

Pahiksen näköinen – heti profiiliin!

Kuvassa aivan älyttömän karismaattinen mies, vähän shades of graytä hiuksissa ja parransängessä. Ei siis semmoinen perinteisessä mielessä komea, vaan vähän rosoisenseksikäs. Korvakoru korvassa. Bassokitara. Lavalla.

Kuva sai minussa aikaan välittömän fyysisen reaktion (jätän kertomatta, missä osassa kehoa).

Pohdin, oliko KIK-nikin numeerinen osa asentopreferenssi vai syntymävuosi. Kävi ilmi, että sekä että. Viestimme niin KIKin, sähköpostin kuin puhelinkeskustelujenkin välityksellä vajaat 48 tuntia ensikontaktista. Mikäli mahdollista, kyseessä on vieläkin parempi mätsi kuin Nörttipojan kanssa aikoinaan.

Turha vissiin mainitakaan, että kaikki muut kontaktia ottaneet miehet – jopa ne alle kolmekymppiset – jäivät lehdellä soittelemaan. Ei tehnyt edes tiukkaa, semminkin kun mies kertoi, ettei myöskään ollut aikeissa hakea enempiä kontakteja; ”ei sieltä kuitenkaan sinua parempia voi tulla eteen.”

Pahiksesta ei tosiaan ole tietoakaan; mies meditoi ja ikävöi vieläkin adoptoimaansa kissaa, joka kuoli viime vuonna. Herkkä, ajatteleva – vähän filosofinenkin. Ehdottomasti älykäs. Ei yhtään itseriittoinen. Ehkä jopa vähän introverttikin. Ai niin, ja myös opettaa musiikkia.  

Olen nyt täysin hullaantunut 46-vuotiaaseen Ammattimuusikkoon. Jopa niin, että se vähän pelottaa. Olkoonkin, että se on basisti

ano.jpg

Kommentit (34)
  1. Hyvä kirjoitus kyllä, tuli itsekin naurettua pari kertaa lukiessa tätä. Mielestäni nuo pettämissivustot kuten Victoria Milan on kyllä ihan hauskaa piristystä arkeen, vaikka ei oikeilla treffeillä päättäisi käydäkään. Toki pettäminen on väärin, mutta kaikki hauska on aina väärin.

  2. En voi päästä sen yli että Ano on anus espanjaksi :DDD

    1. Eeiikääähhhhh kuolen nauruun! 😀

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *