Puusepän paluu ja biblikaalinen kimppa!

Eilen, ihan puskista, KIK tuuttasi viestiä. Puuseppä.

Kyseli kuulumisia, kertoili omistaan; että on kaukosuhteessa ja että suhde ei oikein toimi välimatkan takia. Ja että töistäkin tuli potkut – mutta että muuten menee kyllä hyvin.

Jotenkin se siinä kierteli ja kaarteli, kunnes lopulta päätyi muistelemaan menneitä. Että kuinka hän ei ole koskaan nauttinut niin paljon; ei sitä ennen eikä sen jälkeen. Ja että miten tosi moni asia muistuttaa häntä edelleen “meidän ajoistamme”.

Nostalgiatrippi teki tehtävänsä, ja minäkin tunsin kehossani tuttua lämmintä väreilyä. Siinä sitten yhdessä haikailtiin, kunnes Puuseppä lopulta kakaisi asiansa suoraan.

“Itseasiassa sen takia otinkin yhteyttä…koska jos kerran meinaan aloittaa suhteen toisen naisen kanssa, haluaisin sen toisen naisen olevan sinä.”

Miljoona ajatusta risteili pääkopassani. Toisaalta tunsin sääliä tyttöystävää kohtaan, toisaalta olin erittäin imarreltu, että Puuseppä vieläkin haluaa minua. Ja sitten tietysti vielä Mosse ja meidän eksklusiivisuussopimuksemme…

Ja sitten muistin.

Se Bändipojan loppuvuoden keikka. Sviitti ja kimppasuunnitelmat. No nyt!

Kysyin Puusepältä, kiinnostaisiko kolmen kimppa; kuulemma kiinnosti. Viestitin Mosselle, että ainakin yksi kandidaatti on löytynyt; ja kysyin, haittaako, että tunnen tyypin jo entuudestaan. Ei kuulemma haitannut, oli itseasiassa ehkä jopa parempi.

Tädää! Uusi Testamentti vastaan Vanha Testamentti – näyttää siltä, että seksifantasiani käy sittenkin toteen!

(Toivottavasti pojat tulevat keskenään toimeen – mutta uskoisin, että tulevat; kumpikin tietävät toistensa taustat, ja ovat molemmat hauskoja, älykkäitä ja teräväkielisiä.)

Jääköhän Puuseppä yöksi? Olisi mieletöntä herätä king-size sängystä kahden miehen välistä…ja jatkaa siitä, mihin yöllä jäätiin…

Voisikohan tästä tehdä pysyvän järjestelyn?

Mun oma biblikaalinen haaremi <3 

biblical.jpg

Kommentit (18)
 1. samassa tilanteessa
  21.9.2016, 01:31

  You go girl! 🙂 miten täällä malttaa ruudunkaan takana odotella keikkaviikonloppua. 😀 pari miestä ja minä, se on itseasiassa ollut aika mahtava kompo, joten uskon, että tykkäät… kovasti. 😉

  1. Joo, this ain’t my first rodeo 😉 Eli osaan vähän aavistella, mitä tuleman pitää. (Edellisestä kerrasta on tosin jo parisenkymmentä vuotta aikaa.) 

 2. Nääh, jotenkin mulle ainakin jäis vähän pahan maku suuhun. Tuntuu, että sanonta ”nainen on naiselle susi” vaan vahvistuu tällasissa tilanteissa. Sun ei tietenkään tarvitse lähteä parantamaan kenenkään toisen parisuhdetta, mutta sulla on silti kaikki valta jättää välistä tai vinkata miehelle, että vois ensin ottaa eron naisestaan ennen kuin paneskelee ympäri kyliä.
  Etkös sä joskus ollut sitä mieltä, et isiin ei kosketa (vai oliko se joku muu)? Mikä siinä eroaa, loukkaantuuko nainen vai lapset?

  1. Toi ”nainen on naiselle susi” kuulostaa tässä kontekstissa mun mielestä jotenkin siltä, että se ikäänkuin jotenkin olisi mun vika, että Puuseppä on aikeissa pettää tyttöystäväänsä. 

   Tietysti mulla on valta jättää välistä, mutta miksi jättäisin? Puuseppä on hauskaa seuraa ja hyvä sängyssä, ja jos hän kerran itse tätä haluaa, miksi kaikista ihmisistä minun tulisi skipata tämä jonkun ”moraalisen high roadin” takia? En myöskään todellakaan ole aikeissa alkaa neuvomaan Puuseppää; sehän vasta kaksinaismoralistista olisikin. Puuseppä on aikuinen mies, ja kykeneväinen tekemään omat valintansa. 

   Joo, minä se olin. Tätä on jotenkin vähän vaikeaa selittää, mutta mä näen, että siinä vaiheessa, kun suhteessa on lapsia, ollaan tehty tiettyjä koko elämään vaikuttavia valintoja, joiden mukaan sitten pitää (myös moralistisesti) mennä; lapsilla kun ei ole itse mahdollisuutta vaikuttaa asioihin (esimerkiksi suhteen toimivuuteen), kun taas kahdella aikuisella on. 

   Minä en ole se, joka potentiaalisesti loukkaa tätä naista. Se on Puuseppä. 

   Mutta hyvää pohdintaa, hyviä kysymyksiä. Kiitos kommentista! <3 

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *