Puuseppä ja T

CougarWoman

En tiedä miksi ihmeessä, mutta minua jotenkin näversi T:n kanssa härvääminen Puusepän selän takana; tämä siis siitäkin huolimatta, että Puuseppä jo suhteemme alussa sanoi, että minulla saa halutessani olla muita partnereita.

Yksi tapaaminen T:n kanssa takana ja toinen suunnitteilla, ja päätin “tunnustaa” Puusepälle, missä mennään; että olen Facebookin kautta yhteydessä yhteen naapurin poikaan, ja että suhteemme ei ole enää pelkästään kaveripohjainen.

Sen jälkeen kun Puuseppä oli vetänyt kahvit väärään kurkkuun luultuaan, että tarkoitan The Naapurin Poikaa (josta hän tietää vain, että pidämme tiiviisti yhteyttä), hän suhtautui asiaan rennosti. Heittipä jopa (tosin puolittain vitsinä, ehkä…) ilmoille ehdotuksen kolmen kimpastakin – joka tietysti sai mielikuvitukseni laukkaamaan sen verran villisti, että työnteosta ei hetkeen tullut mitään.

Tuleva viikonloppu on kuitenkin rauhoitettu ihanille naisille; menen lauantaina illallisen kautta viihteelle kahden ystävättäreni kanssa. Pohdin hetken, peruisinko koko illan – T olisi voinut tulla visiitille lauantai-iltana, vaan ei perjantaina – mutta jo pelkkä ajatus sai minut tuntemaan oloni kerrassaan kamalaksi; että peruisin jo varmaan kuukausi sitten sovitun illallisen ystävieni kanssa vain, koska haluan seksiä?!

Bitch-slappailin itseäni hetken, ja sovin tapaamisen T:n kanssa jo torstai-illalle; tämä oli viikon ensimmäinen päivä, jolloin molemmille sopi. T treenaa joka toinen päivä (uuuhhh), ja hänen viikon ensimmäinen lepopäivänsä oli tiistai, joka taas on minun joogailtani (ajattelin myös perua joogan, ja sitten bitch-slappailin itseäni vähän lisää – tämähän alkaisi mennä jo riippuvuuden puolelle).

Olen myös hyvin nopeasti havainnut muutaman huonon puolen siinä, että rakastaja on samalla myös muutaman sadan metrin päässä asuva naapuri:

  • Postia ei voi mennä hakemaan ilman meikkejä pieruverkkarit ja crocksit jalassa
  • Koiraa ei voi mennä ulkoiluttamaan ilman meikkejä pieruverkkarit ja crocksit jalassa
  • Kauppaan ei voi mennä ilman meikkejä pieruverkkarit ja crocksit jalassa
  • Autoa ei voi mennä pakkasaamuna ennaltakäynnistämään pieruverkkarit ja crocksit jalassa
  • Läheiseltä huoltikselta ei voi mennä ostamaan tupakkaa pieruverkkarit ja crocksit jalassa
  • Mihinkään ei voi mennä pieruverkkarit ja crocksit jalassa

Olohuoneen verhot pitää pitää visusti kiinni, mikäli haluaa hengata kotona ilman rintaliivejä (tämä epifania sen jälkeen, kun T viestitteli alkuviikosta, että hän näkee omasta huoneestaan minun olohuoneeseeni, jos ulkona on pimeätä ja minulla valot päällä ja verhot auki).

Onneksi on käynyt ilmi, että T muuttaa maaliskuun alussa omaan kämppäänsä, joka sijaitsee turvallisesti parin kilometrin päässä; sopivan lähellä, mutta kuitenkin niin kaukana, ettei tyyppiin törmää alvariinsa (kuten nyt on tietysti tapahtunut - arvatkaapa mitä oli jalassa).

Muuttopäivän jälkeisenä päivänä aion enimmäkseen hengata kotona pieruverkkarit ja crocksit jalassa, ilman rintaliivejä. Olohuoneen verhot apposen auki. 

Kommentit

Nuumi (Ei varmistettu)

Pari kysymystä heräsi tämän postauksen myötä.
Miksi sä koet olevasi tilivelvollinen Puusepälle, muttet omalle miehellesi?
Ja miksei rakastajasi saa nähdä sua ilman rintsikoita? Tai himalookissa?

CougarWoman
CougarWoman

Koska Puuseppäkin on ollut minulle avoin sen suhteen, mitä muuta hänen elämässään on menossa (varovasti tapailee yhtä tyttöä - ei tosin harrasta seksiä tämän kanssa), ja Ykkösmieshän ei nimenomaan halua tietää yhtään mitään. Lisäksi sanoin Puusepälle suhteemme alkuvaiheessa, että en parhaillaan tapaile muita enkä aio varta vasten muita etsiäkään - statuksen muutoksesta ilmoittaminen tuntui siis vähintäänkin reilulta. 

Koska mulla on semmoinen päänsisäinen kuva, jonka mukaan rakastajattaren pitää olla aina viimeisen päälle sheivattu, puunattu ja tällätty, ja käyttää vain hemaisevia alusasuja, silkkisiä aamutakkeja ja korkokenkiä :D Haluan olla optimaalisen huoliteltu rakastajan seurassa (ainakin ensikosketuksella - Puusepän kanssa koko viikonlopun vietto tosin menee meikeittä, mutta olen siltikin esteettisesti kauniilta näyttävissä vaatteissa), se lisää mun itsevarmuutta ja viestii miehelle, että panostan ulkonäkööni erityisesti juuri hänen seurassaan. 

Mä itseasiassa koen oloni erittäin epämukavaksi ilman rintsikoita jopa aviomieheni läsnäollessa; nämä F-kupin DAISARIT (argh) kun ovat sen verran raskasta sorttia, että eivät nyt ihan varsinaisesti törötä terhakkaasti enää tässä iässä. Eli käytän vähintään tiukkaa toppia Ykkösmiehenkin ollessa paikalla, että tötteröt pysyvät edes joten kuten kuosissa. 

Naislaif
Naislaif

:)

T. Estettisesti itseään huolitteleva F-kuppikoon omaava nainen

CougarWoman
CougarWoman

Jes - the F-team! (Ja nyt soi A-teamin tunnari päässä :D)

 

Aloitteleva p (Ei varmistettu)

Hiukka tulee haikea olo tästä. Eikö tunnu missään, että puuseppä tapaa jotain tyttöä? Vai saatko mieheltäsi niin paljon rakkautta, että olet fine kaiken kanssa? Jos näin on, niin aika kiva tilanne. Itselläni toi femme fatale-meininki tyssää aina vähän siihen, että myös kiinnyn. En jaksaisi sonnustautua univormuun. Mut kivaahan sulla on! Olet suuri inspiraation lähde joka tapauksessa.

Naislaif
Naislaif

Crocksit ovat kerta kaikkiaan kiellettyjen listalla oli tilanne mikä tahansa. Pieruverkkarit ovat sallitut, lähes missä tilanteessa tahansa, kunhan ovat puhtaat.

CougarWoman
CougarWoman

Haha, mä niin tiedän tämän! Muttakun! Ne on oikeasti niin mukavat ja helpot kotikengät, voi vaan sujauttaa jalkaan eivätkä hierrä tai hikisukkaista (keksin jo omia sanoja). Tää on mun salainen pahe; crocksit. :D 

Naislaif
Naislaif

Jos et kerro kellekään niin tunnustan lainaavani mieheni crockseja roskisreissulla. Hävettää tunnustaa tämä

: O (Ei varmistettu)

Mutta eikö naapuri ollut nähnyt sinut jo kyseisissä tamineissa ennen kun päädyitte mihin päädyitte? Jos aikaisemmin kuljit ilman tuollaisia paineita. Ja silti tuli kyläilemään...

CougarWoman
CougarWoman

Joo, mutta silloin hän ei vielä ollut minun rakastajani. ;) Ks. myös ylläoleva kommenttini Nuumin kysymyksiin.

Olenhan minäkin nähnyt T:n havunvihreässä öljykangastakissa ja kumppareissa (erittäin Emmerdale kahden "metsästyskoiransa" kanssa), mutta ei hänkään siinä asussa ilmestynyt ovelleni...  

yksiplusnolla
yksiplusnolla

Löysin uuden puolen itsestäni. Tällainen Emmerdale-mies vihreässä öljykangastakissa, kumppareissa ja metsästyskoirien kans kuulostaa oikeastaan todella hottikselta. Tosin vähän myös prinssi Charlesilta, mutta silti... :D

CougarWoman
CougarWoman

No mä olen nyt (jälkijunaisesti) Downton Abbeyn pauloissa, ja tuommoinen komea nuori lordi huudeilla...grrrr :D 

...ei niitä koiria kyllä oikeasti metsästykseen käytetä, mutta en viitsinyt mainita rotua erikseen, ja ovat siis sorttia, joita voisi käyttää :) 

yksiplusnolla
yksiplusnolla

Mulla on DA vielä kokonaan kattomatta, ilmeisesti pitäis alottaa...  Siinä mun mielikuvassa ne koirat on uljaita lintukoiria. Semmosia lordikoiria. Minä ja mun sohvamakkarakoira sovittais tosi hyvin yhteen niitten kans. Silleen vastakohdat täydentää toisiaan -tyylillä :D

CougarWoman
CougarWoman

Joo siis mä jäin siihen koukkuun vasta 2. seasonilla, ykkönen oli vielä aika tervanjuontia :D 

Tuommosia ne just on, semmoisia tarkkasilmäisiä, pystypäisiä, kaarevahäntäisiä ja kaikin puolin valppaita ja jaloja kiiltävine turkkeineen :D

Kun T tuli ekaa kertaa käymään, se kysäisi jossain vaiheessa että elääkö toi sun koira vielä. Hauveli kun oli maannut täysin liikkumatta jo usean tunnin ajan mahdollisimman lähellä meidän kakluunia. Sitä ei juuri ressaa mikään... :D 

 

kaisaj
Ambitions

Tulin ihan hirveen hyvälle tuulelle tästä postauksesta, hahaha. Ja mietin tosiaan kans, että se että ei voi käyttää julkisella tai semijulkisella paikalla enää pieruverkkareita tai crockseja, ei välttämättä oo huono asia. :D Just saying...Vaikka ite oonki suuri urheiluvaatteiden ystävä :D 

Aloitteleva p (Ei varmistettu)

Pieruverkkarit, pliis, mikä sana. Eroaaks ne verkkareista jotenkin??

CougarWoman
CougarWoman

:D No mulla ne on ainakin ne kaikkein kulahtaneimmat kollarit, joita ei raaski heittää poiskaan mutta joita ei oikein voi enää käyttää julkisilla paikoilla (nämä ovat vielä ihanasti kahta numeroa liian isot). 

Aloitteleva p (Ei varmistettu)

Siis ne "samat", jotka nollaluvulla kutsuttiin lehdistössä kusenpolttamiksi? Ah, Finland!! :D

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.