Puuseppä ja T

En tiedä miksi ihmeessä, mutta minua jotenkin näversi T:n kanssa härvääminen Puusepän selän takana; tämä siis siitäkin huolimatta, että Puuseppä jo suhteemme alussa sanoi, että minulla saa halutessani olla muita partnereita.

Yksi tapaaminen T:n kanssa takana ja toinen suunnitteilla, ja päätin “tunnustaa” Puusepälle, missä mennään; että olen Facebookin kautta yhteydessä yhteen naapurin poikaan, ja että suhteemme ei ole enää pelkästään kaveripohjainen.

Sen jälkeen kun Puuseppä oli vetänyt kahvit väärään kurkkuun luultuaan, että tarkoitan The Naapurin Poikaa (josta hän tietää vain, että pidämme tiiviisti yhteyttä), hän suhtautui asiaan rennosti. Heittipä jopa (tosin puolittain vitsinä, ehkä…) ilmoille ehdotuksen kolmen kimpastakin – joka tietysti sai mielikuvitukseni laukkaamaan sen verran villisti, että työnteosta ei hetkeen tullut mitään.

Tuleva viikonloppu on kuitenkin rauhoitettu ihanille naisille; menen lauantaina illallisen kautta viihteelle kahden ystävättäreni kanssa. Pohdin hetken, peruisinko koko illan – T olisi voinut tulla visiitille lauantai-iltana, vaan ei perjantaina – mutta jo pelkkä ajatus sai minut tuntemaan oloni kerrassaan kamalaksi; että peruisin jo varmaan kuukausi sitten sovitun illallisen ystävieni kanssa vain, koska haluan seksiä?!

Bitch-slappailin itseäni hetken, ja sovin tapaamisen T:n kanssa jo torstai-illalle; tämä oli viikon ensimmäinen päivä, jolloin molemmille sopi. T treenaa joka toinen päivä (uuuhhh), ja hänen viikon ensimmäinen lepopäivänsä oli tiistai, joka taas on minun joogailtani (ajattelin myös perua joogan, ja sitten bitch-slappailin itseäni vähän lisää – tämähän alkaisi mennä jo riippuvuuden puolelle).

Olen myös hyvin nopeasti havainnut muutaman huonon puolen siinä, että rakastaja on samalla myös muutaman sadan metrin päässä asuva naapuri:

 • Postia ei voi mennä hakemaan ilman meikkejä pieruverkkarit ja crocksit jalassa
 • Koiraa ei voi mennä ulkoiluttamaan ilman meikkejä pieruverkkarit ja crocksit jalassa
 • Kauppaan ei voi mennä ilman meikkejä pieruverkkarit ja crocksit jalassa
 • Autoa ei voi mennä pakkasaamuna ennaltakäynnistämään pieruverkkarit ja crocksit jalassa
 • Läheiseltä huoltikselta ei voi mennä ostamaan tupakkaa pieruverkkarit ja crocksit jalassa
 • Mihinkään ei voi mennä pieruverkkarit ja crocksit jalassa

Olohuoneen verhot pitää pitää visusti kiinni, mikäli haluaa hengata kotona ilman rintaliivejä (tämä epifania sen jälkeen, kun T viestitteli alkuviikosta, että hän näkee omasta huoneestaan minun olohuoneeseeni, jos ulkona on pimeätä ja minulla valot päällä ja verhot auki).

Onneksi on käynyt ilmi, että T muuttaa maaliskuun alussa omaan kämppäänsä, joka sijaitsee turvallisesti parin kilometrin päässä; sopivan lähellä, mutta kuitenkin niin kaukana, ettei tyyppiin törmää alvariinsa (kuten nyt on tietysti tapahtunut – arvatkaapa mitä oli jalassa).

Muuttopäivän jälkeisenä päivänä aion enimmäkseen hengata kotona pieruverkkarit ja crocksit jalassa, ilman rintaliivejä. Olohuoneen verhot apposen auki. 

makeup.gif

Kommentit (18)
 1. Aloitteleva p
  26.2.2016, 07:01

  Pieruverkkarit, pliis, mikä sana. Eroaaks ne verkkareista jotenkin??

  1. 😀 No mulla ne on ainakin ne kaikkein kulahtaneimmat kollarit, joita ei raaski heittää poiskaan mutta joita ei oikein voi enää käyttää julkisilla paikoilla (nämä ovat vielä ihanasti kahta numeroa liian isot). 

   1. Aloitteleva p
    26.2.2016, 09:50

    Siis ne ”samat”, jotka nollaluvulla kutsuttiin lehdistössä kusenpolttamiksi? Ah, Finland!! 😀

 2. Tulin ihan hirveen hyvälle tuulelle tästä postauksesta, hahaha. Ja mietin tosiaan kans, että se että ei voi käyttää julkisella tai semijulkisella paikalla enää pieruverkkareita tai crockseja, ei välttämättä oo huono asia. 😀 Just saying…Vaikka ite oonki suuri urheiluvaatteiden ystävä 😀 

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *