Que sera, sera

Nyt se on sitten virallistettu; minun ja Mr. Mossadin suhde on siirtynyt uudelle tasolle.

Tästä eteenpäin tapailemme vain toisiamme; ja käymme testeissä, jotta voimme jättää sen ärsyttävän kondomin pois.

Tämä oli itseasiassa Mr. Mossadin ehdotus. Olen kertonut hänelle avoimesti T:stä; historiastani tähän ex-naapuriini, ja että vieläkin viestittelemme – joskin lähinnä (enemmän minun puoleltani) vain ajankuluksi.

Mr. Mossad on pari kertaa tuonut julki huolensa heittänyt läpällä, että “well at least you have a back-up if you get really horny whilst I’m in Israel”; johon olen joka kerran vastannut, etten ole aikeissa verestää vanhoja muistoja ex-naapurini kanssa millään fyysisellä tasolla.

Hän on myös myöntänyt, että ajatus minusta harrastamassa seksiä jonkun muun kanssa tuntuu ainakin jollain tasolla pahalta; ja että tämä tulisi laittaa hänen reviiriviettinsä piikkiin. (Tämä siis poislukien mahdolliset skenaariot, joissa Mr. Mossad on itse paikalla ja osallisena, mikäli harrastan seksiä jonkun muunkin kanssa, köhköh.)

“Well I can’t really be jealous of you either, can I now. You’re married and I’d go mad.”

Minä puolestani en edelleenkään ole aikeissa paneskella kenenkään muun kanssa niin kauan, kuin Mr. Mossad on kuvioissa; en ole koskaan oikeastaan humputellut useamman kanssa samanaikaisesti, vaan olen vaan hyppinyt seksisuhteesta toiseen enemmän tai vähemmän sarjamonogaamisesti – ja usein vastoin omaa tahtoani.

Yhdessä vaiheessahan minulla “oli” sekä Puuseppä, T, että Mr. Mossad, mutta tässäkin mentiin mainitussa järjestyksessä, eikä sotkettu pakkaa kesken kaikkea.

Minähän olen alusta asti halunnut sen pitkäaikaisen vakipartnerin, jonka kanssa voin huoletta humputella vuositolkulla menemään; nämä jatkuvat miestenvaihdot alkavat pikku hiljaa lähinnä ärsyttää.

Itseasiassa tällä hetkellä en millään jaksaisi tutustua taas uuteen ihmiseen; toivottavasti Mr. Mossad siis pysyy kuvioissa ainakin toistaiseksi – ja kyllähän se vähän siltä alkaa näyttää.

Ellei hän(kin) sitten yhtäkkiä tapaa elämänsä naista (siellä Israelissa tietysti!) ja ala seurustelemaan tämän kanssa; mutta toisaalta hänellä oli kiire sopia tästä eksklusiivisuudestamme nimenomaan ennen lähtöään.

Que sera sera, kuten mies itse aina toteaa. If it’s meant to happen, it will happen. Ihanan fatalistinen asenne. 

que_sera.jpg

Kommentit (7)
 1. Tuttu tunne. Jatkuva tutustuminen, jatkuva itsestään antaminen ja toisesta esiin kaivaminen, ovat jossain vaiheessa rasite. Taakka, jonka mielellään laskee alas.

  Aika asettua olemaan tutusti. 

  Kuinka monta kertaa ihminen jaksaa aloittaa alusta? Vastausta ei ole.

  Onneksi minä olen kotona ja onneksi sinäkin, ainakin nyt ja ehkä jopa aina. 

  1. Mä olen – tähän asti – aika innollakin ollut tutustumassa uusiin ihmisiin, mutta jotenkin (ainakin tällä hetkellä) ei millään enää jaksaisi. Kun kerran voi olla rauhassa oma itsensä sellaisten ihmisten kanssa, jotka jo tuntevat. 🙂 

   1. Sama täällä. Ehkä johtuu iästä, ehkä elämänkokemuksesta tai sitten vaan on ihan oikeasti hyvä olla näiden ihmisten kanssa. Nyt minulla on vahvasti erakkovaihe päällä. Some ja virtuaalimaailma ovat sopivia, koska voin olla yhteydessä jos tahdon ja minun ei tarvitse puhua. 

     

 2. Oletko ikinä leikkinyt ajatuksella, voisiko sinusta ja Mr. Mossadista tulla jotain enemmän? Jos siis jostain syystä eroaisit Ykkösmiehen kanssa? Vai haluaako Mr. Mossad esimerkiksi lapsia tai olisiko suhteelle muita esteitä? Jos siis vaan leikitään ajatuksella. 🙂

  Blogisi on muuten ihan loistava ja todella hyvin kirjoitettu! Keep up the good work ja ja pulskia kesäpäiviä puumalle. 😉

  1. Heh, itseasiassa jo ensitapaamisella tuli vapaaehtoinen lapsettomuuteni puheeksi, ja Mr. Mossad totesi, että haluaa jossain elämänsä vaiheessa vielä lapsia. (Sanoi kyllä myös, että eihän se sulle vielä olisi liian myöhäistä, johon minä totesin, että en halua lapsia, piste. Että se siitä. :)) 

   Kiitos – samoin sinne! <3 

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *