Raadollinen rehellisyys vai valkoinen valhe?

CougarWoman

Minuun otti muutama päivä takaperin yhteyttä Menneisyyden Haamu pitkälti yli vuosikymmenen takaa. Tämä Haamu ei kolistellut ketjuja siksi, että haluaisi pitää minuun yllättäen uudelleen yhteyttä, tai koska tällä oli minua ikävä.

Tämä Haamu on entinen opiskelijatoverini (vaihto-oppilasajoilta ja britti) ja sittemmin jonkin aikaa ainakin ystäväntapainen; kuitenkin sellainen, jonka kanssa kerran kultaisina sinkkuaikoina haksahdin punkan puolelle, vieläpä ihan selvin päin. Olihan kaveri korkealla silmäkarkkikategoriassa ja muutenkin mukavanoloinen tyyppi. Eikä meillä ollut sille illalle muutakaan ohjelmaa.

Kunnon asialla oltiin sähköpostin kautta lähetetyssä viestissä. Kyseltiin kuulumisia ja vapaaehtoisesti kerrottiin omista. Siinä vaiheessa, kun aloin tavailla puolen sivun pituista vuodatusta siitä, miten yrityksistä huolimatta sinkkuna oltiin pysytty, olisi hälytyskellojen pitänyt alkaa soida.

Vuodatus oli aika yksityiskohtainen jopa minun silmiini, ja analysoi Haamun havainnoimia yhtäläisyyksiä lukuisissa seurusteluyrityksissään; alussa ihastuttiin, käytiin treffeillä. Kunniallisen treffikertojen määrän jälkeen siirryttiin suhteessa fyysisemmälle osastolle, josta ensimmäisen kerran jälkeen tunteiden palo alkoi vastapuolen taholta hiipua lopulta sammuttaen koko orastavan suhteen Haamun yrityksistä huolimatta.

Haamu kertoi, että oli paraikaa “omatoimisella tutkimusmatkalla itseensä”, haluten parantaa itseään ihmisenä ja potentiaalisena kumppanina; ilmeisesti luomassa omin päin jonkinlaista Haamu 2.0 –versiota ilman bugeja. Että jospa sitten löytyisi se oma kulta kainaloon siliteltäväksi.

Tässä vaiheessa niskakarvoissani alkoi kihelmöidä; aavistelin, mitä olisi tulossa, mutta en pystynyt lopettamaan lukemista. Ja sitten se kysymys porautui verkkokalvolleni melkeinpä kolmiulotteisesti, muusta tekstistä ulos pompaten.

“Haluaisinkin nyt kysyä sinulta, minkälainen olin mielestäsi sängyssä? Tiedän, että sinä jos kuka vastaat rehellisesti.”

RÄÄH.

Kerrottakoon tähän väliin, että Haamu on ollut yksi elämäni huonoimmista seksikokemuksista. Se mieletön kemia, joka välillämme kipunoi kuukausia ennen itse asiaan paneutumista (heh), katosi minun puoleltani sillä sekunnilla, kun aloimme suudella.

Suutelu tuntui lähinnä siltä, kuin rabieksen raatelema PacMan olisi haukkonut menemään amfetamiinitripissä. Huuletonta, hätäistä häsläystä; sylki suihkusi. Itsellä tunne kuin olisi juoksumatolla ja vauhti varioisi varoittamatta 5-20 kilometrin tuntivauhdin välillä – ei minkäänlaista kontrollia.

Pettinki tuntui puolestaan lähinnä siltä, kuin joku olisi heittänyt henkitoreissaan olevan mustekalan kärsimään kuolinkamppailuaan alushousuihini; suuseksistä ottavana osapuolena minulla ei ole kokemusta, sillä en uskaltanut päästää Haukkaavaa Hippoa lähellekään ulkosynnyttimiäni.

Ja se itse yhdyntä. Ihmetellä täytyy, että sinne asti ylipäätään päästiin, fiksu olisi viheltänyt pelin poikki jo siinä vaiheessa, kun vaatteet olivat vielä päällä; mutta jaksoin uskotella itselleni, että kun vuoristoradan kyytiin on lähdetty, siitä ei voi hypätä kesken pois vaikka miten hirvittäisi. Pysytään sitten kyydissä vaikka kirkuen, ja luotetaan siihen että viimeiseen alamäkeen mentäessä ollaan jo totuttu kauhistuttavaan vauhtiin ja aletaan jopa nauttia siitä.

Se yhdyntä.

Mikrokategoriassa ensimmäisen palkinnon vievä elin vain semikovana muljuen ja epämääräisen kykyttelyn jälkeen onneen oman käden kautta, koska ei yksin pystynyt viemään missiotaan kunnialla ilotulituksiin asti.

Jälkeenpäin Haamu hehkutti, että parasta seksiä ikinä. Minä mietin, että koskakohan kehtaisin lähteä, vannoin mielessäni ettei uusintaa tulisi, ja hymisin jotain semimyöntävää.

Yritin sähköpostin saatuani miettiä edes jotain positiivista seksikokemuksestamme. En keksinyt yhtään mitään. Enkä todellakaan voinut pukea sanoiksi, mitä oikeasti ajattelin. Puolen tunnin jälkeen luovutin ja poistin aloittamani vastausmeilin luonnoskansiosta.

Mitä minä nyt sille vastaan? Vai jätänkö suosiolla kokonaan vastaamatta? Heitänkö jotain diplomaattista tyyliin “en mielelläni puhu näin intiimeistä asioista”?

Apua. 

Kommentit

Oranssinen
50 shades of a Lady

vastaa sille, että "ikimuistoinen kokemus" sen tarkemmin määrittelemättä ;)

Arska (Ei varmistettu)

Älä nyt ainakaan sorru tällaiseen en muista -lässytykseen, kun miesparalle asiasta on selvästi tullut TODELLINEN ongelma. Hienovaraisesti annetut neuvot asioista joita voisi tehdä toisella tavalla (jos vain keksit miten ;) olisivat varmasti paikallaan. Esim. jos varustus on pieni, eikä kunnolla edes erektiossa (jännitystäkö ?), sininen pilleri saattaisi pelastaa sen mikä pelastettavissa on...

Huh!

Säälittää jotenkin. Mutta ei kai tuolle ole mitään niksejäkään heittää, että jos näin teet, niin sitten homma toimii paremmin.  En löisi lyötyä, mutta en johtaisi harhaankaan. Olisiko parempi vaan pysytellä hiljaa?

 

Spf (Ei varmistettu)

Minusta kyllä tuntuu, että mies ansaitsisi rehellisen vastauksen. Ongelma selvästi tuhoaa hänen kaikki seurusteluyrityksensä ja nyt hän on tarttunut toimeen selvittääkseen ongelman ytimen ja ottaa yhteyttä Cougar Womaniin saadakseen vihdoin rehellisen vastauksen. Jospa vastaisit rehellisesti mutta kuitenkin positiivisen ja kannustavan sävyn säilyttäen. Sinä et kuitenkaan enää ole kyseisen tyypin kanssa tekemisissä eikä sinulla siten ole mitään menetettävääkään rehellisyyden suhteen. Kuitenkin siitä voisi kyseiselle miehelle olla kovasti hyötyä, koska voisi muuttaa käyttäytymistään sängyssä. Itsekin tapailin joskus miestä, joka oli jo suudellessa ja hyväillessä niin kammottavan kovakourainen, etten ikinä edennyt seksiin saakka. En uskaltanut. Epäilenpä että hänellä oli sama ongelma muidenkin naisten kanssa, ja hieman harmittaa ettei asiaa tullut otettua koskaan puheeksi.

Riika. (Ei varmistettu)

Ja teidän "yhteenotosta" on ilmeisesti kulunut jo pitkä aika. Jos kerrot millaista seksi oli silloin, et tietenkään millään muotoa vihjaa että hän olisi yhtä tumpelo edelleen (vaikka se todennäköisesti pitääkin paikkansa).

eviela
NOT A Wonderland

Kannatan tätä ideaa. Muistaa kertoa asian vain tosiaan mahdollisimman mukavassa ja kannustavassa valossa niin tämä mies voisi saada tästä vielä oikein arvokkaan kokemuksen sekä ottaa todellakin asiasta opiksi. Menetettävää tässä asiassahan ei ole, luultavasti sinulla tai kyseisellä miehelläkään.

Katie
Aika kypsä äidiksi

Mäkin kannatan tätä. Kyllä parempaan seksiin voi oppia ja jos se kerran on pyytänyt Cougarilta rehellistä vastausta, kyllä pitää kestää vastauskin. Ehkä en kuitenkaan kuvailisi tyypin suoritusta ihan noin värikkäästi... ;D Kannustavassa hengessä - hienoahan se on, että haluaa kehittyä!

Miss Shi (Ei varmistettu) http://tearsandrainbows.blogspot.co.uk/

Kannatan näitä edellä puhuneita. Raukka kaipaa rehellisen vastauksen koska haluaa kehittyä, joten anna sille rehellinen palaute - jätä tosin viittaukset mustekaloihin.

Huomenna on paremmin..

Emmä tiiä. Mustakin mies ehkä ansaistee jotain tietoa asiassa, mut aika karua lyödä totuus kerralla pöytään. Ehkä pyrkisin ensi vaihtamaan muutaman kuulumisviestin miehen kanssa, pääsemään jotenkin luontevaan keskusteluun. Ja sit voi ehkä antaa vaikka vaan yhden kehityskohteen (kaikki kerralla lienee lamaannuttavaa), kehujen ja kannustusten kanssa. Jos et löydä kehuttavaa seksistä, kehu ja muistele niitä kipinöitä mitä teillä oli, kehu miten hyvältä mies näytti, mikä seikkailu teillä oli, sellasta. Nää asiathan taitaa ihan rehellisestikin olla jääny sun mieleen positiivisena? Ja ehkä voit kans sanoa et seksi ei kaatanut tätä juttua sulle, kun mies oli sulle alkuunkin pääasiallisesti kaveri - eikö näin ollutkin? Sit voit varmaan kans sanoa jotain et hitto siitä on aikaa, vitsit et oltiin nuoria, muistat kokemuksen mut et yksityiskohtaisesti - ootkohan paras ihminen kommentoimaan. Sit vaikka sanot et muistat hänen intonsa ja sit valitset mikä kokemuksessa oli hirveintä ja kevyesti neuvot et ehkä jos jotain ettii ni siinä vois parantaa. Sanot vaikka et kaikilla miehillä on yleensä tässä parannettavaa, et hidastaa vois vaikka vähän, ottaa rauhallisemmin.

Tai sitten. Voisithan sä vaan sanoa tosiaan et voi kun oltiin nuoria, muistat kyllä kerran, mutta mitään tarkan tarkkoja muistikuvia ei ole. Ja voithan sit sanoa et sen takia on nyt vaikea ottaa mitään tarkkaa kantaa aiheeseen, mut voit kertoa näin naisena et millasta kokemusta pidät hyvänä seksinä. Eli et puhutkin vaan ihan yleistasolla. Vaikutuksen tekee kun mies toimii näin ja sillain. Näppärästi mies poimii siitä neuvot, jos vaan osaa, ja arvoitukseksi jää, kuinka kaukana tästä oltiin sillon teidän yhteisellä kerralla.

Vierailija (Ei varmistettu)

Huh. Mun mielestä, jos alat sitä ojentamaan ja vastaamaan tuohon kysymykseen, alennut itse sille samalle tienitasolle, jossa meillä on sisäsyntyisesti joko "seksitaidot" tai ei. Ja yhdyt sellaiseen näkemykseen, jossa on jotkin universaalit hyvän seksin määritelmät.

Mun mies oli 30-vee, kun alettiin seurustelemaan, ja sillä oli vain satunnaisia yhdenyön suhteita takana. No, se oli seksissä niin tumpelo kuin vaan voi ihminen olla. Ja oli koko meidän ensimmäisen seurusteluvuoden. Jos olisin sen takia sen heivannut pihalle, multa olis jäänyt kokematta kaikki se, mitä sieltä tumpeluuden takaa kuoriutui, niin seksuaalisesti kuin muutenkin. Ja nyt kuuden vuoden jälkeen oon ihan äärettömän kiitollinen tuosta tyypistä ja ihmettelen, voiko tuollaista olla olemassakaan.

Että siitä seksistä. Ei se ole mikään "oonks mä hyvä"-kysymys. Seksi on (yleensä) kahden ihmisen välistä iloa, nautintoa, kumppanuutta, luottamusta, leikkisyyttä, rakkautta, jolle on annettava aikaa ja joka useimmiten kehittyy, syvenee ja paranee hyvässä ja pidemmässä parisuhteessa, jossa saa olla juuri sellainen kuin on ja jossa suhteen molemmat osapuolet puhuu omista toiveistaan ja haluistaan ja siten myös auttaa toista kehittymään. Ei se ole jotain, mikä pitää olla tai jo valmiina on.

Tää oli musta hyvä kommentti. Mietin, että eikö juuri jotain tällaista voisi tälle tyypille vastata?

Sillä jos jotain ohjetta haluaa antaa, eikö se ole juuri jotain tyyliin "Kuuntele partneriasi, ota iisisti, älä hätäile. Kosketa ja tule kosketetuksi."

Vierailija (Ei varmistettu)

"Kuuntele partneriasi, ota iisisti, älä hätäile. Kosketa ja tule kosketetuksi."

Ihan hyvä sinänsä. Mutta mitä "kuuntele" tässä tapauksessa tarkoittaa? Itse olen tosi huono vastaamaan "mistä sä tykkäät?"-kysymyksiin. Varsinkin jos on eka kerta jonkun kanssa. Se menee jotenkin niin fiilispohjalla.

Jos se "kuuntelu" on taas sitä, että toinen koskettaa ja "kuuntelee, miten toinen reagoi, niin se on mielestäni hyvä. Tosin vaatii toiselta osapuolelta myös sitä vastakaikua. Ja toisaalta vaatii toisen tuntemistakin. Että vääntelehtiikö se toinen nautinnosta vai tuskasta/inhosta.

Henkilökohtaisesti minulta häviää vähän fiilis, jos mies kauheasti kyselee: "mistä sä tykkäät? tuntuuks tää hyvältä? Painanko liikaa/liian vähän? Haluutsä että mä nuolen sua? Haluutsa, et mä kosken sun rintoihin? Miltä mun kalu näyttää? Onks se hyvän kokoinen? Miten sä haluisit mun koskevan?"
Aarghh!! Oo hiljaa ja toimi vaan! Kokeile ja seuraa reaktioitani. Jos en tykkää niin sanon, jos tykkään, niin huomaat sen kyllä. Joko sanoistani tai eleistäni.

Ihan hyvä tarkennus. En tosiaan tarkoittanut keskustelua tai opastusluentoa seksin aikana vaan sitä, että on avoimena kumppanin viesteille ja seuraa, mikä saa toisen hyrräämään ja mikä puolestaan jäykistymään epämukavuudesta. Kuuntelemista hyvin laajassa merkityksessä siis :)

Eihän se välttämättä aina helppoa ole, etenkin jos toinen jostain syystä pyrkii kätkemään reaktionsa, mutta jos ei edes tajua, että sellaista pitäisi yrittää, vaan paahtaa vaan menemään, niin siinä on sit takuulla ongelma.

Ehkä brutaalista rehellisyydestä voisi olla miekkoselle apua tulevaisuutta ajatellen

Amma
Why you little!!

Voi tsiisus, yritä tässä avokonttorissa pitää pokkaa lukien henkitoreissaan olevasta mustekalasta..

Voi ei, mä varmaan vastaisin, että siitä on niin kauan, että tarkat muistikuvat on jo aikalailla hälvenneet. Kun periaatteessa olen kyllä rehellisen puheen kannalla, mutta olisko tässä tilanteessa siitä kuitenkaan hyötyä? Mitä jos sulle (täysin hypoteettisesti) sanottais että sä oot ihan onneton sängyssä, voisit olla vähän vähemmän lahna ja yrittää edes, niin auttaisko se sun suoritusta?

En tiedä. Toivottavasti ei tule ikinä itselle eteen.

Miiza

Mä olen sitä mieltä, että naiset, jotka feikkaa orgasmin tai valehtelee jälkeen päin "olipa ihanaa" tekee sille miehelle karhunpalveluksen (ja sama toisin päin toki). Joten ehkä tässäkin kannattaa olla vaan rehellinen ja sanoa, että "weeeell for me it wasn't so good" :)

Kelli (Ei varmistettu)

täällä vedet silmissä nauretaan, vaikka aika traagista tuo onkin :D tuli mieleen että voisithan lähettää linkin tähän postaukseen, tulisi ainakin sitä rehellisyyttö mitä hän toivoo! Ei vaan, itsekin olen sillä kannalla, että mies selkeästi haluaa muuttua ja tämä on varmasti suuri ongelma hänen suhteissaan, en sitten lähtisi sen takia antamaan diplomaattisiakaan vastauksia, sillä eikö ole parempi että mies osaisi tarttua ongelmaan ja saisi elämänsä laatua parannettua, lisäksi parantaisit samalla miehen tulevien seksikumppanien elämää. Tässä olisi nyt mahdollisuus katkaista kierre. Ehkä kuitenkin jättäisin ne mustekalat pois, mutta mielestäni voisit jopa antaa jotain parannusehdotuksia (lisäten vaikka ettet siis tietenkään nyt tiedä ovatko nämä aspektit paikkaansa pitäviä näin monien vuosien jälkeen).

Lustu

Minä kuolen nauruun :D auttaisin jos osaisin, mutta en kertakaikkiaan keksi mitä sä voisit sille vastata!

suvitus (Ei varmistettu)

Mielestäni reiluinta on kertoa rehellisesti mitä mieltä olit, vaikkakin ehkä vähemmän vauhdikkain sanankääntein kun tässä tekstissä. Mies selvästi tietää jonkin olevan pielessä, mutta ei ehkä aidosti tiedä mikä, ja pilaisit vain miehen elämää jatkossakin, jos hymistelet. Faktat peliin! Todennäköisesti ongelmana hällä on myös liika yrittämine heti ekalla kerralla, kehoita häntä olemaan ihan rauhassa vain, ensimmäinen yhteinen kerta kun kannattanee pitää simppelinä, jotta sitten myöhemmin voi opetella, mistä juuri kyseinen nainen pitää.

Voi kamala :D Itse varmaan lähtisin sille linjalle, että korostaisin sitä, että oltiin nuoria, aikaa kulunut, en oikein muista tarkalleen. Ehkä yrittäisin ottaa osan "syystä" omalle kontolle, tyyliin: "Olikohan meillä kova kiire jonnekin, kun muistelen, että se meni vähän sähellyksen puolelle ja hidas nautiskelu jäi?" Ja jos jotain vinkkiä haluat antaa, niin siitä rauhallisesta ajan kanssa nautiskelusta ja naisen huomioimisesta ja pehmeästä suusta ja käsistä jne. Ympäripyöreää, ei osoittelevaa, rakentavaa mutta rehellistä. Kaikkeahan ei tarvitse repiä verille, vaikka rehellinen oiskin.

Toivottavasti tuollaiset kyselyt eivät koskaan osu omalle kohdalle. Toisaalta, ken leikkiin ryhtyy, se leikin kestäköön, ja jos tuon kysymyksen heittää, niin pitää myös kestää vastaus.

niinuuu (Ei varmistettu)

Haukkaava hippo :DDDD

kuolematon (Ei varmistettu)

Kommentoin vaikka suurinosa aiemmista kommenteista kertoikin jo ajatukseni.

Eli selkeästi miehellä parisuhteet menee hyvin siihen asti kunnes homma etenee fyysiseksi. Eli ainakaan vastaus et "olit tosi hyvä" ei auta ketään tässä tilanteessa. Itse vastaisin rehellisesti. Joskin tietenkin pukisin asian kannustavaan muotoon.

Mies selkeästi on tajunnut missä vaiheessa ongelma ilmenee, missä vaiheessa naiset eivät enää olekkaan kiinnostuneita. Siksi hän selkeästi kysyy tuota onko hän hyvä sängyssä, koska on alkanut epäilemään vian olevan siinä. Sähköpostin välityksellä on todella vaikea neuvoa ketään, helpompaa olisi jos joku nainen opettaisi häntä sitä mukaa. Varsinkin kun jokainen tykkää vähän eri asioista. Yleisenä neuvona voisit ainakin antaa hänelle, että etenee hitaasti. Pieniä helliä suudelmia, myöhemmin ehkä intohimoisempia. Voisi kyllä olla loukkaavaa vihjata pitämään sylkensä omassa suussaan...

Voit tietenkin sanoa juuri tuon, että siitä on aikaa etkä tarkalleen muista (mistä ei taas miehelle hyötyä ole). Mutta ehkä jos sanot noin niin voisit kertoa, kuinka rauhallinen rakastelu on paljon NAUTINNOLLISEMPAA kuin duracellpupuna rynkyttäminen.

Suosittelen kuitenkin miehelle edes jotenkin rehellisesti vastaamaan, jotta hän voisi edes jotenkin parantaa omaa suoritustaan ja ehkä naiset haluaisivat katsella häntä seksinkin jälkeen.. :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Katie aikaisemmin sanoi, että jos kerran kysyy, pitää kestää vastaus. Itselläni on pitkään ollut periaatteena, että ei kannata kysyä, jos ei pidä vastauksesta - se nimittäin voi olla jotain ihan muuta kuin mitä odottaa. Tämähän ei tietenkään poista sitä vaihtoehtoa, että ei tarvi olla julma ja voi olla hienotunteinen vaikka rehellinen onkin.

What else is there?

Mua ihmetyttää miten sun blogin kommenteissa aina riittää niin loputtomiin näitä "Minä Tiedän Rakkaudesta ja Parisuhteista Kaiken" - ihmisiä. Mutta joo.

Jos hän haluaa rehellisen vastauksen niin miksipä ei sitä voisi antaa. :) sitten mennään jo aika jäätävyysasteella jos hän alkaa kysyä jotain vinkkejä parantamiseen... :D

 

eijole (Ei varmistettu)

Mä vastaisin kanssa jotain ei tarkalleen muista ja sitten kertoisin, miten asiat pitäisi tehdä, ottamatta tarkalleen kantaa siihen, minkälaista se oli. Ratkaisukeskeinen lähestymistapa. Ei märkiä liikaa menneisyyttä vaan keskitytään siihen, miten ensi kerralla menee paremmin.

eijole (Ei varmistettu)

Märehtiä ei märkiä, automaattinen korjaus..

Sugar Daddy
Sugar Daddy

Pelasta maailman naiset ja kerro totuus!

Kaikkien miesten puolesta,
Sugar Daddy
 

Saman kokenut (Ei varmistettu)

Kaiken muun ehkä voi opetella eli paremmat suutelutaidot, hellemmän kosketuksen jne., mutta jos elin on joku pikkurillin pituinen, ei se siitä miksikään muutu.
Itsellä tosiaan on yksi yhden illan kokemus vastaavan tyypin kanssa, jolla oli ihan olemattoman kokoinen, joka ei tuntunut miltään. Onneksi oli pimeää, joten en nähnyt sitä mikromunaa. Mies itse oli superinnoissaan, kehui paljon ja olisi halunnut tavata uudestaan. Ennen sänkyyn menoa olin myötätuntoisesti kuunnellut hänen kertomustaan petetyksi tulemisesta exänsä toimesta, mutta jälkikäteen säälinkin sitä ex-vaimoa, joka oli tuon miehen kanssa ollut 20 vuotta ja kaksi lastakin olivat saaneet.
Eihän sille mitään voi jos on pieni, mutta itse en ainakaan enää koskaan halua kokea mitään vastaavaa. Neuvoni on siis, että sano suoraan tai sitten jätä kokonaan vastaamatta.

Katie
Aika kypsä äidiksi

Mun täytyy kyllä tähän kommentoida, että jotkin parhaista seksikokemuksistani on olleet tyyppien kanssa, joilla on ollut Tosi Pieni. Aikuinen ja fiksu mies, joka on tajunnut fyysisen rajoittuvuutensa, keksii kyllä keinoja kompensoida sitä - tai ainakin mulla on käynyt tuuri sekstata sellaisten kanssa (huom! erikseen. Tää alkaa kuulostaa orgioilta), jotka ovat keksineet. Eli uskon vakaasti, että hyvään seksiin voi oppia! 

(Samoin muuten yksi seurustelusuhde meni mulla kerran poikki suurelta osin sen takia, että tyypillä oli liian iso. Ahdistavaa ja tuskallista, kun tuli kohtikin. Hui.)

Vierailija (Ei varmistettu)

Mulla vähän vastaavia kokemuksia. Omalla aviomiehelläni ei ole varsinaisesti järkyttävän PIENI, mutta pienin kokemani penis. Hieman keskivertoa pikkuruisempi, olettaisin. Silti seksi hänen kanssaan on ollut alusta lähtien parasta ikinä. Ainoa mies, jonka kanssa orgasmi on taattu. Jotkut asennot eivät kuitenkaan toimi ja tuntuma katoaa, mutta sitten niitä vain vältetään. Mies käyttää hyvin käsiään silloin kun tarvitaan hieman "apua" ja on täydellinen huomaavainen kumppani muutenkin.

Tuota edeltävä mies taas oli niin iso, että hän onnistui lähes joka kerta runnomaan kohdunkaulani verille. Hän oli muutenkin otteissaan vähän liian raju. Ei mitenkään tahallaan siis satuttanut, mutta sitä penistä kyllä oppi äkkiä pelkäämään.

Minusta se on täysin myytti, että KAIKKI naiset haluaa/tykkää ISOSTA. Ei todellakaan.

Kaikkitietävä (Ei varmistettu)

Minustakin miehelle kannattaisi ehdottomasti olla rehellinen. Hyssyttely ja valkoiset valheet vain jatkavat ongelmaa, joka ilmiselvästi torpedoi miehen mahdollisuudet onneen täysin. Koska hän on sinulta suoraan ja rehdisti kysynyt, täytyy voida olettaa että hän kestää myös suoran, rehellisen vastauksenkin. Jollain tasolla mies varmasti jo vastauksen arvaakin, kun kerran kyselemään lähti, joten ikävät uutiset eivät varmasti tule täytenä yllätyksenä.

Itse suosittelisin ensin vastaamaan melko yleisellä tasolla, menemättä yksityiskohtaisempaan palautteeseen saati parannusehdotuksiin. Anna hänelle mahdollisuus jättää asia siihen yleiseen toteamukseen että kyllä, oman kokemuksesi perusteella on täysin mahdollista että tästä kiikastaa. Painottaisin kuitenkin, että teidän kohtaamisestannehan on jo aikaa, eikä kukaan ole todella nuorena järin hyvä. Et voi siis tietää, miten lakanoissa nykyään menee, mutta se, mitä silloin vuosia sitten ko. tyypin kanssa puuhasit, ei varsinaisesti ollut sinulle erityisen hyvä seksikokemus.

Samassa viestissä jättäisin sitten oven auki lisäkysymyksille; jos hän todella haluaa sinun analysoivan vuosien takaista seksikokemusta ja antavan parannusehdotuksia niiden muistikuvien varassa mitä sinulla on, hän voi sitä erikseen pyytää, mutta et aio tehdä tätä oma-aloitteisesti. Näin voit vastata hänelle suoraan ja rehellisesti, mutta annat hänelle myös mahdollisuuden säästyä karmeimmalta itsetunnon raatelulta jos hän näin päättää. Voit toki myös huomauttaa, että ehkä joku hieman tuoreempi kumppani olisi parempi antamaan yksityiskohtaisia neuvoja toiminnan parantamiseen, jos hän sellaisia kaipaa.

Toki yksi puoli asiassa on myös se, onko tässä nyt siis kysymys siitä, että mietit kuinka suojella ko. herran itsetuntoa, vai siitä, että et yksinkertaisesti itse halua vastata. Jos kyse on jälkimmäisestä, jätä kokonaan vastaamatta, tai vastaa vain, että et halua vastata. Älä silloinkaan kiertele tai lirkuttele valheita, edes valkoisia sellaisia.

Utelias (Ei varmistettu)

Hei, kerrothan sitten mitä päätit vastata ja kuinka kävi!

CougarWoman
CougarWoman

Itseasiassa, mä päätin jättää vastaamatta ainakin siihen asti, että siltä tulee muistutusmeili... Vähän pelkurimaista, tiedän, mutta en jotenkin kyennyt vastaamaan sekä totuudenmukaisesti että loukkaamatta; joten tuumin että kun ei kuitenkaan mun ystäväpiirissä nykyään enää missään inner circelissä ole niin olkoon. 

Toistaiseksi en ole kuullut miehestä mitään. 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.