Rajojen rikkomista, paljastuksia ja syvällistä kikkailua

Juttuja, joita olen tehnyt Muusikon kanssa kahden viikon sisällä ensimmäisestä yhteydenotosta:

 • Olen harrastanut puhelinseksiä. Kahdesti.
 • Olen lähettänyt kuvan alastomasta rinnastani.
 • Olen hyväksynyt Muusikon fetissin, ja jopa osallistunut siihen siitä nauttien.*)
 • Olen lähettänyt kuvan alapäästäni.
 • Olen sanoittanut elämäni ensimmäisen biisin.
 • Olen lähettänyt videon.
 • Olen hurahtanut meditaatioon.
 • Olen alkanut kyseenalaistaa nykyistä suhdettani.
 • Olen vastaanottanut peeniskuvia niistä jopa kiihottuen.
 • Olen saanut elämäni mahtavimpia orgasmeja, sekä puhelimessa että livenä.
 •  Olen jakanut hänelle blogipostaukseni tapaamisestamme.
 • Olen jakanut hänelle blogipostaukseni tapaamisestamme.

Muusikko kärtti ja pinkutti, rukoili ja aneli, että saisi lukea siitä, miten minä meidän ensikohtaamisemme koin. Lopulta annoin periksi; mutta koska en halunnut päästää häntä blogiini – vaikka hän tietää Nörttipojasta ja Ykkösmiehestä, en halunnut, että hän lukisi myös kaikki yksityiskohdat – näin jumalattoman vaivan ja käänsin postauksen englanniksi muutellen sen yksityiskohtia hieman; kuitenkin niin, etteivät perusasiat kärsineet.

Mietin kauan, ennen kuin lähetin meilin. Kärvistelin odottaessani Muusikon vastausta.

Wuut-wuut (KIK ilmoitti tärinällä uudesta viestistä).

”Mieletön kirjoitus, niin täynnä tunnetta. Tunnen itseni etuoikeutetuksi, kun uskallat paljastaa itsesi minulle kokonaan (enkä tarkoita nyt vain fyysisesti..) Kirjoitat kauniisti, liikutuin oikeasti – minä, iso mies…heh, no mähän nyt olenkin vähän tämmöinen Nancy-boy. :D”

Wuut-wuut.

”Vahvistit muuten juuri omankin pelkoni…että tästä voisi seurata jotain muutakin.”

Wuut-wuut.

”Arvostan rehellisyyttäsi, mutta samalla se pelottaa. Mihin me ollaan ajautumassa? Oletko rakastumassa minuun, tai voisiko se olla mahdollisuus?”

Kävimme varmaan KIKin historian syvällisintä ja tunteellisinta keskustelua ikinä. Myönsin – joskin hieman vastentahtoisesti – että se ei ole ollenkaan poissuljettu mahdollisuus; mutta että en ikinä vaatisi häneltä yhtään sen enempää, kuin mitä hän olisi minulle valmis antamaan.

Wuut-wuut.

”En kai vaan satuta sua? En halua satuttaa sua ikinä!!”

Kerroin, että asia on juurikin päinvastoin…että mahdolliset tunteet, olivatpa ne sitten mitä tahansa, eivät missään nimessä ole negatiivisia. Ja että meidän ei tulisi pelätä niitä.

”Olet aika viisas noin nuoreksi naiseksi 😉 Siksi tykkäänkin susta niin paljon, Sherlock 😉 Ja olen tosi onnellinen, että olet mun elämässä nyt. Haluaisin pitää sua sylissä nyt…suudella sua!”  

Wuut-wuut.

”Mä menin hakemaan [Pettäjäsivuilta] pelkkää seksiä, ja sitten löysinkin sinut. En tiedä enää mitä mun pitäisi ajatella, mun sydän on nyt aika pahasti solmussa. Mutta en mä välitä siitä, mä haluan vaan elää tätä tunnetta sun kanssa! Ollaanko vaan näin, välittämättä siitä, miten pitäisi olla?”

Sanoin, että ollaan vaan.

muusikko.jpg

*) Ja ei, Muusikon fetissi ei ole se, että minun tulee konkata takaperin karhunaskelilla Nokian kumisaappaat jalassa persaus pystyssä ympäri kämppää alasti ja laulaa Nälkämaan laulua falsetissa. Muusikon fetissi on aika harmiton ja pieni; jotain sellaista, josta itsekin nautin ja jota mielelläni toteutan. Mutta jätän (anonymiteetin säilyttämiseksi) kertomatta, mikä fetissi on kyseessä.

Kommentit (34)
 1. Nauti tilanteesta, ja mitä ikinä teetkään, älä lainaa muusikolle rahaa, ei semmoista summaa jota et ole valmis saman tien olankohautuksella unohtaa. Sillä JOS, ja sanoin vain JOS kyseessä olisikin jonkinlainen huijari, hän toimisi juuri noin. Minua hämää vain se, että miksi, jos hän ei vissiin itse vakavassa parisuhteessa ole, hän haki pettäjäsivustolta seuraa.
  Tod näk tässä ajatuksessani ei ole mitään perää, mutta halusin sanoa. Olen nähnyt lähipiirissäni juuri tällaisen ”liian hyvä ollakseen totta”-hullaantumisen, jossa päädyttiin avioon asti, ennen kuin kävi ilmi, että mies oli rahan perässä, ja oli onnustunut haalimaan sitä kivasti.

  1. Heh, eipä minulla juurikaan ole mistä lainata: vaikka mulla onkin oma tili, niin Ykkösmies on aika hyvin perillä mun tuloista ja menoista. Ei juolahtaisi mieleenkään lainata yhtään kenellekään. 

   Ja onhan Muusikko vakavassa parisuhteessa – he eivät vain asu yhdessä. Sitäpaitsi hakihan Nörttipoikakin pettäjäsivuilta seuraa, vaikka olikin sinkku, koska ei halunnut ”perinteistä” parisuhdetta siinä vaiheessa elämäänsä. 

   Mutta kiitos varoituksesta kuitenkin 🙂  

   1. Olen utelias, että mikä sitten on muusikon syy pettää tyttöystäväänsä, ja pysyä suhteessa tämän kanssa.

    1. Samat syyt kuin minulla, ei se sen monimutkaisempaa ole…

 2. paljon olet käyttänyt rahaa perheen hajottamiseen.. Riittääkö kymppitonni edes? Koitat rahalla saada miestä eli ostat toisen… Kuulostat todella katkeralta yh-huoltajalta ja epätoivoinen olet! Niinkuin tekstit antaa ymmärtää…no eipä mies ole isoilla summilla edes lähtenyt sun mukaan:D täällä sä varmaan loppuikäsi tulet kirjoittamaan kuinka epätoivoinen olet! Sulle ei lapset merkitse mitään? Kun et välitä että toisella on lapsi ja miten voi perhe hajota!! Sulla ei ole sydäntä ja lapset on sulle raha väline! Rahalla pääsee ja hevosella kulkee…

  1. [[{”fid”:”551299″,”view_mode”:”media_original”,”fields”:{”format”:”media_original”,”field_file_image_alt_text[und][0][value]”:””,”field_file_image_title_text[und][0][value]”:””},”type”:”media”,”attributes”:{”height”:”226″,”width”:”306″,”class”:”media-element file-media-original”},”link_text”:null}]]

  2. Eihän tossa kommentissa ole mitään järkeä! Onko kirjoittaja vajaa..? Eihän puumalla ole lapsia ja mistä kirjoittaja kuvittelee että puuma on käyttänyt paljon rahaa miehen etsintään. Ei taida olla kaikki muumit laaksossa.

   1. Tarkoitan nimimerkin ”pyörää” kommenttia

   2. ”Otin perjantain lääkkeet vaikka nyt on torstai. No, ei kai se haittaa.” 😀

   3. Olisko kuitenkin mennyt vahingossa väärään blogiin toi kommentti. Kerrankos sitä sattuu avautumaan väärälle palstalle 😉

  3. VakituinenVierailija
   16.4.2015, 16:06

   Ooh, nyt kyllä mäkin putosin sohvalta. Mainion blogin vielä mainiompi kommenttikenttä! Mitä kaikkea voikaan ihmismielistä ryömiä esiin 😀 😀 😀

   1. Juu, eihän näitä edes raaski poistaa asiattomina…mainiota viihdettä eikä itse tarvii tehdä mitään! 😀

  4. Haha tää on niin selvästi sama kommentoija kun toi ylempi ”Re”, toi yh-huoltaja paljastaa 😀
   Yksinhuoltajahuoltaja? Yksinhoitajahuoltaja? Ei kaksi eri himistä voi tehdä noin erikoista kirjoitusvirhettä samassa kommenttiboksissa.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *