Rakastajasta ystäväksi

Minulle on tapahtumassa jotain kummallista. Tajusin äkkiä, etten juurikaan himoitse T:tä sillä tavalla, kuin rakastajaansa tulisi ehkä himoita.

Siksi kai minua ei häirinnyt sekään, että viime tapaamisellamme emme edes harrastaneet seksiä, vaan päädyimme vain olemaan lähekkäin ja chillaamaan yhdessä.

Viestittelemme edelleen runsaasti joka päivä, mutta alkuflirtin jälkeen viestien sävy on muuttunut päivä päivältä toverillisemmaksi. Huomaan, että pystyn puhumaan T:lle kaikesta, ja hän on jo moneen otteeseen todennut, että häntä jaksaa ällistyttää se, miten reaktioni ovat lähes yksi yhteen sen kanssa, miten hänen paras ystävänsä hänen kanssaan kommunikoi.

Me olemme myös yllättävän samanlaisia; molemmat ovat mullekaikkiheti –ihmisiä, jotka heittäytyvät sataprosenttisella tunteella jokaiseen tielle osuneeseen suhteeseen; ihmisiä, jotka eivät jaksa pelata turhia pelejä, ja jotka eivät ymmärrä, miten se oman innostuksen kohde ei välttämättä jaksakaan viestiä 24/7 takaisin. T on tämän takia saanut monet kerrat näpeilleen; minä yritän kannustaa olemaan antamatta periksi. Sanon, että ne ihmiset eivät ole sinulle oikeita, älä anna periksi, monen sadepäivän jälkeen aurinkoa jaksaa taas arvostaa enemmän.

Joskus mietin, miten noin älykkäällä ja kauniilla nuorella miehellä voi olla niin heikko itsetunto, niin vahva tarve miellyttää toista oman onnellisuutensa uhallakin. Miksi hän ei uskalla luottaa siihen, että kelpaa vallan hyvin ihan omana itsenään? 

Omituinen ystävyys, joka alkoi vuosien moikkausnaapurisuhteella ja räjähti sattuman kautta yhden vuorokauden sisällä FB-kaveripyynnön kautta seksisuhteeksi. Ja näyttäisi nyt jatkuvan jonakin määrittelemättömänä, johon joskus saattaa sisältyä seksiä ja joskus taas ei.

Jos joku tulisi ottamaan minua hihasta ja kysyisi, mitä T on minulle, vastaisin empimättä ensin ystävä, ja vasta sitten – ehkä – rakastaja. (No joo, mä olen taas rakentelemassa kuolemaan asti kestäviä ystävyyssuhteita perustuen kahdelle tapaamiselle ja muutaman viikon viestimiselle – mutta antakaa mun!)

Puusepän kanssa viestittely onkin sitten vastaavasti kuumennut asteelle, jolla molemmat viestimme häpeilemättä kiimastamme ja lähettelemme vihjailevaa kuvamateriaalia.

a_bit_naked.jpg

Villi viestittely sai alkunsa tästä Puusepän lähettämästä kuvasta.  

Puuseppä ja T muuten tietävät toisistaan, ja hyväksyvät toistensa olemassaolon minun maailmassani mukisematta. T:tä tosin jaksaa hymyilyttää minun kahden kollin kanssa härväämiseni; hän kiusaa minua pikkupuumaksi, sillä en ole viitsinyt valaista häntä esimerkiksi blogini nimestä, saatikka preferenssistäni miesten suhteen. En nimittäin halua olla Se Puuma, joka kiinnostuu nuorista miehistä vain näitten iän takia – tai lähinnä en halua nitten nuorten miesten ajattelevan, että olen kiinnostunut heistä vain, koska he ovat nuoria.

Ai juu – Ykkösmieskin on taas kotona, ja pysyykin täällä ainakin huhtikuun puoliväliin asti. Pääsiäisviikonlopuksi on keksitty kivaa ohjelmaa – lauantaina mennään käymään puolitutun talleilla; ajattelin uudelleenherätellä lapsuuden ratsastusharrastukseni. Ja mennäänpä yhdessä syömäänkin lempiravintolaani, joka on tunnettu ihanan hitaasta palvelustaan (slow dining -konsepti huipussaan) ja koko aterian kruunaavista viineistään. Siirtynemme sieltä vanhanaikaisesti baariin ja kukumme pilkkuun asti, vain viettääksemme seuraavana päivänä Netflix-maratonipäivää alasti pizzaa syöden.

Kyllä ne vanhatkin jaksaa. Ehkä. 

Kommentit (8)
 1. Ihanaa että olet back! Ehdin jo vähän kaivata. Ehkä osaksi siksi että olen mitään etukäteen suunnittelematta saanut itseni sotkettua myös ns. kahden miehen loukkuun ilman mitään puumataitoja (eli life happend). Tekisi mieli sanoa Help!!!

  1. Ihanaa kun joku kaipasi! 🙂

   Laita meiliä niin pähkäillään yhdessä 😉 

   1. Aloitteleva p
    31.3.2016, 05:49

    Mitä! Saako sulle mailata. Kahden miehen loukussa myös (vaikka SUN kohdalla se ei kuulosta loukulta), ja lähes loppuunpalanut koko tilanteen kanssa. Niin puuma kun muka olenkin.

    Ystävyys on lopulta se kaikkein paras ja tärkein asia. Sitä en vaan ymmärrä, että miten ystävyys ei kuumenna entuudestaan sun tunteitas T:tä kohtaan. No, tunteet on usein mysteeri.

    Kaipasin kyllä minäkin blogiasi.

    1. Totta kai mulle saa meilata – en kyllä anna neuvoja mutta voidaan pähkäillä yhdessä 🙂 

     T:n kohdalla se ystävyys meni vähän ”friend zoneksi”, eli mitä enemmän ystävystyn hänen kanssaan, sitä vähemmän tunnen himoa häntä kohtaan. Kumma juttu, semminkin kun mies (poika?) on tosi kuuma… o_0 

     Kiitos <3 Yritän saada uuden postauksen aikaiseksi nyt, kun Lilykin taas pelittää 😉 

 2. Ystäviä on kyllä vaikeampaa löytää kuin rakastajia. Ehkäpä te olette tosiaan ystäviä seksillä höystämättä tai ilman. Eihän sillä väliä ole jos se on molemille ok!

  Puusepän kuva oli muuten täydellinen. Saatoin tallentaa kännykkääni myöhempää käyttöä varten….

  1. Näinhän se on. Kyllä se T vähän vihjaili, kun jotenkin sillekin hehkutin tätä ystävyysaspektia, että ei se meidän välinen seksikään ihan persiistä ole 😀 

   Haha, ole hyvä 😀 

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *