"Rakkausruno"

CougarWoman

"Miten kaunis, miten ihana oletkaan,
rakastettuni, riemuni!
Sinun vartalosi on kuin palmupuu,
sinun rintasi ovat sen tertut.
Minä ajattelen: tuohon palmuun minä nousen,
sen hedelmiin minä tartun!
Kuin rypäletertut ovat sinun rintasi,
hengityksessäsi on omenan tuoksu,
sinun suusi maistuu jalolta viiniltä, joka kiihdyttää rakkauttani ja kostuttaa uinuvien huulet."

Meillä oli aika mielenkiintoinen "kikkailutuokio" eilen illalla. Enpä muista, että olisin koskaan saanut "rakkausrunoa" Raamatusta. 

 

Kommentit

Ja universumi nauraa

Ei herrajumala! Mä varmaan kuolisin nauruun, jos joku mulle tollasta heittäis. Sori.. Mut mähän en varsinaisesti mikään romantikko olekaan :D

CougarWoman
CougarWoman

Itse olin lähinnä kuin puulla päähän lyöty... Ei olisi pitänyt ehkä ihan puskista tulla, mutta yllätti kuitenkin. 

Ja sitten päätin, että ajatushan siinä se tärkein. <3 

Vierailija (Ei varmistettu)

Kuulostaa jo vähän pelottavalta tämä puuseppä.

CougarWoman
CougarWoman

Haha! Joo jos ei tiedä kontekstia niin onhan tuo aika creepy... Mutta siis meillä oli pitkähkö keskustelu uskonnoista sitä ennen ja minä aloin paiskomaan ensin raamatunlainauksilla. :) 

Vierailija (Ei varmistettu)

Mulle nousee kylmät väreet (ja hyvä ettei kylmä hiki), sillä mulle tuli tämän ja edellisen viestin jälkeen niin sellainen olo, et kyse vois olla mun exästä. Ja toivon, että siitä tyypistä tajuaa moni pysyä kaukana, ihan heidän omaksi parhaakseen :D

CougarWoman
CougarWoman

No nyt toisaalta haluan tietää, että miksi, ja toisaalta en halua tietää... o_0 

Vierailija (Ei varmistettu)

Hän oli sellainen.... tukahduttava? Ei, ei se ole oikea sana. Noh, sanotaan, että vaikka olin aivan suhteen aikana myyty, niin viikko pari eromme jälkeen äitini totesi, kuinka mukava nähdä minun hymyilevän - en ollut hymyillyt suhteen viimeiseen n. 9 kuukauteen, vaikka luulin olevani onnellinen. Hän jotenkin imi energian minusta - osasi sanoa oikeat sanat aina tilanteen tullen, mutta silti sisämmässään tiesi, että kohta ollaan samassa pisteessä. Tämä alkaa kuulostaa, kuin minua olisi hakattu, mutta siitä ei ole siis kyse :)

Mutta vaikka oliskin hän, uskon sinussa olevan "tarpeeksi munaa" pistää hänet matkoihinsa, jos sama meno alkaisi :)

KristaB (Ei varmistettu)

Moikka Puuma!

Olis kiva saada vähän tilannekatsausta sun ja Ykkösmiehen tilanteesta. Miten päätös avoimesta suhteesta on vaikuttanut parisuhteeseenne? Onko helpompaa/vaikeampaa olla YM:n seurassa kun ei tarvitse enää "pettää ilman lupaa?" Eikö hän tosiaan ole koittanut udella sinulta mahdollisista seksikumppaneistasi? Entä koskeeko sopimuksenne kumpaakin - saako myös YM harrastaa seksiä muiden kanssa, vai sinä vain? Koska hänestähän seksin puutteenne johtuu. Eikö se tunnu väärältä jos YM haluaa seksiä muilta, muttei omalta vaimoltaan?

Itse en henk. koht. voi ymmärtää miksi olette yhä avioliitossa. Meillä on vain yksi elämä, jonka itse ainakin haluan elää ihmisen kanssa, jonka kanssa suhde toimii jokaisella osa-alueella. Ja vaihtoehtojahan tässä maailmassa riittää. Itse tulen lähinnä surulliseksi tilanteestasi, sillä koen että olet huonon itsetunnon omaava nainen, joka on vain niin riippuvainen miehestään, ettei uskalla/osaa lähteä liitosta, joka on varmaan lähinnä hyvä kaveri/kämppismeininkiä.

Anteeksi kärkkäästä mielipiteestäni - kaikesta huolimatta en tarkoita sitä pahalla. Mielestäni aitoa rakkautta ja rohkeutta on sekin, että osaa päästää irti kun on sen aika.

T. Parikymppinen lukijasi

CougarWoman
CougarWoman

Heippa KristaB!

Kyselyikä? :D Hah, ei vaan - kiitos kommentistasi. En ottanutkaan pahalla. <3

Kysymyksiä oli sen verran paljon, että päädyin tekemään aiheesta oman postauksen - maanantaille. Sori, että vastaus tulee pienellä viiveellä; näin kuitenkin pystyn vastaamaan vähän yksityiskohtaisemmin, kuin mikä olisi "korrektia" kommenttikentässä. 

oceansoul / housuitta (Ei varmistettu) http://housuitta.com

Olenkin toivonut, että noista KristaB:n kysymysten tapaisista aiheista kirjoittelisit täällä, joten mielenkiinnolla maanantaita odotellen. :P

Hans (Ei varmistettu)

Raamatunlauseiden jakelu ja muu uskonnollisuudeksi tai uskonnollisuuteen vedettävä toiminta voi hämmentää hyvässä tai pahassa (tai myös vaan hämmentää), koska vastaavaa ei välttämättä löydy omasta jokapäiväisestä elämästä, mutta se tekee järkeä kun tietää mistä kaveri tulee. Se kirja on paljon luettu ja arjessa oleva teos, jonka kansien välissä on paljon tietyn aikakauden ajankuvaa, ns. ohjeita tavalliseen elämään, historiakuvausta ja mitäpä muuta kuin Rakkausrunoja ;)

CougarWoman
CougarWoman

Joo, ei se hämmentänyt kuin hetken. Enkä siitä mitenkään "säikähtänyt". Uskonto on mun elämässä kuitenkin aina ollut enemmän tai vähemmän läsnä, vaikka itse en kirkkoihmisiä olekaan (huom: ei tarkoita, että olisin ateisti, en vaan usko kirkkoon instituutiona).

Mun mielestä on sitäpaitsi tärkeää, että Puuseppä kokee kuitenkin että voi jakaa mun kanssa myös niitä "uskonasioita", ne kun on kuitenkin - ja tulee luultavasti aina olemaan, vaikka yhteisönsä jättäisikin - olennainen osa sen moraali- ja normipohjaa, ja iso osa elämääkin. Sen parissahan se on kasvanut. 

P.S. "Tekee järkeä" - "makes sense"? ;) 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.