Roska- ja arvokalat

CougarWoman

Viihdyin taas Pettäjäsivustoilla peräti kolmen työpäivän ajan. Tässä ajassa (kuvatonta) profiiliani oli katsottu yli neljäsataa kertaa, ja yhteydenottopyyntöjä tuli pitkälti toista sataa, ikähaarukalla 23-55.

Ensimmäisestä karsinnasta läpi (so. "jatkoon": kontaktiin KIKin kautta) pääsivät seuraavat yksilöt:

  • Yrittäjä, 31-vuotias: tummat hiukset, ruskeat silmät, parransänki, 192 cm. Parisuhteessa.
  • Puolustusvoimailija, 29-vuotias: vaaleat hiukset, vihreät silmät, 188 cm. Parisuhteessa.
  • Raksamies, 32-vuotias: tummat hiukset, siniset silmät, 185 cm. Parisuhteessa.
  • Graafinen Suunnittelija, 29-vuotias: vaaleat hiukset, siniset silmät, 188 cm. Parisuhteessa.
  • Logistiikkapomo (ei oma!!), 33-vuotias: tummat hiukset, vihreät silmät, 183 cm. Naimisissa.
  • Nuori Nörtti, 28-vuotias: punaiset (!!) hiukset, siniset silmät, 195 cm. Sinkku.

Näistä karsin pois:

Yrittäjän. Viesteili vain harvakseen ja viittasi jatkuvasti 50 Shades of Gray-kirjasarjaan ja miten haluaisi alistaa minua. Booooringggg… Alaan vihkiytyneet harrastajat varmaan käyttävät ko. kirjoja lähinnä vain, jos vessapaperista on puutetta. Oli myös aika hemmetin tylsä mies, yhtä huumorintajuinen kuin lentokenttien turvallisuustarkastuksen henkilökunta. 

Raksamiehen. Tulin hulluksi yhdys sana virheistä (sic!), eikä tyypillä ollut mitään mielenkiintoista sanottavaa. 

Graafisen Suunnittelijan, sillä hän alkoi lähetellä minulle jatkuvalla syötöllä kuvia sixpackistään ja erektiostaan. Kerroin hänelle, että etsin jotain vähän syvällisempää kuin penistä ja vatsalihaksia. Poika otti asian huumorilla, ja totesi että olen ensimmäinen, joka antaa hänelle pakit välittömästi sen jälkeen, kun hän on esitellyt avunsa. 

Jäljelle jäävästä kolmesta kärkisijaa pitää kirkkaasti Logistiikkapomo, joka saa minut nauramaan niin mehevästi, että olen jo purrut poskeni vereslihalle pitääkseni pokan kotioloissa. Todella, todella skarppi tyyppi, jonka huumori on mustaa, sarkastista ja purevaa. Harmi vain, että hän asuu kahden tunnin ajomatkan päässä, eikä ehkä ole ulkonäöllisesti ihan minuun vetoavaa tyyppiä. 

“Mä en ole koskaan ennen sua tavannut naista, joka on kaunis, kiehtova, älykäs, seksikäs ja hauska – kaikki samassa paketissa! En tiennyt että semmoisia on olemassakaan.”

Hyvänä kakkosena tulee Nuori Nörtti a.k.a. Punatukkainen Poika. Ujo introvertti, harrastaa yksinmatkustelua, lukemista ja pienoismallien kokoamista. On harrastanut seksiä kaksi kertaa koko elämänsä aikana, ja haluaa ensisijaisesti “oppisopimukselle” (minun sanani, ei hänen); suhteeseen kypsemmän naisen kanssa, joka voi opastaa häntä.

Ulkonäöltään hoikka/laiha, pitkä ja ihan “tavallisen näköinen”. (Jep, tästä tulee kieltämättä Nörttipoika mieleen!) Nuori Nörtti asuu omassa kämpässään puolen tunnin ajomatkan päässä, ja on sinkkustatuksestaan johtuen aina booty-callin päässä. Harmi vaan, että on tällä hetkellä reppureissaamassa jossain päin entistä Neuvostoliittoa.

“Mä tykkään susta jo nyt, vaikka en ole edes tavannut sua vielä. Luuletko että saisin halata sua ekoilla treffeillä?”

Puolustusvoimailija on vain nippa nappa vielä kisassa mukana. Ihan ookoo, vitsailee, mutta on ulkonäöllisesti ehkä vähän liian pelurin näköinen (so. komea ja erittäin tietoinen siitä). Kyselee myös paljon kysymyksiä ulkoisista avuistani, vaikka olen lähettänyt useamman kuvan, ja puhuu paljon seksistä. Epäilen, että on tyyppiä Finanssimies.

“Mä luulen että olet aika seksikäs pakkaus, tuskin maltan odottaa tapaamista…uuuh.”

Logistiikkapomon kanssa on itseasiassa jo sovittu alustavasti tapaamisesta tämän kuun viimeisenä perjantaina. Mutta toisaalta…

Tämä alkaa nyt kuulostaa todella kornilta, mutta jokin minua vetää Nuoren Nörtin puoleen, samalla tavalla kuin veti Nörttipojankin puoleen. Se, että saa kunnian olla “eheyttämässä” nuorta introverttiä, joka lähestyy naisia netin kautta, koska ei uskalla kasvotusten ottaa kontaktia - se, miten voi nähdä kyseisen nuoren miehenalun tulevan ulos kuorestaan…se on jotenkin tavattoman voimaannuttavaa.

Onko tässä minun kutsumukseni? :D

Disclaimer: biisivalinta ei ole täysin vailla itseironiaa.

Kommentit

Aloitteleva Puuma (Ei varmistettu)

Tiesin, että valitset nörtin jo ennen kuin olin lukenut viimeisen kappaleen.
Ainakin minä valitsisin. "Ei ehkä ulkonäöllisesti ihan tyyppiäni" ei tuu toimimaan.
Ja hei, nörtti on sinkku - niin ketään ei edes petettäisi :).

Voin tietty olla väärässä, sanomattakin selvää se.

Mut oothan sä alunperin PUUMA!

yksiplusnolla
yksiplusnolla

Melkoinen vastausprosentti tuolla Pettäjäsivustolla. En epäile etteikö kuvaton (!!) profiilisi olisi keskimääräistä huomattavasti kuumempi, mutta noin montaa vastaukseksi laskettavaa ei kyllä muilla treffisivustoilla saa vaikka kirjoittasi mitä. Tai no, tokihan jotkut miehet olettavat kaikkien naisten saavan.

Ja. Noiden alun kuvailujen perusteella tää punatukkainen poika vaikuttaa kyllä kiinnostavimmalta. Että jos lukijat saa äänestää, niin ota se! :)

CougarWoman
CougarWoman

Joo siis käsittääkseni naisten ja miesten lukumäärällinen suhde noilla sivuilla on ihan järkyttävä...paljon enemmän miehiä kuin naisia. Että se tietysti selittää. 

Heh, mielenkiintoinen äänestys! Odotan lisä-ääniä :D 

Vierailija (Ei varmistettu)

Mun pitäis mennä johonkin nettitreffikouluun, en tajua siitä touhusta mitään, eikä mistään baareista tms löydy potentiaalista seuraa, eikä omista kässäpainotteisista harrastuspiireistä löydy edes miehiä. Bile-Danit ei kiinnosta, enkä ilmeisesti ole vielä löytänyt niitä paikkoja missä mielenkiintoiset (mutta ei enemmän kaverimateriaalia olevat) tyypit käy. Erosin tuossa reipas vuosi sitten, ja sen jälkeen on ollut muutaman kerran jotain suhteentapaista, mutta aina kosahtaa siihen, että ollaan joko päädytty puhtaasti kavereiksi tai sitten sängyn ulkopuolella ei ole ollut mitään yhteistä.

Hankalaa siis on, mutta toisaalta voin tietty aina alkaa sukkia kutovaksi ikäneidoksi, jolla on 9 kissaa ja fiikus.

CougarWoman
CougarWoman

Bile-Danit ja muut pintaliitäjät saa aika kätevästi karsittua pois kun pyytää saada muutaman kuvan nähtäväksi. Nämä kun yleensä sitten lähettävät kuvia kehonsa eri osista, ilman kasvoja (so. kuvia levitetään laajemmaltikin)...

Itse yritän aina keskustellessani uuden tyypin kanssa kartoittaa tämän kiinnostuksen kohteita nähdäkseni, ollaanko samanlaisia ihmisiä. Ihan peruskysymykset harrastuksista, musamausta, leffamausta, pukeutumistyylistä, työpaikasta... 

Ajattele sitä niinkuin työpaikkahaastatteluna - poikaystävän paikka auki! ;)

Tosin sukkien kutomisessakaan ei ole mitään vikaa, itsekin harrastan :) 

Vierailija (Ei varmistettu)

Miksei molemmat? Eihän se järvi....ja silleen ja toisaalta saisit vähän pelivaraa. Aloittelet logistisesti ja jatkat joko molemmilla tai siirryt grrrrauh....puumailemaan! Peace

CougarWoman
CougarWoman

Kävi juu itselläkin ohimennen mielessä. :D Katsellaan...

Aloitteleva Puuma (Ei varmistettu)

No niin todellakin! Miksi vain yksi? Itse tosin lähdin tähän puumailuhommaan ajatuksella että muutama rakastaja saisi olla.
Mutta ei se käytännössä oikein ole toiminut. Jos yhden kanssa on kivaa, en muita kaipaa. Ja jos jonkun kanssa ei oo riittävän kivaa, niin ei huvita edes nähdä.
Mut olis kiva kuulla, toimiiko multipuumailu jollakin :)

CougarWoman
CougarWoman

Joo siis epäilen tätä itse kanssa, juurikin samoista syistä kuin mitä itsekin esität. Mä jotenkin aina haluan antaa niin paljon itsestäni - siis henkisellä tasolla - etten oikein tiedä, pystyisinkö "handlaamaan" kahta rakastajaa samaan aikaan. Miten se sitten menisi? 

Varmasti toinen olisi kivempi kuin toinen, ja sitten sitä vain odottaisi enemmän sen toisen kanssa kohtaamisia, ja se toinen olisi vaan "siinä ohella". 

Tai sitten jos molemmat olisivat yhtä kivoja, niin...ikävöisinkö sitten molempien tapaamisia samalla intohimolla? 

Menisikö jossain vaiheessa sekaisin, mitä kummallekin on kertonut? 

Huutaisiko vahingossa väärää nimeä kliimaksin hetkellä? :D 

 

Vierailija (Ei varmistettu)

Tuohon viimeisimpäänhän on hyvä ratkaisu jo AbFabissa; kutsut kaikkia vaan sweetydarlingeiksi niin ei mee nimet sekaisin.

LaFemme (Ei varmistettu)

Se mitä koet voimaannuttavaksi itse koen uuvuttavaksi! :D :D Itselläni oli joskus "teini" nuori neitsyt poika jonka kanssa esileikki oli kuumottavaa mutta itse seksi vaikeaa, sitä ennen en edes tullut ajatelleeksi että joku voi saada sormityöllä klitan tunnottomaan tilaan. Kiva että joku jaksaa kuolia näitä nuoria miehiä rakastajiksi isolla R:llä. :D

CougarWoman
CougarWoman

Haha! :D 

Annoitko "ajo-ohjeita"? :) Eihän sitä kaikkea voi tietää ellei ole kokemusta... 

Nörttityttö (Ei varmistettu)

Ajo-ohjeidenkin kanssa osa vaan on tumpeloita, toisaalta ei sitä kestään tiedä etukäteen mitä saa... ns. kokenutkin panomies voi olla rytmitajuton rynkyttäjä ja ujo kokematon runopoika voi soitella uteliain ja tutkivin sormin juuri oikeitä kieliä ;)

Nykyisellä (punatukkainen nörtti krhm..) miehelläni ei juuri ollut kokemusta mutta sitäkin enemmän nimenomaan halua tehdä hyvää. Se on kaikkein paras lähtökohta ikinä kenenkään kanssa. Oppia voi aina ja silloin on plussaa se että toinen myöntää heti alkuunsa haluavansa sitä eikä tule takki auki kertomaan että "tiedän kyllä miten nainen hoidellaan".

Jos itse olisin samassa tilanteessa niin kuitenkin varmaan koeajaisin parhaat palat, ainakin siihen asti kunnes joku kolahtaisi senverran että tietää ettei niitä muita tarvita. Toki nainen on varmaan siinä onnellisessa tilanteessa että miehisen ylitarjonnan puitteissa kukaan tuskin tulee noita seuraaviakaan ehdokkaita kovin todennäköisesti nappaamaan vaikka joutuisi jotakuta hetken pitämään sivussa kun koettaa onneaan ykkösvaihtoehdon kanssa.

CougarWoman
CougarWoman

No just noin!! Heh, nuo "takkiaukiset" saa ainakin multa ihan tasan yhtä asiaa: delete-nappia. Juuri niin, halu oppia ja tehdä hyvää - ja sen myöntäminen - on kaiken a ja o. 

Punatukkaiset nörtit <3

maryjane
Todella jossain

Raksamiehen. Tulin hulluksi yhdys sana virheistä (sic!)

Ah, onneksi joku muukin on yhtä kieli oppi natzi kuin minäkin :D
Ihan saa olla vaikka bradpittjohnnydepp liiskattuna yhteen, mutta jos kertoo olevansa raksa mies joka ajaa kuorma autoa tai kuormaautoa, käyttää betoni myllyä ja turva kenkiä, niin se on välitön no-no.

CougarWoman
CougarWoman

Joo, poikkeuksena tietysti lukihäiriö - mutta siitä yleensä kerrotaan jo aika alkuaikoina. :)

_TS_ (Ei varmistettu)

Mutta mistä löytää seksiseuraa varattu, joka ei halua varattua?? Voi perse, että voi olla vaikeeta. Ehkä kaikki parhaat on sitten vaan varattu. Ja kaikki vapaat nössöjä tai ei-kiihottavia.

CougarWoman
CougarWoman

No, Punatukkainen Poikahan on vapaa, samoin oli Nörttipoikakin. Kyllä mä luulen että aika montaa sinkkua voisi tuommoinen järjestely tyydyttää, kun on sitten pienempi "vaara" parisuhteilusta, s.o. että toinen haluaisi enemmän. 

_TS_ (Ei varmistettu)

Nössö = nörtti ;) En ole ainakaan tähän mennessä syttynyt noista kivoista ja kilteistä nörteistä, niitä varmaan löytyisikin kyllä. Mutta kun ei iske, niin ei.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.