Roska- ja arvokalat

Viihdyin taas Pettäjäsivustoilla peräti kolmen työpäivän ajan. Tässä ajassa (kuvatonta) profiiliani oli katsottu yli neljäsataa kertaa, ja yhteydenottopyyntöjä tuli pitkälti toista sataa, ikähaarukalla 23-55.

Ensimmäisestä karsinnasta läpi (so. ”jatkoon”: kontaktiin KIKin kautta) pääsivät seuraavat yksilöt:

 • Yrittäjä, 31-vuotias: tummat hiukset, ruskeat silmät, parransänki, 192 cm. Parisuhteessa.
 • Puolustusvoimailija, 29-vuotias: vaaleat hiukset, vihreät silmät, 188 cm. Parisuhteessa.
 • Raksamies, 32-vuotias: tummat hiukset, siniset silmät, 185 cm. Parisuhteessa.
 • Graafinen Suunnittelija, 29-vuotias: vaaleat hiukset, siniset silmät, 188 cm. Parisuhteessa.
 • Logistiikkapomo (ei oma!!), 33-vuotias: tummat hiukset, vihreät silmät, 183 cm. Naimisissa.
 • Nuori Nörtti, 28-vuotias: punaiset (!!) hiukset, siniset silmät, 195 cm. Sinkku.

Näistä karsin pois:

Yrittäjän. Viesteili vain harvakseen ja viittasi jatkuvasti 50 Shades of Gray-kirjasarjaan ja miten haluaisi alistaa minua. Booooringggg… Alaan vihkiytyneet harrastajat varmaan käyttävät ko. kirjoja lähinnä vain, jos vessapaperista on puutetta. Oli myös aika hemmetin tylsä mies, yhtä huumorintajuinen kuin lentokenttien turvallisuustarkastuksen henkilökunta. 

Raksamiehen. Tulin hulluksi yhdys sana virheistä (sic!), eikä tyypillä ollut mitään mielenkiintoista sanottavaa. 

Graafisen Suunnittelijan, sillä hän alkoi lähetellä minulle jatkuvalla syötöllä kuvia sixpackistään ja erektiostaan. Kerroin hänelle, että etsin jotain vähän syvällisempää kuin penistä ja vatsalihaksia. Poika otti asian huumorilla, ja totesi että olen ensimmäinen, joka antaa hänelle pakit välittömästi sen jälkeen, kun hän on esitellyt avunsa. 

Jäljelle jäävästä kolmesta kärkisijaa pitää kirkkaasti Logistiikkapomo, joka saa minut nauramaan niin mehevästi, että olen jo purrut poskeni vereslihalle pitääkseni pokan kotioloissa. Todella, todella skarppi tyyppi, jonka huumori on mustaa, sarkastista ja purevaa. Harmi vain, että hän asuu kahden tunnin ajomatkan päässä, eikä ehkä ole ulkonäöllisesti ihan minuun vetoavaa tyyppiä. 

“Mä en ole koskaan ennen sua tavannut naista, joka on kaunis, kiehtova, älykäs, seksikäs ja hauska – kaikki samassa paketissa! En tiennyt että semmoisia on olemassakaan.”

Hyvänä kakkosena tulee Nuori Nörtti a.k.a. Punatukkainen Poika. Ujo introvertti, harrastaa yksinmatkustelua, lukemista ja pienoismallien kokoamista. On harrastanut seksiä kaksi kertaa koko elämänsä aikana, ja haluaa ensisijaisesti “oppisopimukselle” (minun sanani, ei hänen); suhteeseen kypsemmän naisen kanssa, joka voi opastaa häntä.

Ulkonäöltään hoikka/laiha, pitkä ja ihan “tavallisen näköinen”. (Jep, tästä tulee kieltämättä Nörttipoika mieleen!) Nuori Nörtti asuu omassa kämpässään puolen tunnin ajomatkan päässä, ja on sinkkustatuksestaan johtuen aina booty-callin päässä. Harmi vaan, että on tällä hetkellä reppureissaamassa jossain päin entistä Neuvostoliittoa.

“Mä tykkään susta jo nyt, vaikka en ole edes tavannut sua vielä. Luuletko että saisin halata sua ekoilla treffeillä?”

Puolustusvoimailija on vain nippa nappa vielä kisassa mukana. Ihan ookoo, vitsailee, mutta on ulkonäöllisesti ehkä vähän liian pelurin näköinen (so. komea ja erittäin tietoinen siitä). Kyselee myös paljon kysymyksiä ulkoisista avuistani, vaikka olen lähettänyt useamman kuvan, ja puhuu paljon seksistä. Epäilen, että on tyyppiä Finanssimies.

“Mä luulen että olet aika seksikäs pakkaus, tuskin maltan odottaa tapaamista…uuuh.”

Logistiikkapomon kanssa on itseasiassa jo sovittu alustavasti tapaamisesta tämän kuun viimeisenä perjantaina. Mutta toisaalta…

Tämä alkaa nyt kuulostaa todella kornilta, mutta jokin minua vetää Nuoren Nörtin puoleen, samalla tavalla kuin veti Nörttipojankin puoleen. Se, että saa kunnian olla “eheyttämässä” nuorta introverttiä, joka lähestyy naisia netin kautta, koska ei uskalla kasvotusten ottaa kontaktia – se, miten voi nähdä kyseisen nuoren miehenalun tulevan ulos kuorestaan…se on jotenkin tavattoman voimaannuttavaa.

Onko tässä minun kutsumukseni? 😀

Disclaimer: biisivalinta ei ole täysin vailla itseironiaa.

Kommentit (19)
 1. Mutta mistä löytää seksiseuraa varattu, joka ei halua varattua?? Voi perse, että voi olla vaikeeta. Ehkä kaikki parhaat on sitten vaan varattu. Ja kaikki vapaat nössöjä tai ei-kiihottavia.

  1. No, Punatukkainen Poikahan on vapaa, samoin oli Nörttipoikakin. Kyllä mä luulen että aika montaa sinkkua voisi tuommoinen järjestely tyydyttää, kun on sitten pienempi ”vaara” parisuhteilusta, s.o. että toinen haluaisi enemmän. 

   1. Nössö = nörtti 😉 En ole ainakaan tähän mennessä syttynyt noista kivoista ja kilteistä nörteistä, niitä varmaan löytyisikin kyllä. Mutta kun ei iske, niin ei.

 2. Raksamiehen. Tulin hulluksi yhdys sana virheistä (sic!)

  Ah, onneksi joku muukin on yhtä kieli oppi natzi kuin minäkin 😀
  Ihan saa olla vaikka bradpittjohnnydepp liiskattuna yhteen, mutta jos kertoo olevansa raksa mies joka ajaa kuorma autoa tai kuormaautoa, käyttää betoni myllyä ja turva kenkiä, niin se on välitön no-no.

  1. Joo, poikkeuksena tietysti lukihäiriö – mutta siitä yleensä kerrotaan jo aika alkuaikoina. 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *