"Sä olet eläin"

CougarWoman

Elina Tanskanen kirjoitti maanantain Hesarissa kolumnissaan siitä, miten itsensä tarkkailu pilaa seksin. Kyseinen ilmiö tunnetaan nimellä spectatoring, ja on ollut tunnettu jo 1970-luvulta asti; ei siis mikään somekulttuurin mukanaantuoma ilmiö, toteaa Tanskanen.

Luottoystävättäreni puuskahti 22-vuotiaan Puusepän kuvan nähtyään, että eikö sulla ole ihan mielettömät suorituspaineet puuhastella noin nuoren ja noin komean tyypin kanssa?

Eipä ole, ei. Ei enää.

Minä olen ylipainoinen, pikkuisen roikkutissinen nelikymppinen, jolla on mahaa. Olen toistaiseksi välttynyt suonikohjuilta ja pahimmalta selluliitiltä, mutta olisi täysin utopistista väittää, etteikö ikäni jo näkyisi kehossani. Mutta minä olen jo kauan sitten päättänyt olla välittämättä kehoni epätäydellisyydestä; sen sijaan olen päättänyt keskittyä nauttimaan ja vain olemaan hetkessä.

Ja se kuulkaas on partnerin mielestä aivan mahdottoman kiihottavaa.

Olohuoneen sohvalla. Istun kahareisin Puusepän syliin; tämä riisuu aamutakkini ja ottaa kiinni rinnoistani. Kun hän on sisälläni, nojaudun taaksepäin ja otan suorin käsivarsin tukea sohvan edessä (siis minun takanani) olevasta pöydästä ja annan mennä selkä mahdollisimman kaarella.

Asento paljastaa täydellisesti kainaloihin päin suuntaavat rintani ja mahani. Mutta se antaa myös Puusepälle mahdollisuuden stimuloida klitoristani sormillaan samaan aikaan, kun minä olen ohjaksissa ja päätän rytmin.

Kun olen itse jo saanut tyydytykseni, heitän kehoni lähemmäksi Puuseppää ja annan tämän puristella rintojani samalla kun rynkytän menemään. Vatsamakkarat mutristuvat kolmeksi pelastusrenkaaksi, mutta en välitä.

Eikäpä välitä Puuseppäkään; hän katsoo minua ihaillen suoraan silmiin ja huohottaa: sä olet eläin! Kliimaksissaan hän puristaa minut tiukasti itseään vasten siten, että hänen sormensa uppoavat syvälle ihooni.

Puuseppä haluaa aina (nojoo, aina ja aina – yhden tapaamisen perusteella) harrastaa seksiä valot päällä. Koska minun kiihottumistani on kuulemma niin ihanan kiihottavaa katsella; kun kaikesta näkee että elän vain hetkessä ja nautin, annan mennä enkä turhia sievistele.

Ei seksin tarvitse olla esteettisesti kaunista. Se, että jatkuvasti miettii, missä kulmassa ja/tai missä valaistuksessa näyttää mahdollisimman täydelliseltä, vie kaiken energian itse nautinnolta.

Seksi saa olla raadollista; seksin aikana valuvat eritteet saavat sotkea sohvan. Jälkeenpäin voi haista tuore kainalohiki, ja orgasmin tuoksinassa voi päästä vahingossa pieru. Ja se vatsamakkara voi joskus vilahtaa. Ei se menoa haittaa.

Tärkeintä on molemminpuolinen nautinto, eikä siihen päästä, jos jompi kumpi jatkuvasti käy sisäistä taistelua oman epävarmuutensa kanssa.

Ja jos minä vanhana ja epätäydellisenä pystyn nauttimaan, niin niin pystyt sinäkin. 

Kommentit

Oranssinen

Just näin :)

Aloin nauramaan ääneen kun tuli mieleen yksi vauhtivuosien bodari, jonka kämppä oli peilejä täynnä. Niistä se sitten itseään (!!) ihaili sessioiden aikana ja halusi että minäkin olisin ihaillut.
No se suhde loppui siihen kun hänen kehoituksestaan sitten peilejä tiirailin ja satuin näkemään peilikuvan hänen pumppaavasta pepustaan (oikein timmi). Valitettavasti näkymä lihaksikkaiden reisien välissä pomppivista kiveksistä sai aikaan hysteerisen naurukohtauksen.

Ei kestänyt sen herran ego kyyneleet silmissä naurusta nikottelevaa partneria.

CougarWoman
CougarWoman

Aahhaahh - mulla on kanssa ollut tuommoinen bodari! Ja muistelisin että muillakin Lilyssä bloggaavilla, jotain hauisten pullistelusta muistan lukeneeni :D 

Ei ollut "minunkaan" bodarilla huumorintajua sitten tippaakaan, eli suhde kosahti jo alkuunsa. :) 

Oranssinen

Jep, taitaa olla tyyppivika tietynikäisissä (ja -kokoisissa) alan miehissä.

Vierailija (Ei varmistettu)

Bodarit on kyllä melkein aina perseestä. Mullakin on kokemusta yhdestä, jolla oli kyllä periaatteessa "täydellinen" kroppa, mutta ei mitään muita avuja. Siis hän ajatteli ettei hänen tarvitse ees yrittää tyydyttää mua mitenkään muuten kun hänellä on se kroppa, siis suurinpiirtein luuli että oon jo orgasmin partaalla pelkästään sen näkemisestä :D eihän siitä seksistä sitten mitään tullut kun tyyppi ei osannut koskettaa ollenkaan.

miz
miz

Mulla on jostain syystä ollu nyt 4 sellasta herraa joilla sixpac yhel tai 2 oli 8 pack ja muutenki treenattuja kyl siinä ittel tulee vähän sellanen olo et kauhee ku on tota vatsamakkaraa ja toi on noi trimmattu mut oon oppinut kans antaa vaa palaa ja onneks kukaan näistä ei oo omanut isoo egoo paitsi puolijulkkis aina ennen lähtöä peilaili itteään joka ärsytti hmm oli sekin trimmattu mut ei muistaakseni ollu packkia

miz
miz

Plus nää on kyl osannut hommansa paitsi se puolijulkkis

Ja universumi nauraa

"Ei seksin tarvitse olla esteettisesti kaunista. Se, että jatkuvasti miettii, missä kulmassa ja/tai missä valaistuksessa näyttää mahdollisimman täydelliseltä, vie kaiken energian itse nautinnolta."

Ihanaa, just noinhan se menee. Itsensä tarkkailu pilaa seksin sekä itseltä että partnerilta. Kesti minultakin aika kauan oikeesti sisäistää tämä asia, koska sitä oli nuorempana niin kovin kriittinen ulkonäkönsä suhteen - ja ihan suotta. 

Ja partnerin mielestä se nimenomaan on mielettömän kiihottavaa, kun toinen antautuu nautinnolle kybällä :)

Mutta siis rynkytys? Mä en saa sit mitään irti rynkytyksestä. 

CougarWoman
CougarWoman

Ehkä toi on semmoinen asia, joka tulee tosiaan vasta vähän vanhempana; että suhtautuu omaan kroppaansa vähän lempeämmin. Ehkä se on luonnon tapa kompensoida painovoiman vaikutusta, haha! (So. että itsetunto/itsevarmuus kasvaa sitä mukaan, miten enemmän fyysisesti "rupsahtaa" :D)

Enpä muuten saa minäkään. Mutta jos tarkkaan luet, niin minä "sain jo irti" ennen kuin aloin rynkyttämään. ;) 

Niina2 (Ei varmistettu)

Allekirjoitan kyllä kaiken tässä, toisaalta on myös täysin fine olla vähän ujompi tyyppi ja tykätä olla lähinnä pelkästään alla :) ei sekään ole väärin, ettei ole aina rohkeutta kaikista hallitsevimpiin asentoihin. Kunhan on itsellä hyvä olla!

CougarWoman
CougarWoman

No toki! :)

Ei ollutkaan tarkoituksena "pakottaa" kaikkia rynkyttelemään pää alaspäin apukeittiössä pesukoneen päällä linkousvaiheessa lootusasennossa, tuo asento (siis itse päällä, alasti ja valot päällä) vaan oli itselle ennen niin nou-nou, koska vatsamakkarat. 

saarah
visual diary

AMEN!

Vierailija (Ei varmistettu)

Paskaa..paskaa..paskaa..Lopeta tää mielikuvituksen tuotetta oleva pornoblogi ennen kun...

CougarWoman
CougarWoman

Kiitos kommentistasi. Mistä tiedät, että blogi on mielikuvituksen tuotetta? :) 

Nāiádes
Naiádes

Kun..?

Vierailija (Ei varmistettu)

Itse olen kyllä alkanut nauttia seksistä enemmän kun olen saanut kroppani salitreenillä sellaiseen kuntoon, että vatsa ei pömpötä ainakaan pahasti, joskus se on jopa litteä kuten aamuisin ja takapuoli ja koko kroppa on kiinteämpi. Jos se ei vaadi muuta kuin pari treeniä viikossa ja hieman ruokavalioon huomion kiinnittämistä (itsekin juon viiniä lasin- pari useampana päivänä viikossa ;) , niin on se sen väärti, plus että jaksaa paremmin eri asennoissa, koskaan ei tarvitse väsyn takia asentoa vaihtaa vaan nauttia jaksaa kaikissa mahdollisissa. Lisäksi seksikkäät vaatteet istuvat paremmin... Että kyllä suosittelen kuntosalia sinullekin!

CougarWoman
CougarWoman

Tulee varmaan yllätyksenä, mutta siis olen käynyt salilla joskus ihan aktiivisestikin ;) Painonvartija-aikoinani kävin siellä jopa maanisesti 5 kertaa viikossa, ja se meni mulla niin överiksi, että en tyyliin enää syönyt mitään peruskulutuksesta ylöspäin, ellen ollut sitä ensin "tienannut" salilla. 

Sitten tulin siihen johtopäätökseen, että mähän en itseasiassa edes tykkää käydä salilla, ja lopetin jäsenyyden. Nyt hoidan yleiskuntoa lähinnä hyötyliikunnalla (ja joogalla). 

Mun vatsasta ei saa enää litteää katujyrälläkään, mutta tiedätkö mitä? Se ei haittaa. Se ei haittaa minua, eikä se haittaa mun partneriakaan (tai kai pitäisi sanoa monikossa partnereitakaan; yksikään ei ole valittanut). 

Ja mitä jaksamiseen tulee, niin...no, kertaakaan en ole sen takia asentoa vaihtanut, että olisi väsyttänyt. Himo ilmeisesti auttaa jaksamaan! :D 

 

Vierailija (Ei varmistettu)

Rynkytys on ihanaa orkun jälkeen!

Kohti vapautumista (Ei varmistettu)

Muru, tämä on syy miksi luen blogiasi! Yritän sulkea pois kaiken moraalipohdiskelun ja ottaa ilon irti tästä sun sanomasta. Olet tajunnut jotain todella oleellista, ja aidosti ihanaa ja kaunista, ja mahtavaa, että sitä täällä jaat. Oon sun fani tässä asiassa!

Itse olen nykyisessä parisuhteessa uskaltanut näyttää haluni ja antautua seksiin turhia miettimättä, mutta helppoa se ei ole, eikä onnistu aina. Välillä oikeen ärsyttää, etten vaan uskalla päästää irti, vaikka haluisin! Olen tosi onnekas, että mulla on puoliso, joka antaa tilaa ja omalla esimerkillään ja olemisellaan rohkaisee.

Sellaisen havainnon olen muuten tehnyt, että on helpompi antaa mennä satunnaisen kumppanin kanssa. Kun hommassa on rakkautta ja välittämistä, olen ujompi. Omituista...

Kiitos ihanista teksteistä, olet upea nainen! <3

CougarWoman
CougarWoman

Kiitos ihanasta kommentista!! <3

Satunnaisen kumppanin kanssa on varmaan siinä mielessä helpompaa, että ei tule pohdittua, että teenköhän nyt jotain liian "rivoa" tai muuten "nolaan" itseni, kun taas vakikumppanin kanssa on usein niin paljon enemmän tunteita pelissä, että ihan siksikin tuntee itsensä haavoittuvaisemmaksi?

Vaikka järkihän sanoo että just sen vakikumppanin kanssa voisi olla reippaasti oma itsensä? :) 

Nnnaaa (Ei varmistettu)

Tämä oli jotenkin niin hyvä postaus :) niinhän se on, että mitä enemmän keskittyy tuntemaan ja aistimaan kehollaan eikä vain ajattelemaan mielellään, sitä enemmän nauttii. Ikäänkuin päästää irti siitä älyllisestä ihmisestä, siitä joka tarkkailee, ja päästää oman eläimellisemmän tasonsa valloilleen...

tanjatanja
Ei Beigeä

Kyllä, kyllä, KYLLÄ!

Paitsi jos pieru tapahtuu niin mie hörötän koska pieruhuumori. Ja jos mies ei hörötä niin sellaista miestä en makuuhuoneeseeni kaipaa.

vainsinkkujutut

Oot Puumis ihana! Toivoisin että nuoremmatkin ottaisi näistä sun neuvoista vaari, sillä ei tarvitse olla nelikymppinen ymmärtääkseen että on upea ja vitun seksikäs just sellaisena kun on kunhan siihen aidosti itse uskoo :) 

CougarWoman
CougarWoman

Mä toivon tätä kanssa. Jälkeenpäin nimittäin itsellä semmonen facepalm-olo, että miksi en tajunnut tätä parisenkymmentä vuotta sitten jo! :D 

Ja universumi nauraa

Ihan samat facepalmit täällä. Miten näin simppeliä juttua ei voinu sisäistää jo parikymppisenä.. Tai edes kolmekybäsenä. Nyt onki sitte kiire ja hoppu, että ehtii ottaa menetetyt vuodet takas :D

 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.