”Sä olet eläin”

Elina Tanskanen kirjoitti maanantain Hesarissa kolumnissaan siitä, miten itsensä tarkkailu pilaa seksin. Kyseinen ilmiö tunnetaan nimellä spectatoring, ja on ollut tunnettu jo 1970-luvulta asti; ei siis mikään somekulttuurin mukanaantuoma ilmiö, toteaa Tanskanen.

Luottoystävättäreni puuskahti 22-vuotiaan Puusepän kuvan nähtyään, että eikö sulla ole ihan mielettömät suorituspaineet puuhastella noin nuoren ja noin komean tyypin kanssa?

Eipä ole, ei. Ei enää.

Minä olen ylipainoinen, pikkuisen roikkutissinen nelikymppinen, jolla on mahaa. Olen toistaiseksi välttynyt suonikohjuilta ja pahimmalta selluliitiltä, mutta olisi täysin utopistista väittää, etteikö ikäni jo näkyisi kehossani. Mutta minä olen jo kauan sitten päättänyt olla välittämättä kehoni epätäydellisyydestä; sen sijaan olen päättänyt keskittyä nauttimaan ja vain olemaan hetkessä.

Ja se kuulkaas on partnerin mielestä aivan mahdottoman kiihottavaa.

Olohuoneen sohvalla. Istun kahareisin Puusepän syliin; tämä riisuu aamutakkini ja ottaa kiinni rinnoistani. Kun hän on sisälläni, nojaudun taaksepäin ja otan suorin käsivarsin tukea sohvan edessä (siis minun takanani) olevasta pöydästä ja annan mennä selkä mahdollisimman kaarella.

Asento paljastaa täydellisesti kainaloihin päin suuntaavat rintani ja mahani. Mutta se antaa myös Puusepälle mahdollisuuden stimuloida klitoristani sormillaan samaan aikaan, kun minä olen ohjaksissa ja päätän rytmin.

Kun olen itse jo saanut tyydytykseni, heitän kehoni lähemmäksi Puuseppää ja annan tämän puristella rintojani samalla kun rynkytän menemään. Vatsamakkarat mutristuvat kolmeksi pelastusrenkaaksi, mutta en välitä.

Eikäpä välitä Puuseppäkään; hän katsoo minua ihaillen suoraan silmiin ja huohottaa: sä olet eläin! Kliimaksissaan hän puristaa minut tiukasti itseään vasten siten, että hänen sormensa uppoavat syvälle ihooni.

Puuseppä haluaa aina (nojoo, aina ja aina – yhden tapaamisen perusteella) harrastaa seksiä valot päällä. Koska minun kiihottumistani on kuulemma niin ihanan kiihottavaa katsella; kun kaikesta näkee että elän vain hetkessä ja nautin, annan mennä enkä turhia sievistele.

Ei seksin tarvitse olla esteettisesti kaunista. Se, että jatkuvasti miettii, missä kulmassa ja/tai missä valaistuksessa näyttää mahdollisimman täydelliseltä, vie kaiken energian itse nautinnolta.

Seksi saa olla raadollista; seksin aikana valuvat eritteet saavat sotkea sohvan. Jälkeenpäin voi haista tuore kainalohiki, ja orgasmin tuoksinassa voi päästä vahingossa pieru. Ja se vatsamakkara voi joskus vilahtaa. Ei se menoa haittaa.

Tärkeintä on molemminpuolinen nautinto, eikä siihen päästä, jos jompi kumpi jatkuvasti käy sisäistä taistelua oman epävarmuutensa kanssa.

Ja jos minä vanhana ja epätäydellisenä pystyn nauttimaan, niin niin pystyt sinäkin. 

samantha.gif

Kommentit (24)
 1. Oot Puumis ihana! Toivoisin että nuoremmatkin ottaisi näistä sun neuvoista vaari, sillä ei tarvitse olla nelikymppinen ymmärtääkseen että on upea ja vitun seksikäs just sellaisena kun on kunhan siihen aidosti itse uskoo 🙂 

  1. Mä toivon tätä kanssa. Jälkeenpäin nimittäin itsellä semmonen facepalm-olo, että miksi en tajunnut tätä parisenkymmentä vuotta sitten jo! 😀 

   1. Ihan samat facepalmit täällä. Miten näin simppeliä juttua ei voinu sisäistää jo parikymppisenä.. Tai edes kolmekybäsenä. Nyt onki sitte kiire ja hoppu, että ehtii ottaa menetetyt vuodet takas 😀

     

 2. Kyllä, kyllä, KYLLÄ!

  Paitsi jos pieru tapahtuu niin mie hörötän koska pieruhuumori. Ja jos mies ei hörötä niin sellaista miestä en makuuhuoneeseeni kaipaa.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *