Säästöliekillä

CougarWoman

Blogi on ollut viime aikoina vähemmällä huomiolla. Syynä joulua edeltävät työkiireet, ahdistus tulevaisuudesta ja kaiken kattava harmaus sekä ulkona että pään sisällä. Vaikka Ykkösmies vakuuttelee, että syytä huoleen ei ole, ja että kyllä hän ihan-ihan varmasti työllistyy ennen kuin talo menee alta, epätietoisuus jaksaa nakertaa. Olo on vetämätön, vatsaan koskee aamuisin ja illalla ei jaksa tehdä mitään muuta kuin olla zombiena sohvalla.

Peitot ovat heiluneet tasan kerran sen jälkeen, kun lopetin pillerit. Yritystä on ollut, virtaa ei nimeksikään. Jos pään sisällä kuohuu, fysiikka ei pelaa; joka yrityksen jälkeen pettymys, turhautunut olo ja suolaisenkostea tyyny, kun Ykkösmies jo kuorsaa. Back to square one.

Mutta onpa jotain positiivistakin.

Ykkösmies varasi vihdoin ajan lääkärille testosteronitasojen tutkimuksiin. Ajanvarauksessa sanoivat, että Ykkösmiehen sopii varautua siihen, että muitakin tutkimuksia tullaan tekemään.

Minua vähän hymyilytti.

“Niin kai sä tajuat että ne varmaan tutkii myös sun eturauhasen?”

Ykkösmiehellä ei ruosteinen kolikko tipahtanut, joten katsoin parhaaksi selventää.

“Niin kai sä tiedät, miten ne sen eturauhasen tutkii, mitä kautta?“

Ykkösmies katsoi minua tyhjällä katseella. Näin, että rattaat eivät pyörineet eivätkä raksuttaneet.

“Niin siis että Moon River, tarkoittaa toisin sanoen että sormi p*rseeseen?”

Kolikko tipahti – Ykkösmies katsoi minua vain hivenen epäuskoisesti pitkään, ennen kuin syvään huokaisten totesi:

“Noh, mitäpä sitä ei tekisi rakkauden eteen.” 

 
Perjantaina Ykkösmies kokee chevychaset. 

Kommentit

sdgeh (Ei varmistettu)

Joo kyllä se on vaan aika muutenkin ykkösen totutella, että tutkitaan kakkoseen. Ihan vaan, että nykyään pidetään aika hyvin silmällä miesten eturauhasta ja niitä tutkimuksia tulee eteen lisääntyvässä määrin, kun ikää tulee lisää.

TaruA
Vauvakuumeeton

Tsemppiä teille! Zombie-olot on niin tutut tällä hetkellä, mutt eiköhän me tästä vielä virota kaikki!

Minun mieheni ei aikanaan suostunut edes sukupuolitautitesteihin siltä osalta, kun hoitaja lähestyi "virkkuukoukun" kanssa. En tiedä millaiset ne sp-tautitestit miehillä ovat. Tosin eipä ole eturauhastesteistäkään mitään käsitystä.

Olen seurannut blogiasi jo pitkään. Vasta hiljattain rekkauduin ja perustin oman blogin. Tunnen jonkinlaista hengenheimolaisuutta kanssasi, vaikka tilanteesi onkin nyt kovin erilainen kuin mitä se on pitkin blogia muutoin ollut.

Vierailija (Ei varmistettu)

Voi eikä, ihana! Tossa kyllä on kyse jostain ylemmästä jos noinkin iisillä eturauhastesteihin lähtee... Tsemppiä kovasti, vanha fraasi siitä, että kyllä kaikki aina järjestyy, korpee mahdottomasti aina kun tilanne on päällä, mutta yleensä asiat kuitenkin jollain keinoin tuntuvat selviävän. Jaksamista!

Vierailija (Ei varmistettu)

Vai tarkoittiko hoitaja esim. kilpirauhaskokeita ym. hormonimittauksia?

CougarWoman
CougarWoman

No se selviää tänään :) 

Papris
Odotusta ja opiskelua

Ajattelin ihan mielenkiinnosta kysäistä, että oletteko joskus olleet jossain pari/seksuaaliterapiassa tai ootteko sellaista harkinneet?

Kun kuulostaa siltä, mitä itekin sanoit, että kun pään sisällä kuohuu niin ei fysiikkakaan pelaa. Ja jotenkin siitä uniapnealeikkauksen jälkeisestä hetkellisestä tilanteen parantumisesta tuli sellainen olo, että oisko sillä ollut myös jonkinlainen psyykkinen plasebo-vaikutus Ykkösmiehelle? Ja nyt kun siitä on jo aikaa ja on tullut uusia isoja murheita, niin plasebo on ikään kuin "käytetty loppuun" ja ollaan taas takaisin alkutilanteessa.

Kaverini teki gradun seksiongelmista ja hän kertoi, että niitä on tutkittu tosi vähän ja usein ajatellaan niiden olevan somaattisperäisiä ja pysyviä, vaikka todellisuudessa monet ongelmat ovat psyykkisiä ja liittyvät kumppaniin ja parisuhteeseen. Ja siis näin ollen niihin voisi myös vaikuttaa! Tuli vain itselle sellainen olo tätä lukiessa, että jos ja kun somaattiset vaivat on tutkittu ja suljettu pois, voisko seuraava askel olla joku terapia tms.? :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.