Säästöliekillä

Blogi on ollut viime aikoina vähemmällä huomiolla. Syynä joulua edeltävät työkiireet, ahdistus tulevaisuudesta ja kaiken kattava harmaus sekä ulkona että pään sisällä. Vaikka Ykkösmies vakuuttelee, että syytä huoleen ei ole, ja että kyllä hän ihan-ihan varmasti työllistyy ennen kuin talo menee alta, epätietoisuus jaksaa nakertaa. Olo on vetämätön, vatsaan koskee aamuisin ja illalla ei jaksa tehdä mitään muuta kuin olla zombiena sohvalla.

Peitot ovat heiluneet tasan kerran sen jälkeen, kun lopetin pillerit. Yritystä on ollut, virtaa ei nimeksikään. Jos pään sisällä kuohuu, fysiikka ei pelaa; joka yrityksen jälkeen pettymys, turhautunut olo ja suolaisenkostea tyyny, kun Ykkösmies jo kuorsaa. Back to square one.

Mutta onpa jotain positiivistakin.

Ykkösmies varasi vihdoin ajan lääkärille testosteronitasojen tutkimuksiin. Ajanvarauksessa sanoivat, että Ykkösmiehen sopii varautua siihen, että muitakin tutkimuksia tullaan tekemään.

Minua vähän hymyilytti.

“Niin kai sä tajuat että ne varmaan tutkii myös sun eturauhasen?”

Ykkösmiehellä ei ruosteinen kolikko tipahtanut, joten katsoin parhaaksi selventää.

“Niin kai sä tiedät, miten ne sen eturauhasen tutkii, mitä kautta?“

Ykkösmies katsoi minua tyhjällä katseella. Näin, että rattaat eivät pyörineet eivätkä raksuttaneet.

“Niin siis että Moon River, tarkoittaa toisin sanoen että sormi p*rseeseen?”

Kolikko tipahti – Ykkösmies katsoi minua vain hivenen epäuskoisesti pitkään, ennen kuin syvään huokaisten totesi:

“Noh, mitäpä sitä ei tekisi rakkauden eteen.” 

https://www.youtube.com/watch?v=CfZiAiYNcI8 
Perjantaina Ykkösmies kokee chevychaset. 

Kommentit (7)
  1. Ajattelin ihan mielenkiinnosta kysäistä, että oletteko joskus olleet jossain pari/seksuaaliterapiassa tai ootteko sellaista harkinneet?

    Kun kuulostaa siltä, mitä itekin sanoit, että kun pään sisällä kuohuu niin ei fysiikkakaan pelaa. Ja jotenkin siitä uniapnealeikkauksen jälkeisestä hetkellisestä tilanteen parantumisesta tuli sellainen olo, että oisko sillä ollut myös jonkinlainen psyykkinen plasebo-vaikutus Ykkösmiehelle? Ja nyt kun siitä on jo aikaa ja on tullut uusia isoja murheita, niin plasebo on ikään kuin ”käytetty loppuun” ja ollaan taas takaisin alkutilanteessa.

    Kaverini teki gradun seksiongelmista ja hän kertoi, että niitä on tutkittu tosi vähän ja usein ajatellaan niiden olevan somaattisperäisiä ja pysyviä, vaikka todellisuudessa monet ongelmat ovat psyykkisiä ja liittyvät kumppaniin ja parisuhteeseen. Ja siis näin ollen niihin voisi myös vaikuttaa! Tuli vain itselle sellainen olo tätä lukiessa, että jos ja kun somaattiset vaivat on tutkittu ja suljettu pois, voisko seuraava askel olla joku terapia tms.? 🙂

  2. Vai tarkoittiko hoitaja esim. kilpirauhaskokeita ym. hormonimittauksia?

    1. No se selviää tänään 🙂 

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *