Schrödingerin viisumi

Kitarapoika lähetti täpinöissään eilen viestiä: viisumityypeiltä oli tullut tekstari!

”No mitä siinä tekstarissa luki?!”

visa.jpg

Yhden kurssin lukiossa ranskaa lukeneena tajusin sen verran, että Kitarapoika voi hakea passinsa ma-pe klo 11 ja 15 välillä. (Yhden kurssin ranskantaidoilla olen muuten pärjännyt yllättävän pitkälle.) 

Jaahans. 

”No mitä tämä tarkoittaa – saitko nyt sen viisumin vai et?”

– No en minä tiedä. Tuossa lukee vaan että saan hakea passini takaisin.

Mutta…mutta…eikös se viisumi yleensä liimata siihen passiin?”

– Kai se liimataan, en tiedä – en minä ole koskaan ennen hakenut viisumia.

”No en minäkään :D”

”Siis – saitko sä nyt sen viisumin vai et?”

– En tiedä 😀 

”No en minäkään! :D”

Schrödingerin viisumi. Ainakin ensi maanantaihin, jolloin Kitarapoika matkustaa taas kolme tuntia bussissa päästäkseen pääkaupunkiin. 

Raaaaggggghhhhhhhhh.

Kommentit (19)
 1. Hämäävää, olen seurannut blogiasi alusta asti. Alkuvuosina olet säännöllisesti kiistänyt asuvasi Suomessa – johtui varmaan kiinnijäämisen pelosta ja siitä, että Ykkösmies ei puhu suomea. Nyt kuitenkin kutsut kitarapojan Suomeen? Miten tämä nyt oikein meni?

  1. Uskoakseni en ole oikeastaan varsinaisesti kiistänyt, spekuloinut vaan 😉 

   1. No nyt ei tarvitse enää kiistää. Sinä asut Suomessa, joten se siitä…

 2. Mikä oli viisuminhaun peruste? Turismi? Voin melkein sanoa, että ko. kaveri ei tule saamaan turistiviisumia. Ja eikä homma siihen pääty vaikka saisikin viisumin. Saapuvassa rajatarkastuksessa pitää näyttää toteen maassa oleskeluun vaadittavat rahavarat, oleskelun tarkoitus sekä matkaliput (erityisesti paluulippu). Oletko ajatellut hoitaa ko. kaverin majoituksen ja kattaa nuo kulut? Ilmeisesti on sen verran persaukinen, ettei omat varat riitä. Näitä asioitahan pohditaan jo myös tuossa viisuminmyöntövaiheessa. Miten itse arvelisit, onko uskottavaa etä kaveri hakeutuu lomalle Suomeen? Varsinkin jos ei ole rahaa turismiin.

  1. Lyhyesti – olen. Tämä on ilmaistu jo hakemuksessa. 

   1. Saanko vielä kysyä että missä hakemuksessa? Kitarapojan viisumihakemuksessa? Jos, niin olet ilmesesti itse kutsuja? Eikö Ykkösmies sano mitään, jos kutsut Marokkolaisen pojan luoksenne?

    1. Joo, olen – ja Ykkösmies tietää vierailusta. 

     1. Ööö – hetkinen seis, siis onko suhteenne jo siinä pisteessä että Ykkösmies hyväksyy, että roudaat Marokkolaisen rakastajan teille himaan? Eikä oikeesti välitä? On kyllä suurisieluinen kaveri… Mitähän mahtaa miettiä – taitaa olla avioliiton loppu pikkuhiljaa häämöttämässä. Sori siitä!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *