Seksihelle my ass: loma- ja Nörttipoikapäivitys

CougarWoman

Ennen lomia hehkuttamani seksihelle kuivahti kuin viinirypäle Saharassa. Jotenkin etukäteen haaveilin hempeistä hetkistä Suomen suvessa; auringonlaskujen alastonuintireissuista, jotka kulminoituisivat lemmekkäisiin rantakalliolököttelyihin. 

No paskan möivät. Intimiteettiä on ollut enemmän jopa naapurin homopojan kanssa. 

Muuten loma oli oikein onnistunut; purjehdittiin, grillattiin (vaaka kertoi eilen että kolmen kilon verran grillimakkaraa oli tungettu kitusiin), ongittiin ja vain olla öllöteltiin. Käytiin Korppoon Sea Jazzin jamsessioissa juomassa Cavaa ja svengaamassa mökkinaapureitten kanssa. Luin kolmessa päivässä kolme kirjaa kolmella eri kielellä ja pulahdin tasaisin väliajoin vilvoittelemaan 23-asteiseen meriveteen sinilevälauttoja väistellen. Pidin kännykän kiinni ja kellon pois ranteesta. Olin totaalisen offline niin fyysisesti kuin psyykkisestikin. 

Kymmenen mökkipäivän jälkeen hurautimme vielä Express-bussilla Helsinkiin hummailemaan viikonlopun ajaksi. Kävimme naureskelemassa Mummotunnelin suulla - peremmälle emme uskaltautuneet; viiden euron pääsymaksu (!) tuntui kohtuuttomalta siihen nähden, että kyseisenä ajankohteena joku ruotsinlaivoilta varastettu humppapumppu soitti Volarea. Liian hardcorea jopa meille. 

Joimme puoliltaöin kuohuviiniä Bio Rexin terassilla vanhojen ja hyvien ystävien kanssa; saimme ja otimme vastaan ex tempore -kutsun Kallion block partyyn lukiokaverilta, jota en ollut nähnyt kahteenkymmeneen vuoteen. Kävimme Pastiksessa syömässä ehkä maailman maukkaimpia etanoita. 

Helsinkihotellin wifisfääreissä uskaltauduin myös kurkkaamaan Sitä Toista Sähköpostiani; sitä, jonka aikoinani perustin Nörttipoikakommunikaatiota varten.

Yksi uusi viesti.

Nörttipoika kyseli varovaisesti kuulumisia, kysyi miten loma on mennyt. Vastailin neutraalin lyhyesti, muistin kuitenkin jossain vaiheessa lähinnä kohteliaisuudesta tiedustella, miten yhteiselo uuden tyttöystävän kanssa sujui.

Kuka teistä veikkasi, ettei suhde kestäisi muutamaa viikkoa kauempaa? Onneksi olkoon kesäkisan voittajalle - olivat sopineet jatkavansa vain ystävinä. Syy ei kuitenkaan ollut spekuloitu laastarisuhde; tyttöystäväkandidaatti oli kertonut olevansa diagnosoitu borderline. Mikä tietenkin oli Nörttipojalle ihmissuhdehistoriansa huomioonottaen hieman liian suuri pala nieltäväksi; poika oli henkisesti varovaisen vereslihalla kertoessaan lopettaneensa jutun alkuunsa.

Kylläpä nyt jaetaan paskoja käsiä Nörttipojan elämänpokerissa.

Ja minä mietin että pitäisiköhän sen kanssa käydä vaikka kahvilla.

Kommentit

kuolematon (Ei varmistettu)

No mukavalta lomaltahan tuo silti kuulosti (ainakin näin henkilön korvaan jolla ei ole kesälomaa ollenkaan..). Harmi ettei makuuhuonessa sitten tapahtunut mitään :(

Eli suhde päättyi niin nörttipoika on heti ottamassa yhteyttä? :) Noniin. Oma veikkaukseni on, että päädytte kahville ja kohta paneskelette taas :D Saa nähdä miten käy.. ;D

eviela
NOT A Wonderland

Tyssäsipä hyvin alkanut seksinviritys nopeasti siellä teidän päässä.
Kurja homma, kaiken kaikkiaan.

Tosin nyt aiheen viereestä vähän poiketen pakko kommentoida tuota
paljon käytettyä sanaa "seksihelle": en vieläkään vaan ymmärrä koko käsitettä :D
Tokihan tuolla kaduilla näkyy enemmän paljasta pintaa ynnä muuta,
mutta pakko todeta, että itse olen vaisumpi makuuhuoneen puolella
ihan älyttömässä kuumuudessa kuin taas muissa lämpötiloissa.
Sama tuolla toisellakin puolikkaalla.
Tosin, ehkä me vain olemmekin vähän outoja ;)

empuska

Sama! Mun mielestä tosin tuo "paljasta pintaa, uuh"-keli kun ei silleen oikein ole mikään _seksi_helle, kun siihen on enemmän käytännön syy kuin se, että ny tahdotaan vipinää makuukammarissa. Mutta sitten taas kun on helle (ei mikään 20 astetta ja vähän aurinkoa, vaan se 30, kosteutta sata ja olo kuin leudossa saunassa), ei ekana tule mieleen seksin harrastaminen..! Vai onko se helle sitä, mitä syntyy, kun harrastaa seksiä? 

Seksivaun ymmärrän, mutta seksihelle menee kyllä paradoksaalisuudesta tuolle puolen...!

eviela
NOT A Wonderland

Ah ihanaa, ei olla ainoita!

minttumari

Seksihelle on suunniteltu meille, joille pahin turn off on se, että varpaita palelee aina kun ne luiskahtavat pois peiton alta.

Jane C.

Mun mielestä vaikka seksijääkausi alkaa kuulostaa aika houkuttelevalta, liikuntahan pitää lämpimänä jne. :D

empuska

Erittäin hyvä harrastus talviaikaan maissa, jossa yksinkertaiset ikkunat. 

Nimim. "Kokemusta on"

jena (Ei varmistettu)

Juu, ei voi kyllä ymmärtää mitää seksihelteitä, vilposassa paljon mukavampi kietoutua toisen kroppaan.. koko ajan niin nihkee olo, että ei tuu kyllä seksi mieleen ekana.

Nörttityttö (Ei varmistettu)

Olisiko tässä kuitenkin käynyt niin että nostit ykkösmiehelle riman heti liian korkealle ja suorituspaineiden pelossa ei sitten ole kokenut että sopivia hetkiä olisi ollut käytössä? Oletteko palanneet aiheeseen puheissanne loman aikana?

Olisi kyllä rakkaummaista sinulta hypätä heti takaisin nörttipojan syliin vastoinkäymisten ilmettyä, etkö voisi edes itse pitää siitä 3kk deadlinesta kiinni ja miettiä sitten uudelleen? Vaadit muilta paljon, mutta löytyykö itseltä vahvuutta ja pitkäjänteisyyttä odottaa ja katsoa tilannetta?

Arska (Ei varmistettu)

Täysin samaa mieltä 3 kk deadlinen pitämisestä. Todennäköisempi vaihtoehto on kuitenkin se, että bloginpitäjä on pikapuoliin sekstailemassa nörden kanssa...

CougarWoman
CougarWoman

Eipä sitä rimaa sen korkeammalle ole nostettu kuin ennenkään; eihän tämä ensimmäinen kerta ollut kun meillä seksiasioista puhuttiin. Loman aikana asiaa ei otettu ollenkaan esille.

Vastoinkäymisethän eivät ole niin vaan yhtäkkiä ilmenneet, vaan ovat olleet tapetilla jo vuosia. Toisin sanoen, tässä vaiheessa alkaa vahvuus ja pitkäjänteisyys olemaan aika hyvin hakusessa. 

Vierailija (Ei varmistettu)

Mitäs sille Sexcelille tapahtui, saitteko sen kuitenkin molemmat täytettyä?

CougarWoman
CougarWoman

Minä täytin, mies ei (omien sanojensa mukaan: ei vielä). 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.