Seksihelle my ass: loma- ja Nörttipoikapäivitys

Ennen lomia hehkuttamani seksihelle kuivahti kuin viinirypäle Saharassa. Jotenkin etukäteen haaveilin hempeistä hetkistä Suomen suvessa; auringonlaskujen alastonuintireissuista, jotka kulminoituisivat lemmekkäisiin rantakalliolököttelyihin. 

No paskan möivät. Intimiteettiä on ollut enemmän jopa naapurin homopojan kanssa. 

Muuten loma oli oikein onnistunut; purjehdittiin, grillattiin (vaaka kertoi eilen että kolmen kilon verran grillimakkaraa oli tungettu kitusiin), ongittiin ja vain olla öllöteltiin. Käytiin Korppoon Sea Jazzin jamsessioissa juomassa Cavaa ja svengaamassa mökkinaapureitten kanssa. Luin kolmessa päivässä kolme kirjaa kolmella eri kielellä ja pulahdin tasaisin väliajoin vilvoittelemaan 23-asteiseen meriveteen sinilevälauttoja väistellen. Pidin kännykän kiinni ja kellon pois ranteesta. Olin totaalisen offline niin fyysisesti kuin psyykkisestikin. 

Kymmenen mökkipäivän jälkeen hurautimme vielä Express-bussilla Helsinkiin hummailemaan viikonlopun ajaksi. Kävimme naureskelemassa Mummotunnelin suulla – peremmälle emme uskaltautuneet; viiden euron pääsymaksu (!) tuntui kohtuuttomalta siihen nähden, että kyseisenä ajankohteena joku ruotsinlaivoilta varastettu humppapumppu soitti Volarea. Liian hardcorea jopa meille. 

Joimme puoliltaöin kuohuviiniä Bio Rexin terassilla vanhojen ja hyvien ystävien kanssa; saimme ja otimme vastaan ex tempore -kutsun Kallion block partyyn lukiokaverilta, jota en ollut nähnyt kahteenkymmeneen vuoteen. Kävimme Pastiksessa syömässä ehkä maailman maukkaimpia etanoita. 

Helsinkihotellin wifisfääreissä uskaltauduin myös kurkkaamaan Sitä Toista Sähköpostiani; sitä, jonka aikoinani perustin Nörttipoikakommunikaatiota varten.

Yksi uusi viesti.

Nörttipoika kyseli varovaisesti kuulumisia, kysyi miten loma on mennyt. Vastailin neutraalin lyhyesti, muistin kuitenkin jossain vaiheessa lähinnä kohteliaisuudesta tiedustella, miten yhteiselo uuden tyttöystävän kanssa sujui.

Kuka teistä veikkasi, ettei suhde kestäisi muutamaa viikkoa kauempaa? Onneksi olkoon kesäkisan voittajalle – olivat sopineet jatkavansa vain ystävinä. Syy ei kuitenkaan ollut spekuloitu laastarisuhde; tyttöystäväkandidaatti oli kertonut olevansa diagnosoitu borderline. Mikä tietenkin oli Nörttipojalle ihmissuhdehistoriansa huomioonottaen hieman liian suuri pala nieltäväksi; poika oli henkisesti varovaisen vereslihalla kertoessaan lopettaneensa jutun alkuunsa.

Kylläpä nyt jaetaan paskoja käsiä Nörttipojan elämänpokerissa.

Ja minä mietin että pitäisiköhän sen kanssa käydä vaikka kahvilla.

Kommentit (13)
 1. Mitäs sille Sexcelille tapahtui, saitteko sen kuitenkin molemmat täytettyä?

  1. Minä täytin, mies ei (omien sanojensa mukaan: ei vielä). 

 2. Nörttityttö
  6.8.2014, 08:57

  Olisiko tässä kuitenkin käynyt niin että nostit ykkösmiehelle riman heti liian korkealle ja suorituspaineiden pelossa ei sitten ole kokenut että sopivia hetkiä olisi ollut käytössä? Oletteko palanneet aiheeseen puheissanne loman aikana?

  Olisi kyllä rakkaummaista sinulta hypätä heti takaisin nörttipojan syliin vastoinkäymisten ilmettyä, etkö voisi edes itse pitää siitä 3kk deadlinesta kiinni ja miettiä sitten uudelleen? Vaadit muilta paljon, mutta löytyykö itseltä vahvuutta ja pitkäjänteisyyttä odottaa ja katsoa tilannetta?

  1. Täysin samaa mieltä 3 kk deadlinen pitämisestä. Todennäköisempi vaihtoehto on kuitenkin se, että bloginpitäjä on pikapuoliin sekstailemassa nörden kanssa…

  2. Eipä sitä rimaa sen korkeammalle ole nostettu kuin ennenkään; eihän tämä ensimmäinen kerta ollut kun meillä seksiasioista puhuttiin. Loman aikana asiaa ei otettu ollenkaan esille.

   Vastoinkäymisethän eivät ole niin vaan yhtäkkiä ilmenneet, vaan ovat olleet tapetilla jo vuosia. Toisin sanoen, tässä vaiheessa alkaa vahvuus ja pitkäjänteisyys olemaan aika hyvin hakusessa. 

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *