Seksihelle!

Ohhoh. Seksihelle saapui meillekin. 

Istuttiin eilen Ykkösmiehen rakentamalla uudella terassilla ja siemailtiin kesäjuomia. Minulle tuli jopa kuuma, sillä iltaaurinko porotti ja terassi oli tuulensuojassa. Kävin vaihtamassa shortsit ja t-paidan kesämekkoon, jätin jopa alushousutkin pois viilennyksen toivossa. Palatessani en malttanut olla vilauttamatta Ykkösmiehelle; nyt olisi ainakin viileämpää. 

Istuin Ykkösmiehen viereen penkille. Tämä veti minut kainaloonsa ja silitteli hajamielisesti olkavarttani. Kuroituin antamaan hänelle suukon, joka kasvoi suudelmaksi; kädet alkoivat vaellella, löysivät jalkoväliini asti. 

”Tuu mun syliin.”

Ykkösmiehen ääni oli käheä, silmät raskaat. Tein työtä käskettyä. Aikamme siinä suudeltuamme Ykkösmies kuoriutui shortseistaan; ja naapurit täysin unohtaen (näköeste on, mutta terassi ei ole äänieristetty, heh) yhdyimme siinä saunan terassin penkillä lintujen laulaessa. 

En ehtinyt aiemmin tällä viikolla postaamaan, koska töissä on kiire ennen lomaa, mutta tämä ei ollut ensimmäinen kerta tälle viikolle. Maanantai-iltanakin napsahti, tosin sillä kertaa ihan perinteisesti makuuhuoneen puolella. 

Minä olen vajaan parin viikon sisällä saanut enemmän seksiä kuin koko tänä vuonna tähän asti. Se kirurgi, joka leikkasi Ykkösmiehen, ansaitsee ison suukon. 

Blogi lähtee nyt kesälomalle, palaillaan muutaman viikon kuluttua! Hyvää, seksintihkuvaa kesää kaikille! 

 

Kommentit (13)
 1. Sinäkö sitten ymmärtäisit yhtä suurella sydämella jos miehesi olisi pettänyt sinua nuoremman naisen kanssa ?

 2. Another gougar women
  18.7.2014, 23:19

  Heissan puumanainen 🙂

  Ihanaa että olette löytäneet sävelen ykkösmiehesi kanssa,näin sen olikin tarkoitus varmasti mennä.

  Et ehkä muista minun tilanteestani enään mitään,on aikaakin kulunut useita kuukausia,ja olet saanut satoja viestejä varmasti välissäkin.
  Minun ja sinun elämässä oli kiistattomia yhteneväisyyksiä,molemmilla omat aviomiehet,ja silti ”poikakaverit” vierellä. Minun ”nörttipoikani” oli vain vasta 17 vuotias,ja sinun,noh,vanhempi,mutta ikäerot ei niin huomattavasti olleet eroavat.
  Tiemme ovat tässä kohtaa eronneet,sinä olet paikannut välisi ykkösmieheen,minä valitsin toisin,heitin 17 vuoden liiton menemään nykyään 18 vuotiaan rakkaani vuoksi.Avioero on vireillä,eikä sitä mikään mahti maailmassa pysäytä.
  Kamppailemme tällä hetkellä sen kanssa että muuttaisiko poikakaverini kotipaikkakunnalleni vai ei,hän haluaisi käydä koulunsa loppuun kotikunnallaan,minä toivoisin hänen tulevan lähemmäs asumaan. Pahasti näyttää siltä että minä häviän tämän taiston,hän ei vain halua niin paljoa olla luonani että ottaisi sen epämukavuuden mitä koulun vaihto aiheuttaisi. Pelkään etten jaksa odottaa häntä! Haluaisin ylikaiken odottaa,mutta en tiedä meneekö siinä vuosi vai viisi vuotta,ja se syö ihmistä.
  Olen jo tehnyt mahdottoman,ottanut avioeron,mitä vielä minulta vaaditaan ollaksemme yhdessä?
  Halusin vain kertoa että joskus valinnat kohdistuu toisinkin päin,eikä se onni silti odota senkään sateenkaaren päässä.
  Toivon sydämestäni että onnesi on ykkösmiehen luona,ja Nörttipoika löytää sellaisen rakkauden mistä on haaveillut,sattuuhan se sinuun,mutta näin on parempi loppujen lopuksi. Kyllä kohtalo tietää mitä se tekee,luotetaan siihen,kun kaikki muu on niin kovin sekavaa 🙂

  Aurinkoista kesää Puuma,ja onnea sinulle ja Ykkösellesi <3

  1. Voi hitsi mistä näitä pilvissäleijuvia oikein sikiää.
   Korkeintaan pari kk jaksaa nuori mies tällaisen puuman kanssa.
   Kylmä sama vagina alkaa hiljalleen kyllästyttää nuortakin miestä varsinkin kun mitään yhteistä puhumista ei löydy ellei ”Another cougarwoman” ole vallan infantiili!

   1. Siis piti olla
    Kyllä sama vagina ,eikä kylmä.
    Kyllähän se tämäkin cougarpakkaus aika kuumalta vaikuttaa, mutta siltikin.

   2. Another gougar women
    4.8.2014, 12:54

    Tämä puuma nainen on vallan infantiili 😀 tykkään pelailla nettipelejä, ja löydän mielekkyyttä jutuista jotka monien elämäänsä kyllästyneiden aikuisten mielestä olisivat irrelevantteja ja lapsellisia. Odotan yhteistä tulevaisuuttamme innokkaana ja vakaasti uskoen että yhteinen sävel löytyy,kunhan molemmat joustaa ja ymmärtää. Rakkaus löytää aina keinon <3

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *