Seksinkorvikevinkkejä viikonlopulle!

Seksinkorvikevinkkejä viikonlopulle pitkäkestoiseen, eroottisesti jo aikapäiviä sitten väljähtäneeseen suhteeseen.

1)      Käykää kylässä appivanhempiesi luona.

Mieluiten perjantai-iltana, kun olet jo muutenkin väsynyt rankasta työviikosta. Anoppi tuputtaa itse leipomaansa täytekakkua, ja loukkaantuu kun kieltäydyt dieettiisi vedoten. Tuo silti kakkupalan kahvikuppisi kylkiäiseksi, loukkaantuu uudelleen kun kieltäydyt uudelleen. Loppuilta keskustellaan appivanhempien kuolemasta ja siihen liittyvistä viimeisistä toiveista. Viinitarjoiluna on se kaikista kyykyin viini, joka aiheuttaa pääkipua jo sitä siemaillessa – enää ei tarvitse erikseen miettiä, voiko kyseisestä viinistä tulla krapula.   

2)      Päättäkää lauantaiaamuna selättää krapula kaatamalla kymmenmetrisiä puita tontiltanne.

Puut sijaitsevat tietenkin strategisesti saunan, puutarhavajan ja naapurin aidan Bermudan kolmiossa; kaatokulma laskeskellaan matemaattisten kaavojen avulla ja nainen asetetaan pitkän köyden päähän vetämään ratkaisevalla hetkellä puuta oikeaan suuntaan.
timber.jpg

“Vedä nyt! NYT! Eikun vedä!”
– No v*ttu mähän vedän, mutta ei se lähde!
“Eikun VEDÄ NYT! No nyt se lähtee, juokse pois alta! No JUOKSE, KAATUU!”

Nainen havaitsee että voi juosta “pois alta” ainoastaan omaa ja naapurin tonttia halkovaan ojaan, jossa on strategisesti aina 2 milliä enemmän vettä kuin mihin kumisaappaan varsi yltää. Puu rojahtaa viiden sentin päähän joka aiheuttaa paniikkireaktion ja kaataa naisen rähmälleen ojanpientareelle. Jälkipuintina haetaan yhdessä naisen ojan mutaan uponnutta ja hävinnyttä kumisaapasta. Kiroillaan reipashenkisesti koko toimituksen ajan. Vetäydytään mököttämään tontin eri päihin, kunnes hampaita kiristellessä ei enää tule luujauhoa suuhun.

3)      Karsikaa kaadetut puut.

Yritä katkaista oksaa vesurin asemesta käsilläsi ja taivuta sitä alaspäin, kunnes se napsahtaa. Naamaasi. Yritä olla itkemättä kun aviomies kuolee vieressä nauruun. Käy puhdistamassa posken verinaarmu betadinillä (muukin antiseptinen puhdistusaine käy) ja jatka karsimusnäytelmää vesurilla, kunnes kädessä on rakko ja hauis huutaa leipää. Suorita askare innokkaan ja auttamaan valmiin koiran kuono pysyvästi persiiseesi kiinni liimautuneena.

Tunge karsitut oksat silppuriin. Yritä silputa liian paksua oksaa, kunnes silppuri jumittaa. Rynkytä oksaa edestakaisin apinan raivolla miehen kuollessa jälleen kerran nauruunsa. Potkaise koiraa, jonka kuono on edelleen kiinni haaruksissasi. Vetäydy sisätiloihin rauhoittumaan.

4)      Lämmittäkää lauantaisauna.

Tunge pesä täyteen mahdollisimman kosteita puita ja unohda tyhjentää tuhkaluukku eliminoidaksesi tehokkaasti viimeisetkin kiertoilman rippeet, jotta sytytys veisi mahdollisimman paljon aikaa ja vaivaa. Puhalla, kunnes keuhkoihin koskee ja päässä viiraa. Kun vihdoin saat puut syttymään, poistu paikalta tarkastamatta syttyivätkö ne tarpeeksi hyvin. Palaa saunaan vartin päästä ja uusi edellinen. Nokea molemmat käsivartesi kyynärpäitä myöten, pyyhkäise näillä hikeä otsaltasi.

Lisätessäsi puita uuniin polta vielä rystysesi uunin suuhun. Nauti saunan lämmöstä kun rystysen palovamma juilii jo huoneenlämmössäkin.

5)      Käykää koiran kanssa reipashenkisellä metsälenkillä sunnuntaiaamun kunniaksi.

Kompastu männynjuureen ja yritä painia auttamaan tullut 70-kiloinen koira pois päältäsi. Jatka lenkkiä nilkuttaen, kunnes kohtaat vapaana juoksevan narttukoiran. Yritä pitää remmistä kiinni, kun koirasi tasoittaa polun risuista ja männynkävyistä ruhoasi perässään raahaten. Kiittele vuolain sanoin juoksuaikana narttuaan ulkoiluttavan lahopään logiikkaa.

Yritä pitää koirasi pois mutalammesta. Epäonnistu. Palaa autolle ja havaitse, ettet ottanut koirapyyhettä mukaan. Päästä mutainen koira auton takapenkille puistelemaan turkkiaan.

Vietä loppupäivä auton sisustusta puhdistaen. 

 

Kommentit (8)
  1. Naamaan sattuu tää lukeminen! :’D

  2. ”kunnes hampaita kiristellessä ei enää tule luujauhoa suuhun.” 😀

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *