Seksisunnuntai

Aiemmin tällä viikolla käymämme keskustelu avioseksistä ja sen surkeudesta jäi ilmeisesti hautumaan Ykkösmiehen pääkoppaan, sillä eilen iltapäivällä saapuessani töistä kotiin ruokapöydällä odotti lasi valkoviiniä – selkeä merkki siitä että odotettavissa oli family meeting, perinteinen pow-wow.

“Mitäs jos tulevana sunnuntaina vietettäisiin koko päivä kiinni toisissamme?”  

Normaalisti sunnuntait ovat meidän huushollissamme “askarepäiviä”; tehdään kotihommia joitten tekemistä on lykätty viime tippaan. Minä yleensä pesen (viikon) pyykit ja kokkaan varastoon, Ykkösmies puuhastelee puutarhassa tai kunnostaa taloa.

“Aloitettaisiin päivä käymällä yhdessä suihkussa…pestäisiin toisemme perusteellisesti. Sitten voisit laittaa ne seksikkäät alusvaatteet *) päälle ja voitaisiin siirtyä makuuhuoneeseen, kaikessa rauhassa halia ja katsoa mitä siitä seuraa.”

Jos suuni olisi ollut yhtään enemmän tai kauemmin auki, veikkaan että kirjosieppo olisi jo lentänyt sen sisään korsi suussa.

“Ehkä voitaisiin myös viettää aikaa olohuoneen sohvalla, katsoa pornoa yhdessä?”

Heittelin pääni sisällä serpentiiniä. YES! Olen varmaan sata kertaa ehdottanut tuota, mutta ei ole koskaan ottanut tulta; mies jotenkin ei ole kehdannut.

“Ja ehkä voitais ottaa se sun vibraattorikin mukaan leikkeihin.”

Tässä vaiheessa aloin jo pyörittelemään päätäni kuin pöllö katonnurkkiin kuikuillen; olinko kenties piilokamerassa? Mitä ihmettä nyt tapahtuu?

Ykkösmies otti kädestä kiinni, katsoi silmiin.

“Mä olen jo pidemmän aikaa pelännyt, että sä jätät mut koska meidän seksi on sun mielestä niin huonoa. Siksikin kai mulla on ollut vaikeata päästä loppuun asti, kun se on ahdistanut. Haluan että vietetään päivä yhdessä toisistamme nauttien, vailla paineita siitä että kuka pääsee loppuun ja milloin.”

Huh. Vihdoinkin edistystä. Mieletöntä!

No joo, pessimisti minussa jupisee, että we shall see. Että toteutuvatko suunnitelmat vai unohdetaanko ne, kuten aina ennekin, ja päädytäänkö sen sijaan katsomaan jotain b-luokan sarjoja sohvaperunoina.

Mutta täytyy kyllä sanoa, että jo ideatasolla ehdotus saa kuplimaan sisältäpäin. We shall see.
 

hand-in-hand_0.jpg

*) edelliseen avioseksipelastusyritykseeni liittyen olin tilannut eroottisesta nettikaupasta mustan korsetin, joissa myös sukkanauhakiinnitys, ja tietysti settiin kuuluvat sukat. Sen päälle olin pukenut silkkisen baby-dollin ja jalkaani pujottanut erittäin korkeakorkoiset korkokengät. Tässä asussa istuin olohuoneen pöydällä kynttilänvalossa – ja mies tuli kotiin, katsoi minuun kerran, antoi suukon poskelle ja sanoi: “mun pitää mennä ensin paskalle”. Erotiikan riemuvoitto.

Kommentit (11)
  1. Hih, ehdin juuri vierailijana kommentoida edellistä kirjoitusta ennen kuin luin tämä, hienoa!! Jos et kestä ajatusta seksistä pidättäytymisestä (mikä sekin voisi pitkän tähtäimen suunnitelmissa olla kannattavaa), vois sitä mieheb orgasmilakkoa kokeilla, ilmoitat että tänään on kyse minun nautinnostani ja sinähän et tule, sillä sipuli!

    Toiseksi, olet sanonut useampaan kertaan ettei miehesi halua terapeutille (tosin jos tämä uusi into yrittää jatkuu, kuka tietää.. suosittelen lämpimästi!), oletko harkinnut meneväsi yksin? Vaikka ongelma ei sinänsä sinussa olekaan, voisi terapeutti osata auttaa sinua ymmärtämään miestäsi (itse kun olen ollut nimenomaan tuo vaikea osapuoli, minusta tuntuu ettet kovin hyvin ymmärrä mitä kaikkea miehesi päässä voi tuntua. Jos sinä koet itsesi epävaimoksi (ja tunteisiisi sinulla on toki täysi oikeus), miehesi kokee itsensä todnäk noin kymmenkertaisesti epämieheksi..) ja kenties antaa vinkkejä miten voit auttaa miestäsi ratkomaan ongelmat. Yhteinen se ongelma kuitenkin on, kun vaikuttaa vahvasti molempien elämään, johtui se sitten kenestä tahansa (oma ihana mieheni jaksoi jankuttaa tätä, ja se todella auttoi ratkaisun löytämisessä).

  2. kontaktimuovi
    1.11.2013, 19:56

    Alkuun kauhunsekaisin tuntein tätä blogia rupesin lukemaan mut tässä tän illan aikana oon kaikki postaukset lukenu. Alkuun säälitti ykkösmiehen puolesta, mut sitten mm. se ettet saa vibraattoria käyttää kun se on kielletty kävi häiritsemään. Miksi ei? Itse olen vielä nuori, 25-vuotias ja vajaan vuoden vasta rouvana elänyt ja seurustelua ennen sitä oli 4 vuotta takana. Seksi on mielestäni kyllä TODELLA tärkeä parisuhteessa. Meillä kaikki sujuu mielestäni hyvin ja seksi on parantunut vuosien varrella huomattavasti. Mies itse tässä jokunen vuosi sitten aamulla töihin lähtiessään heitti visansa minulle ja sanoi, että mene ostamaan itsellesi jotain kivaa. Ajatuksena oli siis se, että menen seksikauppaan ja ostan vibraattorin, jolla mies tykkää ennemminkin kanssani leikkiä kuin minä itse yksin ollessa. Harmittaa tosissaan sinun puolesta! Ja tuohon pettämiseen liittyen; antaisin itse pettämisen anteeksi jos se olisi vain fyysistä. Mielestäni pettäminen on pahempaa jos esim lähetellään tuhmia sposteja ja viestejä ja jos ajatukset ovat sellaisia. Eli itselle henkinen pettäminen on pahempaa kuin fyysinen pettäminen jos siihen ei liity tunteita. En tosin tiedä mitä itse tekisin vastaavassa tilanteessasi.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *