Seksisunnuntain aikataulu

Vihdoin koitti se kauan odotettu sunnuntai, josta bloggasin täällä!

07.45     Heräsimme virkeinä. Raukea hymy, aamusuukko; “huomenta kulta”. Minä huomasin herääväni suurin piirtein samoilla fiiliksillä kuin pienenä jouluaattona: jee, tänään saa “avata lahjat”!

08.15     Aamiainen yhdessä. Tuoremehua, uunituore patonki, kahvia. Kihertelen mielessäni – kohta näitäkin kaloreita tarvitaan, hih hih…

08.45     Rojahdimme sohvalle laiskottelemaan. Tulisikohan telkkarista mitään kivaa? Ai niin, mehän nauhoitettiin niitä sarjoja…

11.00     Alan olla hieman hermostunut – eikö se ehdotakaan sitä yhteistä suihkua? Mutta koska oltiin aiemmin sovittu, että mennään miehen ehdoilla (so. miehen halujen mukaan), en sano mitään. Onhan vielä aamu, kuka sitä silmät sikkurassa jaksaa? 

12.30     Lounas. Lämmitimme eilistä sosekeittoa, näkkäriä kylkiäiseksi. Huh, tulipa syötyä maha täyteen! Täytyy vissiin vähän kölliä sohvalla…mutta sen jälkeen varmaan ÄKSÖNI alkaa!

14.30     Alkaa jo ahdistaa vähän. Iltapäivä jo puolessa välissä, eikä vielä ole tapahtunut mitään. No, onhan tässä vielä aikaa…

15.00     Jaa – Formulat! No nehän täytyy tietysti katsoa, toteaa mies ja liimautuu ruutuun. Minä olen niin ehdollistunut moottorien vinkunaan että silmät lupsahtavat väkisin kiinni.

17.00     Herään. Formulat ovat ohi, Kimille kävi ohkaisesti, raportoi mies. Alan epäillä, että niin kävi minullekin.

17.30     Ruoka-aika. Mies paistaa melko hyvät pihvit, kylkiäiseksi salaattia. Aterioimme television ääressä, sillä mies on löytänyt kanavan, jolla läskit punakat miehet heittävät tikkaa. Sitähän pitää ehdottomasti seurata. Suosikki on joku hollantilainen sikaniska, josta en ole koskaan kuullutkaan. Päätän alkaa kutoa sukkaa.

19.00     Ai niin tätä sarjaahan me aina seurataan sunnuntaina!

20.00     Tääkin on hei hyvä sarja!

22.00     Alan haukotella. Sukka on valmis. Niin minäkin. Menemään nukkumaan.

22.30     Hyvänyönsuukko sängyssä. “Hyvää yötä kulta.”  Rohkenin kysyä mieheltä, muistiko hän, mitä tämän päivän ohjelmassa oli. Kuulemma muisti, mutta “ei vaan ollut semmonen fiilis”.

No ei kai perhana jos katsoo dartseja ja formuloita koko päivän.

Ykkösmies lähtee muuten tämän viikon lopulla ulkomaille työkomennukselle, palaa vasta ensi viikon puolessavälissä. Nörttipoika tulee perjantaina yökylään. Eikä varmaan halua katsoa telkkaria.

barney.jpg

Well he doesn’t get my juices flowing either.

Kommentit (18)
  1. Hei, mulle tuli yhtäkkiä mieleen, että onko sun mieheltä ikinä mitattu testosteronitasoja? Juttelin hiljattain yhden ystävän kansa, joka oli paininut miehen haluttomuuden/kyvyttömyyden kanssa vuosia, ja lopulta olivat monien terapioiden jälkeen eron partaalla. Kunnes sitten muussa yhteydessä lääkäri oli kysäissyt mieheltä, että mitenkäs potenssi. Ja kuultuaan oireet (haluttomuus, erektiohäiriöt, asioihin tarttumattomuus, riitelykyvyttömyys…) määrännyt testosteronitestit. Ja kappas vaan, tällä lihaksikkaalla ja partaisella miehenköriläällä olivat jostain syystä hormonitasot pohjalukemissa. Vähän testogeeliä peliin, ja viikossa parisuhdeongelmat olivat poissa!

    En tiedä mikä laskee testosteronitasoja, mutta joka tapauksessa, kuten tunnettua, mies tarvitsee sitä paljon enemmän kuin nainen pystyäkseen toimimaan. Kuntosalitreeni kai auttaa (kestävyystreeni taas laskee tasoja), mutta jos syy on lääketieteellinen eikä elintavoissa, niin kannattaa todella hoitaa mahdollinen hormonihäiriö pois päiväjärjestyksestä. Kun kerran aviosuhde muuten on hyvä.

  2. Itselläni oli pitkään tuo tunne, että olisi parempi vain unohtaa koko seksi kuin jatkuvasti yhdessä sitä surra, riidellä, harmitella ja itkeä, kun suhde oli muuten niin ihana ja täydellinen. Nyt kun seksi taas luistaa (kröhm, sanavalinta..), olen onnellinen että jaksettiin käydä se tuska läpi ja itkeä ne itkut. Nyt ollaan vahvempia ja onnellisempia kuin koskaan.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *