Seuraavan tapaamisen suunnittelua

Kitarapojan kanssa viestittely on edelleen päivittäistä ja intensiivistä – ja keskittyy nyt suurimmaksi osaksi seuraavan tapaamisemme suunnitteluun.

Mietimme alustavasti tulevaa kevättä; ajattelin jo, että voisin vuokrata saman asunnon uudelleen, sillä se tuntui olevan suhteellisen sekapariystävällinen. Mutta toisaalta…asunto sijaitsee niin kaukana Kitarapojan kodista.

Voitaisiin vuokrata auto ja ajella Saharaan. Tiedän jo sielläkin sekapariystävällisen majapaikan, joka veloittaa vain yhdestä huoneesta, vaikka paperille kirjataankin kaksi.

Viime reissulla muodostamillani “suhteilla” pystyisin helposti hommaamaan majapaikat ja auton suhteellisen edulliseen hintaan; mutta kun aloin laskeskella reissun kokonaiskustannuksia, tuli vähän hiki. Ohitin kuudensadan euron etapin aika nopeasti, enkä edes laskenut mukaan bensa- ja ruokakuluja. (Enkä niitä mattoja, jotka ehdottomasti haluaisin ostaa.)

Huokaisin hikihelmet otsallani, että tulisi halvemmaksi pyytää Kitarapoika minun luokseni.

HETKINEN!

Tulisi halvemmaksi pyytää Kitarapoika minun luokseni.

thinking_emoji.png

Kommentit (15)
  1. halvemmaksi ja tylsemmäksi…

    1. Tylsemmäksi kenelle? Ei ainakaan minulle, ja varmasti ei Kitarapojalle…

  2. Odotamme tapaamista innolla, tapahtui se missä vaan. Eksotiikannälkäni näkisi kyllä mieluummin että sinä menet sinne. 🙂 Mutta pysymme taajuuksilla!

    1. Joo totta kai minäkin mieluummin matkustaisin sinne (lämpimään)! Mutta toisaalta taas täällä on helpompi olla susiparina… No, mitään konkreettista ei ole vielä lyöty lukkoon, kunhan pallotellaan eri vaihtoehtoja. 🙂 

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *