Sexcel

Jos otetaan projekti, se tehdään sitten kunnolla loppuun ja sovitun deadlinen puitteissa; näinhän se ainakin töissä aika itsestäänselvästikin menee.

Olen nyt heittäytynyt Ykkösmiehen uudelleenkoulutusprojektiin samoja itsestäänselvyyksiä noudattaen; olemme sopineet deadlinen kolmen kuukauden päähän. Ykkösmiestä huvitti, kun rakentelin projektin runkoja kädet viuhuen sekä silmät tuikkien; sanat “puoliväli- ja jälkievaluointi” saivat hänet purskahtamaan nauruun.

“Huomaa kyllä, että olet töissä kaupallisella alalla.”

Projektin ensimmäinen askel on tietysti päättää, mitkä ovat yhteiset tavoitteet; ellei koko (tässä tapauksessa kahden ihmisen) tiimi puhalla samaan hiileen, projekti lässähtää kuin pannukakku.

Karkeasti määriteltynä projektilla on kaksi tavoitetta:

1)      Harrastaa kvantitatiivisesti enemmän seksiä; ja
2)      Harrastaa kvalitatiivisesti molemminpuolisesti tyydyttävämpää seksiä.

Yksityiskohtaiset, henkilökohtaiset tavoitteet ovat sitten asia erikseen – pelkästään ylläolevat ohjenuorat ovat liian heppoiset; eivät kannattele tarpeeksi määritelmissään. On helppoa vain todeta, että haluan enemmän ja parempaa – sen toteuttaminen sen sijaan saattaa jäädä hötöiseksi. Tarvitaan konkreettisempia määritelmiä; missä olemme nyt, mihin haluamme mennä, miten pääsemme sinne.   

Ykkösmiehellä on joskus vaikeaa puhua seksistä. Hän myöntää itsekin, että se on naurettavaa ottaen huomioon, miten vapaasti voimme puhua kaikesta muusta; olemme aina voineet. Mutta jotenkin se ei vain tule luontevasti, pistää sen kotikasvatuksen piikkiin. Asioista ei puhuttu.

Jotta projektin optimaalinen loppuunvieminen ei kärsisi niinkään tavallisesta virheestä kuin projektinsisäisen kommunikaation vajavaisuudesta, keksin että jos asioista ei uskalla puhua, niistä voi olla helpompi kirjoittaa.

Loin Sexcelin.

sexcel.jpg

Esimerkkisexcel.

Sexcelin tarkoituksena on listata mieleen tulevat, seksuaalisuuteen liittyvät asiat. Myös ne, joita ei uskalla sanoa ääneen omalle aviopuolisolle. Ne syvimmätkin fantasiat, joita ei kehtaa pukea sanoiksi. Minä täytän ensin oman listani, lähetän sen Ykkösmiehelle, joka lisää kohtia omien halujensa ja mieltymystensä mukaan. Sitten ruksitaan lista läpi. Kun lista on valmis, pidetään ”projektikokous” ja verrataan listoja; ehkä leikataan molempia miellyttävät aktiviteetit erillisille papereille ja laitetaan paperit pieneen ”seksipurkkiin”, josta tarvittaessa voi ammentaa inspiraatiota intiimien hetkien edellä. 

Uskon oikeasti, että tämä tulee avartamaan meidän molempien seksuaalisuutta. Joskus pitkässä suhteessa voi helposti urautua ajattelemaan toista vain aviopuolisona perinteisessä mielessä; tyttöystävä voi nauttia pikapanosta puistossa, mutta omaa vaimoa pitää “kunnioittaa” seksuaalisesti – se surullisenkuuluisa madonna-huorasyndrooma?

Kyllä siitä puistopanosta nauttii ihan samalla tavalla, vaikka status onkin vaihtunut tyttöystävästä vaimoon. 

Kommentit (20)
  1. En nyt äkkiä löytänyt, mutta netissä tosiaan on jo tuollainen kysely. Sen voi täyttää ja lähettää muistaakseni sähköpostilla toiselle ja lopuksi se näyttää myönteisen (/kokeilun arvoisen molempien mielestä) listan :3 myöskin löytyy kartta, johon voi erilaisilla nastoilla merkitä mitä on kokeillut ja mikä kiinnostaisi, siinä oli tosiaan todella todella laajasti kaikkea mahdollista.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *