Sutinaa ja säpinää

CougarWoman

Pikapäivitys excelöinnin ihmemaasta! Hommia olisi vaikka perässään vetää, mutta motivaatio katosi jonnekin lattianrakoon. Olen sitä sieltä niin saksilla kuin kuulakärkikynällä yrittänyt takaisin ronkkia, mutta toistaiseksi se pysyy visusti piilossa.

Oltiin viime lauantaina viihtellä Ykkösmiehen vanhempien 45-vuotishääpäiväjuhlilta siten, että Ykkösmies kävi kodin kautta (ruokkimassa koirat), ja minä menin jaetulla taksilla muitten juhlijoitten kanssa keskustaan jo valmiiksi.

Ehdin odotella vain vajaat kolme varttia Ykkösmiehen saapumista. Siinä ajassa minut tunnistettiin.

Juttelemaan tuli kovin, kovin nuoren oloinen poika, joka kertoi olevansa töissä vakiruokakaupassani, ja tunnistavansa minut sieltä. Että olipa kiva tavata joskus toisenlaisessakin ympäristössä. En kehdannut sanoa pojalle, että olen ruokakaupassa asioidessani yleensä niin myrkynniellyt, että aikaa ei jää edes salskeitten nuorukaisten bongailulle. Mutta että mikäli olisin nähnyt pojan jossain toisessa ympäristössä, olisin taatusti huomannut hänet – poika muistutti David Beckhamia. Paljon, paljon nuorempaa David Beckhamia.

Siinä aikamme rupateltuamme poika rohkaisi mielensä ja esitteli itsensä kädestä pitäen. Sinunkauppojen jälkeen juttelimme vielä niitä näitä, kunnes poika äkkiä, lähes ujosti, kysyi puhelinnumeroani.

Vasta tässä vaiheessa aloin ymmärtää, että poika taisi olla muullakin kuin ruokakauppansa asiakaspalveluhenkisellä asialla. Katsoin poikaa pitkään; kirkkaat bambinsilmät tuikkivat kysyvästi, suupielissä karehti ujo, mutta tietävä hymy. Mietin, mouruaako sisäinen puumani jo niin kuuluvasti, että nuorten miesten tutka poimii sen.

Tilanne ei ehtinyt kehittyä sen pidemmälle, sillä Ykkösmies höökäsi paikalle ja ohjasi minut ristiselästä baaritiskille. Oli kuulemma jano.

Seuraavana aamuna huomasin kaveripyynnön Facebookissa. Ruokakaupan Poikahan se siellä. En voinut vastustaa kiusausta, vaan kävin katsomassa ikänsä.

Poika oli syntynyt vuonna 1994.

Jäin pohtimaan, tajusikohan poika, että meillä on 19 vuoden ikäero.

Siltikin hyväksyin pyynnön.  

Kommentit

What else is there?

Hahahah herranjumala, tää blogi on kyllä parasta viihdettä :D itsekin kyllä kuolaan välillä nelikymppisiä miehiä , miksipä toi olis niin eri asia :)

seinäkukkanen (Ei varmistettu)

Sinussa täytyy olla Sitä Jotain :)

Mahtavaa!

Torey
Näissä neliöissä

94! Jestas sentään! :D

CougarWoman
CougarWoman

Nuorempi kuin sinä :P

Torey
Näissä neliöissä

NII! 5 vuotta nuorempi! :D

Amma
Why you little!!

Huhhuh, se on samanikänen kun mun toinen paras ystävä -ja sekin on mua 9 vuotta nuorempi!!!

Mutta innolla odotan jatkoa seikkailulle Ruokakaupan Pojan kanssa :D

CougarWoman
CougarWoman

Niin minäkin, hähää :D

Mungo (Ei varmistettu)

Ja silti... te meinaatte lapsia.

CougarWoman
CougarWoman

Koska en puolukkaa nielaisemalla ehkä kuitenkaan raskaudu, niin siihen on vielä suhteellisen pitkä aika. Ja sillä aikaa on mun mielestä ihan ookoo hyväksyä Ruokakaupan Pojan kaveripyyntö, sillä ei silläkään raskaudu tiemmä. :D

eviela
NOT A Wonderland

Olen itse -92 syntynyt ja huudahdin silti mielessäni, että ompas nuori jäppinen! :D Tosin en pystykään kuvittelemaan itseäni edes oman ikäiseni miehen kanssa enkä yhden kokemuksen jälkeen edes vain vuotta vanhemman miehen kanssa. Tämä nykyinen neljän vuoden ikäero toimii ja nimenomaan niinpäin, että minä olen se nuorempi osapuoli.

Toisaalta, kun miettii asiaa taas sen parisenkymmentä vuotta eteenpäin.. Niin miksei nuorempikin ;) Silloin se olisi ihan erilaista kuin tänä päivänä.

Vierailija (Ei varmistettu)

No hyi,ihan kakara vielä...

On kyllä nuori. Tuon ikäisillä tupaa olemaan vielä lapsenpyöreät kasvotkin :) Oma rajani menee tuossa 30 vuodessa (olen Puuman ikiä varmaan), mutta hei, tämä on ihan spekulaatiota vain (se rajan miettiminen siis).

CougarWoman
CougarWoman

Rupesin seuraamaan sun blogia tänään :) Minkä ikäinen siis olet? Minä siis vuosimallia -75.

...Ei muuten ollut mitään pyöreyttä missään :P

-75 kyllä eli vielä huimasti kuukausia nelikymppisiin :) Vai ei ollut lapsenpyöreyttä. No ehkä kuitenkin korvantakuset märkänä :) Ja kotona äidin laittamat verhot.

ritsa (Ei varmistettu)

Mä olen parisuhteessa itseäni 11 v nuoremman miehen kanssa (45/34) ja alussa oli kyllä pureksimista tämänkin ikäeron kanssa Mies vaan oli niin sinnikäs, että päätin antaa palaa. Tyttöporukan pikkujouluristeilyllä 26 v nuorukainen lyöttäytyi seuraani - erehdyin vähän suuteloimaan tanssilattialla tämän kanssa ja tajusin, että joku raja sentään... Ei sentään sellaisten kanssa, jotka voisivat olla omia lapsia.

Annemaris

Aijai kyllä nämä nykyajan nuoret (öööh mua 3 v nuorempi) on niin rohkeita :D Respect!

huihui (Ei varmistettu)

En minäkään ennen voinut ajatella alle kolmekymppisiä miehiä siinä mielessä, mutta kun ikää on itselle karttunut lisää, niin kummasti vain ne nuoret kollit ovat alkaneet kiinnostamaan. Nuorin panoni on 24 v ja olen löytänyt yhden huikean ihanan 27 vuotiaan vakirakastajan. Minulla ikää 43 v.

Vierailija (Ei varmistettu)

Ihan vain mielenkiinnosta..puhuuko ykkösmiehen Suomessa asuvat vanhemmat suomea?

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.