Taiteilija: wooosh!

CougarWoman

Kylläpäs olenkin nyt häilyvä nainen.

Täällä hehkutin Taiteilijasta, ja alle kuukautta myöhemmin, jo ennen pitkään suunniteltua ja jo sovittua tapaamista, päätin vetäistä koko tyypin vessanpöntöstä alas. Wooosh!

Miksi kerroin nuorelle, seksikkäälle ja muutenkin kaikin puolin lupaavalle taitelijapedolle, etten haluakaan edes tavata; ei, en edes kahvilla (downgrading, alkuperäinen suunnitelma oli, että tyyppi tulisi mun luo saunomaan plus..)? Siitäkin huolimatta, että sain säännöllisesti suihkunraikkaita kuvia ja nuolin puhelimen näyttöä ajatellessani, miten sen tuuheat, pitkät hiukset kutittelisivat kasvojani, kun se yhtyisi minuun koko taiteellisella intohimollaan ja nuoruuden innollaan?

Tyypillä oli ihan vitun ärsyttävä tapa olettaa, että minä en tiedä mistään mitään. Hän ilmeisesti oli luovilla taitelijanaivoillaan sijoittanut minut johonkin kummalliseen “aivoton kotirouva” –kategoriaan, ja katsoi olevansa velvollinen sivistämään minua.

Käytännön tasolla tämä tuli ilmi siten, että kun hän esimerkiksi kertoi aterioineensa edellisenä iltana ravintolassa, ja valinneensa pääruuaksi entrecoten, niin tätä selostusta seurasi erillinen viesti heti edellisen, jo lähetetyn perään.

“Siis se on naudanlihapihvi.”

Ensin ajattelin, että ehkä tyyppi haluaa päteä; näyttää oman, ehkä uudenkin osaamisensa. Että ehkä se on tullut jostain skuttasta ja syönyt vaan pottuja ja läskisoosia tähän asti, ja on nyt hurmaantunut kaupungin glamööristä.

Mutta kun päivät etenivät ja keskustelut syvenivät, huomasin että ehe-ehe-ehei! Ei tässä nyt ole ollenkaan kysymys siitä, ettäkö nuori mies yrittäisi tehdä vaikutusta vanhempaan, kultivoituneeseen (köhköh) naiseen.

Kun mies teki hassun kirjoitusvirheen, joka johti välittömästi pikkutuhmiin ajatuksiin, hän päivitteli sattumaa freudilaisena lipsahduksena.

“Siis se saksalainen psykologi, Sigfried Freud.“

Jätin huutonauruni lomasta korjaamatta tämän besserwisserin ajatuspierun (päättelin, että nyt meni Vegasissa vaikuttanut ja tiikereitten kanssa leikkinyt taistelupari sekaisin erään ei-niinkään-saksalaisen psykoanalyytikon kanssa; ja juu – onhan Sigfried and Roy foneettisesti aika lähellä Sigmund Freudia, vai mitä).

Ei taida olla pahempaa yhdistelmää kuin itseään täynnä oleva, lievästi oman älykkyytensä yliarvioinut mansplainaaja.

Wooosh. 

 

Analyse this.

Kommentit

Torsten (Ei varmistettu)

En rupee analysoimaan, järkevä päätös. Mua enemmän mietityttää mikä julkkis on sinun look alike? Kansainvälinen tai kotimainen, urheilija, näyttelijä, tai muu... ihan sama? Sellaista rupee miettimään kun jonkin aikaa lukee sun blogi. Ja ensimmäinen kommentti, jeee!!

CougarWoman
CougarWoman

Hahaha, ekan kommentin into! :D

Aina, kun joku kysyy tuota, vastaan, että Rosie O'Donnel - asennetta myöten. ;) 

Paitsi että blondi ja vihreät silmät.

Hei tyypit, jotka tuntee minut - pitääkö paikkaansa? :D (Parempia ehdotuksia otetaan vastaan.) 

Organic lover

Ai että mä nauroin vedet silmissä tota Sigfriediä!! :D Voin vaan kuvitella, miten ärsyttvä Taiteilija on osannut olla.

CougarWoman
CougarWoman

Joo, siis nimenomaan se ärsyttävyys, ei niinkään nuo "pikkumokat". Erehdyksiähän sattuu kaikille. 

tinndy

Sigfried Freud, apua!! :D On ihan oikea päätös unohtaa tollanen sivistymätön moukka.

CougarWoman
CougarWoman

Tunnustettakoon tähän väliin, että mä luulin oikeasti ensimmäisen kerran sanan mansplaining kuullessani, että termi viittaa miesten alapääalueitten trimmaukseen. Että tekevälle sattuu! :D Mutta sitä besserwisseriyttä en pystynyt sulattamaan. 

NotCredibleDates

Hahaha, joo ei meikäläisenkään hermot tollasta kestäis :D

Naislaif
Naislaif

Anteeksi selittäisitkö mikä on psykologi ja kuinka se liittyy naudanlihapihviin? 

T. Vain nainen

(naurattaa niin, etten pysty parempaan)

CougarWoman
CougarWoman

:D :D :D :D :D 

"Onko se psykologikin niinku jotai ruokaa vai?" 

Naislaif
Naislaif

No kato, ku sitä mä jäin niinku miettimään, et käykse kasvissyöjille? 

TrineH
En suostu jäähylle

Muahhaahhaaa...  "Is this chicken that I'm having? I know it's tuna but is it like chicken..?"

https://www.youtube.com/watch?v=k2h72aXVP8o

CougarWoman
CougarWoman

Sama tyyppi ihmetteli aikoinaan myös buffalo wingsejä... "I don't eat buffalo...and besides, buffalos don't even have wings..." :D (Tai jotain tuohon suuntaan)

ebe

Mää yritin kommentoida tohon uusimpaan postaukseen, mutten saanut kommenttiosiota auki? :o mut sanon sit tähän. Mulle on jääny susta semmonen mielikuva, että olisit (tai ainakin pidät ittees sellaisena?) isokokoinen, mutta ku tota onesie-kuvaa kattoo ni pah mää näe mitään isoa siinä! Ja tämän siis tahhoin ihan hyvällä sanoa :)

CougarWoman
CougarWoman

No pärskeles! Olin pistänyt vahingossa kategoriaan "kaupallinen yhteistyö ja sisältää viinaa" tai jotain siihen suuntaan, jolloin postauksia ei voi kommentoida. Sitten kun yritin sitä korjata niin päädyin uudelleenjulkaisemaan, enkä edelleenkään tiedä, toimiiko kommentointi vai ei :D 

Ja hei kiitos ihana <3 Mutta siis kyllä mä olen iso, 44/46. Vissiin hyvä kuvakulma ;) 

ebe

No sehän selittääkin :D 

Höpö höpö, siltikääm oo iso. pysyn tässä kannassa. <3 <3

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.