Teetä ja empatiaa?

CougarWoman

Saan silloin tällöin Puumameiliini neuvoja kaipaavia yhteydenottoja seksiin tai parisuhteisiin liittyvissä asioissa.

Joka kerta tämmöisen meilin saadessani yllätyn; ja samalla tunnen suurta nöyryyttä siitä, että nämä minulle täysin ventovieraat ihmiset avautuvat elämästään yksityiskohtaisesti ja jopa niin, että rivien takaa voi lukea tuskan ja epätoivon.

Samalla tunnen joka kerta suurta vastuuta siitä, miten vastaukseni otetaan vastaan; olenko osannut neuvoa (tai no, yritän olla neuvomatta, sen sijaan jaan omia kokemuksiani ja kerron, minkälaisia tuntemuksia nämä ovat herättäneet ja miten olen itse selvinnyt vastaavista tilanteista) ja saavatko nämä yhteydenottajat kaipaamaansa vastauksia tai omiin tilanteisiinsa sopivia toimintamalleja.

Viimeisin yhteydenotto tuli nuorehkolta naiselta, joka oli useitten pitkien parisuhteitten jälkeen päättänyt kokeilla villiä sinkkuelämää ja päätynyt eräillä ensimmäisillä treffeillä sänkyyn kusipään kanssa, joka välitti vain omasta nautinnostaan, tuli todella nopeasti ja muuttui kliimaksinsa jälkeen kylmäksi, poistui tekosyyn varjolla paikalta ja blokkasi naisen jälkeenpäin välittömästi.

Nainen oli tästä ymmärrettävästi shokissa, ja kysyi, olenko itse törmännyt vastaaviin tyyppeihin, ja miten selvisin tilanteesta ja pystyin säilyttämään uskoni miehiin.

Vastasin naiselle henkilökohtaisesti mahdollisimman pian; mutta ajattelin jakaa tämän ihan postauksenkin muodossa, sillä olen aika varma, että lähes jokainen on joskus kokenut ghostausta tai muuten vaan arktista kylmyyttä heti aktin jälkeen tyypiltä, joka ennen varsinaista yhdyntää on ollut valmis hakemaan kuun taivaalta ja tähdetkin kaupan päälle.

Ensimmäinen reaktio, joka itselle ennen tuli jokaisen tämmöisen tapauksen jälkeen oli syyllisyys. Jäi likainen olo; ajatteli, että mitähän tuossa tilanteessa olisi pitänyt tehdä toisin välttääkseen tapahtuneen. Olinko kenties ruma, huono sängyssä; olinko liian helppo vai enkö toisaalta tarpeeksi kokeilunhaluinen.

Sen sijaan ensimmäinen reaktio nykyään on: voi miesparkaa.

Voi miesparkaa, joka on niin täysin puissa oman seksuaalisuutensa kanssa, että ei ymmärrä tai ehkä jopa osaa kohdella naista tämän ansaitsemalla tavalla; joka häpeää ennenaikaista siemensyöksyään niin kovin, että pystyy käsittelemään tilanteen vain muuttumalla kylmäksi ja poistumalla siitä mahdollisimman nopeasti.

Tai joka on elämänsä aikana oppinut - omien tai toisten kokemusten kautta - kohtelemaan naisia vain huonosti; tai kohtelemaan vain oman seksuaalisuutensa kanssa sinut olevia naisia huonosti. Tai kohtelemaan ihmisiä ylipäätään huonosti. 

Ehkä se on oman itsetunnon puutetta; ehkä on tärkeää korostaa epäkohteliaalla käytöksellä sitä omaa valtaa, jonka jossain vaiheessa on menettänyt. Ehkä se on miesparalle se ainut keino todistaa itselleen, että pystyy vielä olemaan tilanteen herra.

Tai ehkä se on alitajuinen kosto sille ex-tyttöystävälle tai äidille, joka ei pystynytkään vastaamaan miehen rakkauteen. Tai ehkä nallekarkit eivät menneet koskaan tasan; Luoja tietää, me emme luultavasti koskaan. 

Joka tapauksessa se ei koskaan ole tämmöisessä tilanteessa naisen syy; se, että on päättänyt harrastaa seksiä ensitapaamisella ei ole millään tasolla väärin tai tuomittavaa, eikä oikeuta tuommoiseen kohteluun. 

Empatiakyky on jotain, jonka olen oikeastaan kunnolla oppinut vasta aloitettuani meditaation. Se on opettanut minulle, että meillä jokaisella on raaka ydin, jonka ympärille omat kokemukset muovaavat renkaita, jotka estävät pääsyn takaisin ytimeen (tai sisäiseen valaistumiseen). Ja että mitä enemmän näitä renkaita on muodostunut (negatiivisten) kokemusten kautta, sitä vaikeampaa on olla rakastava, myötätuntoinen, toisille hyvää haluava ja tekevä.

Ihmisellä – tai ainakin minulla – on ollut tapana ensin etsiä syytä itsestään. Toi huutaa mulle ja haukkuu mua, koska olen huono asiakaspalvelija / mulla on vääränlaiset vaatteet / en ole tarpeeksi älykäs / mun tissit on eriparia / olen läski / elämänarvoni ovat erilaiset.

Mutta joskus kusipäät vain ovat kusipäitä; joskus heidän elämänsä on niin onnetonta, että tämmöiset pienet arkipäivän "voitot" ovat ainoita, joista he vielä saavat iloita. Renkaita vain yksinkertaisesti on niin paljon, että kusipäisyys on elämän ainoa valttikortti. Aika surullista. 

Samalla, kun sitä negatiivista energiaa voi yrittää säännellä ja ymmärtää yrittämällä asettua toisen ihmisen asemaan, voi myös keskittyä positiiviseen; kaikki eivät ole kusipäitä.  

Itseasiassa suurin osa meistä ihmisistä on rakastavaa, empaattista, toisiaan tukevaa ja toisilleen hyvää haluavaa; niitä jotka palauttavat pudottamasi kympin setelin tai huomauttavat, jos vessasta jää pala vessapaperia kenkään. Niitä, jotka antavat sen puuttuvan viisikymmensenttisen, että koululainen saa ostettua kesän ensimmäisen pehmiksen.

Se pieni vähemmistö vaan usein pitää enemmän melua itsestään, kuten ihmiset, joilla on paha olo itsensä kanssa, usein tekevät. Aikuisetkin saavat itkupotkuraivareita, koska ovat turhautuneita osaamatta ilmaista sitä. Ne vain manifestoivat itsensä eri tavalla.

Ehkä elämänasenteena naiivi, mutta minä mieluummin koen sen yhden pettymyksen kymmenestä tapauksesta ja otan ne yhdeksän vastaan täysin avoimena ja sataprosenttisesti, kuin että rakentaisin ytimeni ympärille jälleen uuden kuoren, jonka avulla blokkaisin tulevaisuudessa tapahtuvia ihania ja hyviä asioita vain sen takia, että en uskalla vastaanottaa toista ihmistä vailla ennakkoluuloja; vain toisena ihmisenä, jolla on myöskin puhdas ydin.

Miten olette itse selviytyneet vastaavista tilanteista – ensisijaisesti niistä seksiin tai seurusteluun liittyvistä? 

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Ihan kohta tänne tulee joku miesasiamies tai "nice guy" selittämään että tää feidaaminen on miehen oikeus ja biologian sanelema modus operandi, ja naisen on syytä varautua tämmöiseen käytökseen jos lorttoilee ja antaa ekalla kerralla. Pitäis tajuta pihdata sopivasti ja taktisesti oikeissa kohdissa!

Näytös alkaa; mää teen popparit, tuo sä kaljat!

CougarWoman
CougarWoman

Sitä odotellessa ;) 

Mä kyllä oikeasti haluaisin miesnäkökulmaakin tähän, mutta mieluummin asiallista tietty; että miten miehet kokee tuommoisen tilanteen.

yksiplusnolla
yksiplusnolla

Eihän sitä kauaa tarvinutkaan odottaa :)

Reiska (Ei varmistettu)

"Eihän sitä kauaa tarvinutkaan odottaa :)"

Jos tarkoitit minua, niin en ole miesasiamies tai mikään "nice guy". Olen aivan tavallinen suomalainen mies.

Naisten "lorttoilussa" ei ole mitään vikaa. Harjoitus on vaan hyväksi. Pihtaamisessa ei taas ole mitään järkeä.

Mikä siinä on niin vaikeata ymmärtää, että jotkut naiset nyt vaan ovat pelkkää panemista varten? Joku voi olla tyttöystäväksi liian tyhmä, pinnallinen, lihava tai muuten vaan joiltakin ominaisuuksiltaan sopimaton. Jokainen ihminen asettaa vaihtelevan määrän vaatimuksia tulevalle kumppanilleen, eikä siitä pidä pahastua, jos ei näitä vaatimuksia täytä. Jollekin ihmiselle voit olla kasa paskaa ja jollekin toiselle maailman täydellisin timantti.

CougarWoman
CougarWoman

Naisten "lorttoilussa" ei ole mitään vikaa. Harjoitus on vaan hyväksi. Pihtaamisessa ei taas ole mitään järkeä.

Kai kuitenkin ymmärrät, että mikäli kaikki miehet kohtelisivat meitä "lorttoja", kuten sinä ilmeisesti teet, jokaikinen nainen pihtaisi? ;D

Mikä siinä on niin vaikeata ymmärtää, että jotkut naiset nyt vaan ovat pelkkää panemista varten? 

Ei. Yhtään. Mikään. Myös jotkut miehet ovat pelkkää panemista varten. Sulla menee nyt puurot ja vellit sekaisin; ei täällä kukaan halua vuosisadan harlekiinikauniitjarohkeat-rakkaustarinaa yhden illan panoista - mitä täällä peräänkuulutetaan on peruskohteliaisuus ja molemminpuolinen kunnioitus. Mikä siinä on niin vaikeata toteuttaa? 

Reiska (Ei varmistettu)

"täällä peräänkuulutetaan on peruskohteliaisuus ja molemminpuolinen kunnioitus. Mikä siinä on niin vaikeata toteuttaa?"

Siinä voi olla riski, että joku paljastuu täydelliseksi sekopääksi, josta ei pääse millään eroon. Mielummin vähän paskaa kaikille kuin se, että joudut itse likaämpäriksi. Lisäksi kylmä suhtautuminen on mielestäni reilua, jos ei ole aikomustakaan mihinkään muuhun kuin siihen yhteen kertaan.

Vierailija (Ei varmistettu)

Mustakin kylmä suhtautuminen ois ihan reilua jos ei ole muita aikomuksia, mutta vain siinä tapauksessa, että sitä kylmyyttä annostaltaisiin konsistentisti sekä ennen että jälkeen seksin. Että ihminen tietäisi minkälaisen tyypin kanssa on tekemisissä.

Musta on epäloogista, että sun mielestä on ok paljastua yllättäen seksin jälkeen kylmäksi kusipääksi, mutta ei ole ok paljastua seksin jälkeen täydelliseksi sekopääksi, josta ei pääse millään eroon.

Reiska (Ei varmistettu)

"Mustakin kylmä suhtautuminen ois ihan reilua jos ei ole muita aikomuksia, mutta vain siinä tapauksessa, että sitä kylmyyttä annostaltaisiin konsistentisti sekä ennen että jälkeen seksin."

Taitaisi jäädä panot panematta.

"Musta on epäloogista, että sun mielestä on ok paljastua yllättäen seksin jälkeen kylmäksi kusipääksi, mutta ei ole ok paljastua seksin jälkeen täydelliseksi sekopääksi, josta ei pääse millään eroon."

Siinä ei ole mitään epäloogisuutta. Kylmästä kusipäästä pääsee ihan automaattisesti eroon, kun taas täydellisestä sekopäästä ei välttämättä pääse eroon edes poliisin avulla. Näin pitkälle menevää sekopäisyyttä ei ole tapahtunut minulle, mutta kaveriporukassani liikkuvalle kaverille on.

Vierailija (Ei varmistettu)

Niin jäisi.

Mutta ihan itse otit esille sen, että susta jonkinlainen käyttäytyminen on "reilua", ja musta on reilua että markkinoidaan sitä, mitä oikeasti on tarjolla, eikä hurmaavaa herrasmiestä silloin kun oikeasti käteen jää kylmä kusipää. Pysytääns nyt asiassa kultaseni.

Reiska (Ei varmistettu)

"musta on reilua että markkinoidaan sitä, mitä oikeasti on tarjolla, eikä hurmaavaa herrasmiestä silloin kun oikeasti käteen jää kylmä kusipää"

Mainonta ei ole aina rehellistä tai reilua. Mainonnan avulla yritetään saada ihminen ostamaan tuote itselleen. Tämä tulee tehdä kuitenkin niin, ettei mene liiallisuuksiin. Samaa analogiaa voidaan käyttää naisten liehittelyyn.

Yksi asia minua kyllä ihmetyttää: mikä kusipäissä niin paljon viehättää, että kerta toisensa jälkeen tietyt naiset lankeavat samoihin paskajuttuihin? Joskus on oikein hävettänyt joidenkin naisten puolesta se äärimmäinen sinisilmäisyys ja typeryys.

CougarWoman
CougarWoman

Ja joskus se "sinisilmäisyys" on vain halua uskoa toisen ihmisen hyvyyteen. Mä ihan oikeasti, huolimatta siitä, että mulla on myös erittäin, erittäin huonoja kokemuksia yhdynnästä (mm. raiskaus), valitsen "sinisilmäisyyden". 

Koska mä en halua koskaan tulla niin kyyniseksi, että kokisin toisen ihmisen fyysisen läheisyyden "potentiaalisena vaarana", en myöskään halua koskaan kohdella toista ihmistä paskamaisesti vain välttyäkseni itse myöhemmin noloilta tai vaivaannuttavilta tilanteilta. 

Se on, Reiska, joskus ihan tietoinen valinta. Mä olen tehnyt sen, koska olen huomannut, että a) kusipäitä on prosentuaalisesti vähän, ja b) se, että uskaltaa ottaa toisen ihmisen vastaan ns. tabula rasa, ilman pelkoa siitä että se haluaa loukata minua, antaa niin paljon enemmän kuin se, että blokkaisin tiettyjä ihmisiä vain, koska pelkään, että minulle käy huonosti. 

Mä uskon edelleen siihen, että hyvän kiertoon pistäminen tuottaa myös itselle loppupelissä hyvää. Ja että niitä kusipäitäkin pitää yrittää ymmärtää, koska mä uskon myös siihen, että kusipääksi ei kukaan synny, vaan niitä luodaan joko omien tai toisilta kuultujen kokemusten kautta. <3

Ja joo mä tiedän että tämä saattaa kuulostaa tosi ärsyttävältä :D 

Emilia M

Oot mun idoli!

CougarWoman
CougarWoman

Awwww <3 Kiitos <3

Vierailija (Ei varmistettu)

Sulla on edelleen puurot ja vellit sekaisin.

Musta näyttää siltä, että sä et oikein hahmota eroa harlekiiniromantiikan ja peruskäytöstapojen välillä. Miksi sä oletat, että normaali käytös - siis se peruskohteliaisuus - johtaisi jotenkin siihen, että toinen jää roikkumaan? Täällähän ei olla puhuttu lainkaan mistään suuresta romantiikasta tai tapailun aloittamisesta. Täällä ollaan puhuttu ihan vaan siitä, että moikkais lähtiessään. Jos sun puhelinnumero ei oo "kiitos hei", mä en kerta kaikkiaan pysty ymmärtämään miten tuon sanominen vois edes teoriassa johtaa siihen, että toisesta ei pääse millään eroon.

Reiska (Ei varmistettu)

"Täällähän ei olla puhuttu lainkaan mistään suuresta romantiikasta tai tapailun aloittamisesta. Täällä ollaan puhuttu ihan vaan siitä, että moikkais lähtiessään."

Jos toinen nukkuu, niin eikö ole kohteliasta olla herättämättä? Tietty siitäkin voisi heittää kusipää-leimaa, jos on sattunut herättämään toisen, vaikka tällä olisi aamulla herätys töihin.

"Jos sun puhelinnumero ei oo "kiitos hei", mä en kerta kaikkiaan pysty ymmärtämään miten tuon sanominen vois edes teoriassa johtaa siihen, että toisesta ei pääse millään eroon."

Et ole siis kuullut facebookeista, twittereistä tai googleista? Ja vahingossakaan ei koskaan satu törmäämään toiseen uudestaan vaikkapa jossakin ravintolassa?

Miaumau (Ei varmistettu)

Muutama vuosi sitten harrastin seksiä yhden "duunikaverin" kanssa. Emme varsinaisesti olleet samassa duunipaikassa, mutta tutustuimme molempien työn merkeissä. Kesän aikana ihastuin tähän tyyppiin aikalailla ja uskoin, että tunne olisi saattanut olla molemminpuolinen. Töiden loputtua pidettiinkin hänen kanssaan sellaiset kahden ihmisen kosteat illanistujaiset ja yöllä päädyttiin sänkyyn.

Aamulla herätessäni olin ihan paniikissa, koska pelkäsin että kohta mies herää ja nousee vaan kylmästi ylös. Ehkä selittää jotain päivän kiireistä ja lähtee pois. Toivottaa hyvää loppuelämää, ehkä lupaa joskus soitella ja unohtaa koko jutun. Olin vissiin hermostuneen oloinen ja tuijottelin kelloa suhteellisen usein, kun mies herätessään katsoi huolestuneena minua ja kysyi, onko mulla tänään mitään kiireitä. Kun vastasin kieltävästi, tyyppi hiuksiini ettei hänelläkään ole mitään aikatauluja tälle päivälle ja otti mut tiukasti kainaloon.

Viime kesänä, kirkossa, sanoin tälle samalle tyypille tahdon ja tällä hetkellä odotan lasta, joka toivottavasti perii isänsä suloisimmat vihreät silmät.

Mutta rupesin miettimään omaa seksihistoriaani, ja minulla on vain yksi tuollainen kokemus ja sekin oli suhteellisen katkeralta ja lapselliselta ex-poikaystävältä. (tosin yritettiin vielä sen jälkeen parisuhdetta). Mutta hän seksin jälkeen puki nopeasti päälleen ja poistui paikalta. Jälkeenpäin selitti, että oli aina halunnut kokeilla sellaista kylmää gigolo-käytöstä. Tuo samainen poikaystävä myös jollakin tavalla aina syyllisi minua minun aikaisemmasta seksielämästäni. Tavatessamme hänellä oli vielä poikuus jäljellä ja jollakin tavalla, aikaisempi seksielämäni oli hänelle suuri kynnyskysymys. Välillä riitojen aikana hän syyllisti minua siitä ja tunsin itteni usein tosi halvaksikin sen takia.

Kaikki muut seksikerrat (kaikki ne 10 ennen aviomieheni tapaamista :D ) ovat olleet hyvin positiivisia ja yhtään seksikokemusta en kadu! Joko olen ollut ihan helkkarin onnekas, että kaikki kokemukseni ovat olleet hyvin positiivisia taikka sitten oikeasti niitä kusipäitä on oikeasti se 1/10. Mun kohdalla kusipää ei sitten ollutkaan se satunnainen pano, vaan poikaystävä.

CougarWoman
CougarWoman

Ihana tuo "duunikaveri"tarina! Mullahan kanssa kävi periaatteessa niin, että yhden illan jutusta tulikin avioliitto. Eli näinkin voi käydä! :) 

Tsiisus, hyvä että on ex! :D 

Mulla on kanssa ollut suurimmaksi osaksi vain erittäin positiivisia kokemuksia, kyllä ne kusipäät on selkeä vähemmistö - mikä ei tietysti paljoa lohduta jos semmoinen sattuu kohdalle... 

Ja universumi nauraa

Piti oikein miettiä omaa historiaani. Ehkä mulla on valikoiva muisti, muttei tule oikein mieleen nyt ketään kusipäätä. Varmasti niitä on ollut. Ja on ollut huonoa seksiäkin, joskus aiemmin. Sittemmin sitä on viisastunut niin, että osaa jo viheltää pelin poikki ajoissa. Tälleen aistillisena ihmisenä sitä tunnistaa samanlaisen jo suutelusta, kosketuksesta, katseesta, jutuista eikä sellaisen tylsän, kusipäisen suorittajatyypin kanssa pidemmälle päädykään :D

Useimmiten satunnaiseksi panoksi tarkoitetusta jutusta on jonkinlainen suhde kehkeytynyt. Ehkä olen ollut onnekas ja välttynyt kusipäiltä ja ghostaajilta.

Yksi aikoinaan aivan kamalankamala juttu oli, kun tapasin ihanan miehen baarissa ja päädyttiin siitä luokseni. Tyyppi oli täydellinen. Pelkäsin, että häipyy aamunkajon myötä, mutta ei. Se jäi koko viikonlopuksi. Leikkimään mun unelmieni miestä. Viikonlopussa voi rakastua, voin kertoa. 

Aikamoinen pudotus pilvilinnoista oli sitten se, kun kaupungilla sunnuntaina erotessamme tämä Elämäni Mies huikkasi vain heipat ja lähti käppäilemään eri suuntaan. Ei oltu siis vaihdettu puhelinnumeroita tai mitään. Huusin tyypin takas ja vähän kummastuneena ihmettelin, että noinko se siis vaan meinaa lähteä. Hän: "Naimisiinko sä haluat?" Ja lähti. Mä saan edelleenkin kiinni tuon hetkisestä tunteesta. Helpompaa minulle olisi ollut se häipyminen ensimmäisessä aamunkoitteessa.

Hän etsi minut kuitenkin vielä käsiinsä ja törmäiltiin "vahingossa" useita kertoja. Hän tunnusti, että minä olin myös kolahtanut hänelle kovaa ja oli pelästynyt fiiliksiään. Vaihdettiin lopulta yhteystietoja ja seukkaamistakin yritettiin. Jäätiin ystäviksi, kipinöiviksi ystäviksi. Hän(kään) ei siis kusipäisestä käytöksestään huolimatta ollut kusipää. Vaikken ole ihan varma, olenko antanut täysin anteeksi :D

 

 

CougarWoman
CougarWoman

Jep, katse, kosketus ja suutelu paljastaa paljon - ja onhan se selvää, että jos jutut ei mene yksiin niin ei se seksikään välttämättä ihan tajunnanräjäyttävää ole. Mutta toisaalta on kai ihmisiä, jotka ottaa sen seksin ihan puhtaasti fyysisenä suorituksena; mä en osaa, vaan mun mielestä siihen tyyppiin pitää tuntea edes jonkinlaista vetoa myös tunnetasolla. 

Huh, Elämäsi Mies meni siis pahasti paniikkiin! Toisaalta kiva lukea että miehillekin voi sattua näitä "salamarakastumisia", toisaalta taas voin kuvitella että ei ollut mitenkään hirveän voittajafiilis siinä tilanteessa... o_0 

Joskus siis voi ihan omaa pöljyyttään ja kömpelyyttäänkin loukata toista ihmistä (siis ei tahallaan). 

mystery
Vision One

Mulle kamalinta mitä on tapahtunut on se, että mies lähti aamulla sanomatta mitään, mun nukkuessa. Heräsin siis siihen kun ovi pamahti kiinni. Se tuntui niin pahalta että aloin itkemään. Tämä teksti kyllä lohdutti!

 

CougarWoman
CougarWoman

Toi kuullostaa kyllä niin kamalalta, että tuli ihan myötätunnosta pala kurkkuun! Mikähän siinä on, että joillekin yhden illan jutut = saa olla luvan kanssa epäkohtelias. Olisiko se nyt ollut sille miehelle niin iso juttu sanoa heipat, antaa suukko otsalle ja todeta, että kivaa oli mutta nyt on aika mennä..? 

Hyvä, että teksti lohdutti kuitenkin. <3 

Reiska (Ei varmistettu)

Jos tarkoituksena on vain paneskella, niin mitä järkeä on jäädä odottelemaan, että toinen herää? Keskustella politiikasta tämän kanssa?

Se, että harrastaa seksiä jonkun kanssa ei velvoita yhtään mihinkään. Ei edes kohteliaisuuteen.

CougarWoman
CougarWoman

Sä olet kommenttisi perusteella myös vissiin ihan helvetinmoinen catchi sängyssä - toisen nautinnon huomioiminen kun myöskin on kohteliasta..? ;D 

Onneksi ylivoimaisesti suurin osa omista - ja muitten kommentoijien seksikumppaneista - tuntuu kuitenkin olevan eri mieltä kanssasi. :)

 

 

Reiska (Ei varmistettu)

Jos tarkoituksena on vain tyhjentää kassit, niin turha sitä on vaivautua yhtään mihinkään enempään. Parisuhdeviritykset ovat tietenkin asia erikseen.

Vierailija (Ei varmistettu)

Sori Reiska, täällä normaalien ihmisten maailmassa kuuluu olla kaikille kohtelias, harrasti niiden kanssa seksiä tai ei.

CougarWoman
CougarWoman

Sä oletkin sitten vissiin niitä yhden laakin miehiä? Kas kun toista (ja kolmatta, ja neljättä) rundia on turha odottaa, jos seksi on täysin paskaa. 

Mutta en ala kommentoimaan enempää, thanks for playing! 

Reiska (Ei varmistettu)

Ensin pyydetään miehen mielipidettä ja sitten, kun sellaisen saa, niin ruvetaan huutelemaan omia olettamuksia tuntemattomasta ihmisestä. Jollet kestä totuutta, niin älä kysy.

Ei miehellä ole yhden yön suhteessa mitään velvollisuutta paikkailla vieraan ihmisen tunne-elämän puutteita.

Seksi on seksiä, eikä miehen pidä joutua ilmaiseksi terapeutiksi kenellekään tuntemattomalle.

CougarWoman
CougarWoman

:D Mutta kun tässähän puhutaankin vain peruskohteliaisuudesta; siitä, että kun ollaan harrastettu sitä seksiä, niin lähtiessä sanotaan että kiitos ja heippa. Eikä siis vaikka niin, että sanotaan "mä voin käydä ostamassa lisää kortsuja että voidaan ottaa uusiksi", ja sitten kadota kuin pieru saharaan (tämä ei ole fiktiivinen esimerkki). 

Tässä puhutaan myös siitä, että meille naisillekin on ihan täysin ookoo harrastaa kasuaalia seksiä ilman sen suurempia tunteita; mutta että olisi kiva, jos kupletin juoni olisi molemmille selvä. Ei siis niin, että mies antaa ymmärtää haluavansa myös enemmän. 

Tuskin kukaan nainen mitään terapiasessioita odottaa, niille kun on olemassa ihan alan ammattilaisiakin tarvittaessa; ja jos sulle "kiitti, moi" on terapiaa, niin ehkä olisi tarvetta sille alan ammattilaiselle? 

Ehkä mä en sitten kestä totuutta, mutta mä en vain pysty ymmärtämään että noin kylmiä ihmisiä, kuin miltä kommenttiesi perusteella vaikutat, on edes olemassa; ja siksi lähdin olettamaan, että provoilet tahallasi. 

 

Reiska (Ei varmistettu)

Jos mies on lähtökohtaisesti liikenteessä sillä mielellä, että pelkästään kevennetään omaa oloa, niin on turha antaa naiselle mitään toivoa jostain tulevasta. Kaikkein helpointa on vaan häipyä ja haihtua olemattomiin.

Uskokaa tai älkää, niin naisissakin on kaikenlaisia hulluja roikkujia ja epätoivoisia vaanijoita.

Vierailija (Ei varmistettu)

Tässä sanot että:

"on turha antaa naiselle mitään toivoa jostain tulevasta"

Mutta tuolla alempana sanot että:

"Naisilta nyt vaan saa helpommin, kun liehittelee ja esittää jotain sellaista, mitä nainen haluaa sinun olevan."

Kummin päin tää nyt siis meni?

Reiska (Ei varmistettu)

Liehettely ja esittäminen tapahtuu, jotta mies saisi seksiä. Häipyminen ja katoaminen seksin jälkeen varmistaa sen, ettei naiselle anneta mitään ylimääräisiä toiveita tulevasta.

Yksinkertaista, eikö totta?

Vierailija (Ei varmistettu)

Silloinhan ne ylimääräiset toiveet on annettu jo. Ei pitäis ihmetellä miksi joku jää "roikkumaan", jos noin on tullut tehtyä. Ei oo ihan niin yksinkertaista kuin toivoisit. ;)

Juuri tästähän tässä koko keskustelussa on kyse; että naisetkin ovat ihan ok irtoseksin kanssa, mutta ei sen kanssa, että aiheen ympärillä tuntuu normaalit käytöstavat unohtuvan. Itse uskoisin että tämä ilmiö myös jossain määrin johtaa siihen, että irtoseksiä harrastetaan paljon vähemmän kuin ihmisillä ois halua, koska kokemukseen liittyy niin helposti ikäviä puolia.

Huijaaminen seksiä sadakseen ei oo laitonta, mutta erittäin epäeettistä se kyllä on. Ja mun mielestä vähän daijuakin, sillä tehdään kivasta asiasta ikävää.

Reiska (Ei varmistettu)

"Silloinhan ne ylimääräiset toiveet on annettu jo. Ei pitäis ihmetellä miksi joku jää "roikkumaan", jos noin on tullut tehtyä. Ei oo ihan niin yksinkertaista kuin toivoisit. ;)"

Aika vaikeata roikkua, jos ei anna mitään yhteystietoja, blokkaa pois mahdollisista sovelluksista tai jättää vain vastaamatta. Eiköhän siinä tyhmempikin tajua ajan mittaan, ettei mitään muuta ole luvassa.

Tiptap (Ei varmistettu)

Reiska, kuulostat jokaisen naisen unelmapanolta, ha. Onneksi monet naiset puhuvat keskenään avoimesti seksikokemuksistaan ja mikäli käy niin huono tuuri, että päätyy sinunkaltaisesi kanssa sänkyyn asti, niin siitä kyllä annetaan kavereille murska-arvostelut ja suositellaan pysymään kyseisestä tyypistä mahdollisimman kaukana. Pissaat siis omille aamiaismuroillesi käytökselläsi - ja valitettavasti myös monien muiden miesten.

Ihan uteliaisuudesta kysäisen, miltä sinusta tuntuisi seuraavanlainen skenaario:

Tapaat baarissa (tai missä ikinä) mukavan ja/tai sänkypuuhiin potentiaalisen naisen ja päädytte jommankumman luokse. On selvää, mitä molemmat toivovat saavansa. Yksi asia johtaa toiseen ja nainen tulee innokkaasti päällesi ratsastamaan. Nainen hankkii itselleen avustuksellasi orgasmin ja sen jälkeen pomppaa päältäsi pois. Sinä et ole vielä ennättänyt saada. Nainen katoaa vessaan, pukee vaatteet päälleen ja sanoo, että lähtee nyt. Millainen olo sinulle jäisi?

Minä voisin naisena tehdä noin, sillä jotkut miehet ovat vain panemista varten. Ja hirveän monet miehet jäävät myös roikkumaan, kun heidän kanssaan harrastaa seksiä. Silti en ole jostain syystä koskaan käyttäytynyt noin.

CougarWoman
CougarWoman

Itseasiassa, mun ex-naapuri T:lle kävi aika lailla just noin viime sunnuntaina. Oli treffeillä, vei tytön kotiinsa; rauhallista esileikkiä ja tytölle kiireetön orgasmi suulla. Sitten oli yhdynnän vuoro.

Vajaan viiden minuutin kuluttua tyttö sanoi että paikkoihin alkaa sattua (okei, T on aika hyvin varusteltu joten sinällään ymmärrettävää) ja reisiä kramppaa, jos aiot tulla niin sun on tultava nyt (kukapa siinä tilanteessa tulisi, eikä T ole mikään sprintteri muutenkaan..). 

T vetäytyi pois aikomuksena silitellä tyttöä, tyttö ilmoitti ettei etsi parisuhdetta, puki vaatteet päälle ja lähti kotiin. 

Tyyppi on siitä vieläkin ihan paskana, turhautunutkin. 

Tiptap (Ei varmistettu)

En yhtään ihmettele, että jäi paska ja turhautunut olo. Se tuntuu ikävältä riippumatta siitä, onko itsekkäs ja kylmä osapuoli mies taikka nainen. Käsittääkseni naiset kuitenkaan harvemmin käyttäytyvät noin ja ehkä siitä syystä joidenkin miesten on vaikea ymmärtää, miltä heidän pelkkä "kassien tyhjentämisensä" voi toisesta tuntua.

Reiska (Ei varmistettu)

Olen kyllä nyt tällä hetkellä parisuhteessa, joten tokkopa oman makuukammarin ulkopuolelta mitään arvosteluja tulee. Eikä menneisyydessä kenenkään satunnaisen tyttöporukaan murska-arviot olisivat mitään haitanneet, vaikka ne olisi lauottu päin naamaa. Minulle kävi ennemminkin niin, että pääsin koluamaan useammankin tyttöporukan jäsenen vuorollaan läpi.

Kuvailemasi hypoteettinen tilanne ei olisi tuottanut mitään ongelmaa. Eikun vaatteet päälle ja kotiin.

Reiska (Ei varmistettu)

Edellinen kommentti on siis tarkoitettu Tiptapille.

Tiptap (Ei varmistettu)

"Kuvailemasi hypoteettinen tilanne ei olisi tuottanut mitään ongelmaa. Eikun vaatteet päälle ja kotiin."

Eli sua ei yhtään haittaisi, vaikka (mukavan) illan päätteeksi olettaisit saavasi, olisit käyttänyt toiseen aikaasi ja sitten kuitenkin nainen ottaisi vain omansa, häipyisi ja sinä jäisit ilman?

Todella vaikea kuvitella, että tuo olisi mitenkään neutraali kokemus kenellekään. Vaikutat kyllä enemmän trollilta. Tai sitten todella olet poikkeus sääntöön, mene ja tiedä.

Kiitos tästä! Mä kirjoittelinkin sulle muutama aika takaperin. (Oliskohan joutunut johonkin hukkaan). No eniweis tää vastas osiltaan alkuperäiseen kysymykseeni ja taidan pian päättää itsesyytökseni..

CougarWoman
CougarWoman

Heips -jenni- - mä itseasiassa vastasin siihen sun meiliin 21.4, eli olisikohan sulla joutunut spämmiin (tai sitten kadonnut johonkin bittiavaruuteen)..? :) 

Voi eikä! Ei sitä ollut kyllä sielläkään. Hiton netti!

CougarWoman
CougarWoman

Lähetin just uudelleen :) 

NotCredibleDates

Mulla on kylläö ollut sitten muittenkin edestä näitä kusipäitä. Ei sillä, että oltaisiin ees välttämättä ensimmäisillä treffeillä sänkyyn hypätty, mutta kun ollaan niin monet ovat kadonneet ja blokanneet tai jättäneet muuten vastaamatta. Siis hyvin monia tällaisia on ollut. Kyllä se vähän syö naista, että ootetaanko vaan siihen et saahaan seksiä ja sit dumpataan, et siihenkö vaan kelpaa? Mutta tosiaan ei auta kun pitää pää ylhäällä ja toivoa et se onni potkaisis joskus :D

CougarWoman
CougarWoman

Joo, siis en tiedä missä maassa olet, mutta mulla oli Iso-Britanniassa ihan sama homma... Vaikka siis joskus ihan menin jopa treffeillekin, ja useammillekin, ennen kuin mentiin sänkyyn. 

Jossain vaiheessa sitten huomasin että ihan sama, jos kerran ghostaavat heti seksiä saatuaan niin turha kai siinä kärvistellä, eikun heti asiaan vaan :D 

Kyllä se onni joskus potkaisee, usko vaan. :) Ja sillä välin voi pitää hauskaa ja nauttia. 

NotCredibleDates

Joo sepä se :D Mitä sitä turhaan oottelee, kun kerran jo tietää et mies tulee katoamaan. Kärvistellä muutamia treffejä jos on jo päättänyt hypätä miehen kanssa sänkyyn haha

Ja universumi nauraa

Eikä ehkä kannata kärvistellä, vaikka tyypistä muutakin haluaisi kuin seksiseuraa. Mä jossain hulluudenpuuskassani päätin kokeilla uutta taktiikkaa. Olin siis tavannut Vakavasti Otettavan Miehen. Siis tyypin, jota todellakin voisin katsella pidempään, ihan vaikka koko loppuelämän. Päätin olla yhtä vakavasti otettava ja teeskennellä jotain korkeamoraalista kilttiä tyttöä. Siis pihdata. Oli vaikeat kolme viikkoa ne :D

Ja sit tietty selvis, että tyypillä oli pikkasen heikko libido. Eikä vissiin edes huomannu mun pihtaamista.

NotCredibleDates

Haha no siis tohon en myöskään lähtis. Todellakaan pystyis odottamaan kolmea viikkoa :D Lisäksi mulle on kyllä suhteellisen tärkeetä et homma toimii sängyssä myös niin on se sellanenkin homma et suhteellisen nopeesti pitää kokeilla, koska emmä vois olla miehen kanssa esmes jolla on heikko libido :D

CougarWoman
CougarWoman

:'D Toinen hirveän vaivan nähnyt ja vaistojansa vastaan taistellut tuskissaan, ja yksi ei edes huomaa :'D 

NotCredibleDates

Niinpä, ei kuulosta kauheen hyvältä. 

Pages

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.