Terveisiä Israelista

Ja pahoittelut harhaanjohtavasta otsikosta; en siis todellakaan – valitettavasti – ole Israelissa! (Heh, tämähän menee jo klikkiotsikoinniksi!)

Mutta saan jatkuvia päivityksiä Mr. Mossadilta; eihän tässä edes ehdi tulla ikävä. Whatsapp laulaa jatkuvasti aamusta iltaan; aloittaa hyvillä huomenilla ja lopettaa kauniitten unien toivotukseen.

Väliajalla sitten päivityksiä lokaatioista, valokuvia (häistä tuli 20 kappaletta plus jonkun muun ottama video, jossa Mr. Mossad onnitteli tuoretta sulhasta – parasta ystäväänsä joka ei tiennyt, että Mr. Mossad pääsisi häihin – ja mulla meni roska silmään jälleennäkemistä katsellessa) ja selfieitä vaatteilla ja ilman. On melkein, kuin olisin Israelissa hänen kanssaan. 

Emme ole oikeasti varmaan ikinä viestitelleet näin paljoa, ellei sitä vajaata viikkoa ennen ensitapaamista lasketa mukaan.

Hassuinta on, että sanoin Mr. Mossadille ennen tämän lähtöä, että en todellakaan odota, että viestittelisimme jatkuvalla syötöllä; että hänen tulisi viettää aikaa ystäviensä ja sukulaistensa parissa, eikä jatkuvasti kulkea nenä kiinni kännykässä.

Kulkeepa kuitenkin!

Eilen iltapäivällä sain jopa viestin juuri, kun olin lähdössä töistä; siinä tiedusteltiin, olisinko kohta yksin kotona.

Kun vastasin myöntävästi, tyyppi soitti. Israelista. Mulle.

Puhelu oli lyhyt ja hieman kaoottinen (soitto tuli rantabaarista ja siinä vaiheessa iltapäivää oltiin kavereitten kanssa vissiin nautittu jo muutakin kuin kansalaisluottamusta), mutta hän halusi kuulemma vain kuulla minun ääneni. Awwwww <3

Oltiin jo lopettelemassa, kun Mr. Mossad vielä lisäsi:

“Oh I have something to tell you also!”

Sydän ehti pysähtyä, ennen kuin mies jatkoi:

“I bought you something…”

Uteluistani huolimatta mies ei suostunut kertomaan, mitä se oli. 

goldstar.jpg

Ainut Mr. Mossadin lähettämä kuva, jonka uskallan julkaista.

Kommentit (2)
 1. Anteeksi ehkä tyhmä tai liian utelias kysymys, mutta tällainen avoimen parisuhteen anatomia on minulle vieras enkä itse sellaiseen varmaan edes kykenisi missään asemassa (eli nainen, mies, rakastaja). Mitä siis sinun miehesi tykkää tästä nykytilanteesta, jossa ainakin postauksen perusteella olet koko ajan hymyilevänä ja innostuneena kännykkä kädessä ja varmaan arvaa, että on joku tärkeä tyyppi kierroksessa.
  Tuntuu siis kivalta lukea ihastumisesta ja siitä, että teillä menee rakastajan kanssa hyvin, mutta kun ajattelen miestäsi, niin tuntuu puolestaan pahalta…

  1. Ei tarvitse pyytää anteeksi – ihan hyvä kysymyshän tuo oli! 🙂 

   Enpä minäkään olisi viitisen vuotta sitten kuvitellut, että kykenisin tämmöisiin kuvioihin, mutta kliseisesti – elämä on. 

   Me ei itseasiassa hirveästi viestitellä välillä 18-21, laitan yleensä ruokaa pitkän kaavan kautta ja saatetaan ottaa pari lasillista Ykkösen kanssa siinä samalla. Eli ei niin, että koko ajan olen kännykkä liimattuna käteen. Parit viestit tulee vaihdettua ehkä, mutta samalla lailla se mieskin on Facebookissa ja whatsappailee kavereittensa kanssa, kuten varmaan useimmissa ”normisuhteissa” nykyään on tapana. 

   Ykkönen menee yleensä aikaisemmin nukkumaan kuin minä (lähtee töihin kuudelta, eli samaan aikaan kun minä herään); jos olen yksin ennen nukkumaanmenoa, viestitellään sitten Mr. Mossadin kanssa enemmän. 

   Eli pyrin siihen, että rakastaja ei vaikuta mun ja mun miehen välisiin suhteisiin tai meidän kahdenkeskiseen aikaan yhdessä ns. tulemalla väliin viestien muodossa. 

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *