Toivepostaus: fellaatio

CougarWoman

Edellisen postaukseni kommenttikentässä ehdotettiin, että alkaisin vetää fellaatiokursseja. Vaikka idea sinällään sitä hetken visualisoituani tuntui hyvinkin herkulliselta (näen jo ryhmän istumassa ringissä ja imuttelemassa dildoja sydämensä kyllyydestä samalla, kun luennoin opettajamaisesti, mitä milloinkin voi tehdä, haha), taidan kuitenkin tyytyä tekemään aiheesta pelkän postauksen - sopivaan saumaan näin Juhannuksen alla?

(Ääh, ihan kuin olisin joku asiantuntija…en todellakaan ole; vain innokas harrastelija!)

Mikä tekee suihinotosta miehelle hyvän?

Itse ajattelisin, että se on lähinnä se fiilis, joka sen suorittajasta huokuu; että se ei ole pelkkää pakkopullaa, vaan ihan oikeasti nautinto. Miehiä ja peniksiä on erilaisia; jotkut kaipaavat kovempia otteita, kun taas toisille riittää pelkkä hipaisu. Ja onpa miehiäkin, jotka pääsevät maaliin, ennen kuin itse fellaatioon asti on edes päästy.

Kuitenkin, miehestä ja elimestä riippumatta, on olemassa joitain “yleismaailmallisia” vinkkejä, jotka omien kokemuksieni perusteella miellyttävät miestä kuin miestä. (Miehet, kommentoikaa ja korjatkaa ihmeessä, mikäli on tarvetta!)

Varmista, että olette mukavassa asennossa.

Niin pornoa kuin polvillaan miehen edessä oleminen onkin, on parempi jos mies makaa sängyllä jalat levällään ja antava osapuoli on polvillaan jalkojensa välissä. Säästää huomattavasti polvia ja helpottaa sääntelemään peniksen syvyyttä suussa.

Varaa tarpeeksi aikaa.

Ero on sama kuin pikapanossa ja pitkän kaavan rakastelusessiossa. Ei sitä elintä tarvitse heti ottaa suuhun, vaikka se jo erektiossa olisikin. Aloita käsillä hyväillen (muista ottaa sormukset pois sormista, ne voivat satuttaa) ja muista riittävä liukaste. Liukuvoide pelittää tässä todella hyvin. Varioi liikettä perinteisestä edestakaisesta vaikkapa “tunnelimaiseen”, jossa liu’utat käsiäsi hitaasti vuoron perään ja tauotta terskasta alaspäin.

Toinen hyväksi havaittu on ristiä kädet rukoiluasentoon, asettaa peukalot vierekkäin ja puristaa penis hellästi kämmenien väliin samalla edestakaista liikettä tehden. (Peukalot hierovat terskan alta löytyvää herkkää kohtaa siitä, missä terska näyttää vähän sydämen muotoiselta.) Kosketuksen voimaa ja liikkeen tempoa voi lisätä asteittain – älä kuitenkaan kurista hengiltä; homersimpsonmainen “why you little…” on jo aivan liikaa.

Ei näin.

Muista kokonaisuus.

Älä huomioi pelkkää penistä, muista myös kivekset ja kivesten takaa löytyvä eturauhanen. Siinä, missä kivekset tykkäävät hieman hennommasta puristuksesta, eturauhasta voi hieroa vähän voimakkaamminkin. Liukaste tekee tästäkin miellyttävämpää. Voit huomioida penistä yhdellä, ja kiveksiä ja eturauhasta toisella kädellä. Myös anuksen alueen hierominen ulkopuolelta liukkaalla sormella kiihottaa – tähän on syytä kuitenkin etukäteen kysyä “lupa”, ettei miehelle tule paniikki; kaikki eivät halua anaalikontaktia edes ulkopuolelta.

Katsekontakti.

Jostain syystä miehet näyttävät tykkäävän, jos katsoo silmiin hieronnan/fellaation aikana. Ehkä siinä on joku tuhmuusefekti?

Suukontakti.

Siinä vaiheessa kun mies alkaa osoittaa hienoisia kärsimättömyyden merkkejä, on aika ottaa suu avuksi. Vielä ei kuitenkaan imaista patukkaa suuhun asti, vaan keskitytään ensin “näykkimään” sitä (ilman hampaita!!) ja ikäänkuin suutelemaan sen vartta ihan kivesten tyvestä melkein terskaan asti vähän samaan tapaan, kuin monni kiinnittyisi akvaarion seinään. Imuvoima jotakuinkin sellainen, jolla suutelisit partnerisi kaulaa ilman jäljen jättämistä. Suulla ja kielellä on suotavaa huomioida myös kiveksiä – ja nyt erityisen varovasti sen imuvoiman kanssa. Imaise kives suuhusi samaan tapaan, kuin imaisisit erittäin löysäksi keitetyn, kuoritun kananmunan suuhusi sitä kuitenkaan rikkomatta.

Samalla, kun toisella kädelläsi hyväilet kiveksiä tai eturauhasta, liu’uta nyt penis suuhusi hitaasti ja niin syvälle kuin menee (ei tarvitse kurkkun asti tunkea, jos on kakomisreaktio herkässä). Pysähdy hetkeksi ja muuta syvyyttä sen verran”pinnallisemmaksi”, että pystyt jatkamaan tarvittaessa pidempäänkin ilman yökkäilyjä.

Periaatteessa riittää, mikäli pelkkä terska ja ihan vähän vartta on suussa, ainakin jos jatkat kädellä hyväilyä samalla kun teet suullasi edestakaista liikettä. Huomioi, että suun tulee olla tarpeeksi kostea; liukuvoidettakin voi vielä lisätä, mikäli parasympaattinen hermosto on jännityksen takia tehnyt suustasi saharaa.

Aloita hitaasti ja hyvinkin heikolla imuteholla liikuttamaan päätäsi edestakaisin; tässä vaiheessa voit vielä hyvin painella kielelläsi sitä “sydämen muotoista kohtaa” terskan alapuolella (hitto, olen ihan varma että tälle on joku oma nimensäkin, mutta amatööri ei tiedä eikä uskalla töissä googlettaa, koska pelkää mitä voi lävähtää ruudulle).

Nopeuta edestakaista, rytmikästä liikettä vähitellen samalla, kun lisäät imutehoa. Muista jatkaa kivesten ja/tai eturauhasen hyväilemistä toisella kädelläsi, mikäli mahdollista samaan tahtiin kuin millä hyväilet penistä suullasi ja toisella kädelläsi.

Tässä vaiheessa, imutehon ja tempon nopeuduttua huomattavasti, nallin tulisi jo palaa. Ellei jostain syystä näin tapahdu, kannattaa ihan suoraan kysyä, olivatko otteet liian hellät vaiko liian järeät. (Jälkimmäisessä tapauksessa mies tosin on varmaan tässä vaiheessa jo jotain indikaatiota antanut.)

Itse pyydän miestä aina ilmoittamaan, kun on kliimaksin partaalla. Jos olet ikinä vetänyt vettä henkeen, tiedät miksi.

Toivottavasti ohjeista – tai itseasiassa omiin kokemuksiin perustuvista observaatioista kirjallisessa muodossa - oli hyötyä! Antakaahan palautetta, mikäli innostutte kokeilemaan, ja – hauskaa Juhannusta kaikille!

Loppudisclaimer: muistathan käyttää kondomia. Sukupuolitaudit tarttuvat myös oraaliseksissä. Don’t do as I do, just do as I say. ;) 

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Kiitos! Saapa nähdä koska ja kenen kanssa pääsee kokeilemaan, kun täälläkin asuu haluton aviomies :(

CougarWoman
CougarWoman

En voi painaa sydäntä tähän...sen sijaan toivotan jaksamista :(

Vierailija (Ei varmistettu)

Kiitos. Jaksaminen on parantunut koko ajan sen jälkeen, kun päätin ettei tilanteen tarvitse johtaa itsetuntoni romahtamiseen!

00500HKI
00500 Helsinki

Kiitos Puuma! Näillä vinkeillä on hyvä lähteä kesänviettoon ;)

-Y

CougarWoman
CougarWoman

Hih, ole hyvä. Mielellään kuulen, oliko hyödyksi, vai jaarittelinko itsestäänselvyyksiä.. :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Mä tykkään maata mahallani miehen jalkojen välissä ja nojata kyynärpäihini samalla kun hoitelen hommia. Niska ei väsy eikä mikään muukaan paikka. Katsekontakti on helppo myös ottaa tuossa asennossa :). Isot kicksit olen saanut annettua miehelle niin että välillä pyöritän hellästi (vaikka muuten tykkääkin kovemmista otteista ja puristuksesta) kämmentä (liukastettuna toki) terskan päällä, vähän niin kuin ottaisin vaihdekepistä kiinni, eli silleen vähän niin kuin kuppina terskan päällä. Osuu ilmeisesti johonkin hermoihin kun saa miehen sätkimään ihan tahdottomasti :D. Kannattaa kokeilla tuotakin. Ai että mä rakastan suihinottoa ja nielemistä!

Vierailija (Ei varmistettu)

Milloinkohan sitä uskaltaisi itekin kokeilla... t. seksielämän vasta pari kuukautta sitten aloittanut parikymppinen nainen.

On jo pitkään houkuttanut yllättää kumppani suuhoidolla (hän ei tietääkseni ole sellaista ennen saanut), mutta oma ujous ja kokemattomuus on ollut esteenä. Ehkä mä tästä vielä rohkaistun...

CougarWoman
CougarWoman

Kokeile sitten, kun tuntuu hyvältä. Ei sitä väkisin pidä yrittää. <3 

Vierailija (Ei varmistettu)

Pakko palata tähän vanhaan juttuun ja antaa vähän päivitystä, kun yhtäkkiä muistin tämän. Sama vierailija täällä siis, joka oli vielä kesäkuussa aika kokematon.

En muista enää, milloin se tapahtui, aika pitkään siinä tais mennä, mutta kerran sit yllättäen poikaystävä päättikin antaa mulle suuseksiä ja sen jälkeen rohkaistuin itsekin kokeilemaan. Kommentiksi sain jotain tähän suuntaan: "Oon jotenkin yllättynyt." "Ai mistä?" "Et oot noin hyvä tossa." Success.

Eli kiitti hyvistä neuvoista ja eihän se nyt oikeesti niin vaikeeta oo, ku kuvittelin etukäteen. :D

CougarWoman
CougarWoman

Ihanaa saada tämmöistä palautetta! Kiitos kun tulit päivittämään, pelastit mun päivän! :) 

...Ja ei, ei se ole rakettitiedettä ;) 

Vierailija (Ei varmistettu)

Älä tee sitä ainakaan ennen kuin olet itse saanut. Miehelle ei kannata luovuttaa etulyöntiasemaa seksissä(kään).

Vierailija (Ei varmistettu)

Aika surullista, jos parisuhde on vain valtapeli ja suihinottoa käytetään jonakin kauppatavarana. Onneksi omassa suhteessani suuhoito on antoisaa ja nautinnollista molempiin suuntiin -määristä tai vuoroista emme pidä kirjaa.

CougarWoman
CougarWoman

Komppaan!

Vierailija (Ei varmistettu)

Itse olen ollut samankaltaisessa tilanteessa ja se ratkesi niin, että tunnustin kumppanille, että olen kokematon (tai no kokeillut kerran pari, mutta täysin osaamaton) ja että jännittää, mutta haluaisin kovasti ottaa suihin ja oppia sen homman. Hän ymmärsi tilanteen ja ensimmäinen kerta, muutamat sen jälkeenkin mentiin ihan rauhassa opetellen. Minä "puikoissa" mutta hän opasti ja neuvoi ja kertoi, mikä tuntuu hyvältä ja siinähän ne taidot sitten kehittyi. Eli jos luotat kumppaniin ja voitte keskustella seksiin liittyvistä asioista avoimesti, asia kannattaa ottaa suoraan puheeksi:)

marc (Ei varmistettu)

Kielen käyttöä kannattaa myös kokeilla! Kieltä voi esim. pyörittää terskan ympäri ;)

sisterofsteel (Ei varmistettu)

Pieniä lisävinkkejä omista kokemuksista:

Itse tykkään maata sivulla tai hieman sivuttain miehen jalkojen vieressä koska jos olen miehen "alapuolella" niin syvässä asennossa terska osuu kitalakeen ja saa kakomaan. Kun se kaartaa hieman alaspäin niin saan sen huomattavasti syvemmälle - ja tästä mieheni nauttii todella paljon. Seisokki on myös niin terhakka (mahanmyötäinen) ettei kikkeliä voi vääntää pystyyn, eli käsittelyn on sen vuoksi tultava sopivasta suunnasta kuitenkin näkymiä ajatellen. Uskoisin että 95% miehistä fellaation visuaalinen puoli on lähes yhtä tärkeä kuin tuntokin.

On myös miehiä jotka eivät tykkää välttämättä siitä että fellaatio tehdään imussa, sen voi hyvin tehdä myös kieltä ja huulia käyttäen ja herkutellen niinkuin jäätelöä :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Ensinnäkin: kiitti vinkeistä, pitääpä testailla! Toiseksi: häiritsi vähän toi eturauhasen hyväilemisjuttu koska ainoa tapa hyväillä eturauhasta on peräsuolen kautta :D se on siis niin syvällä lantiossa just virtsarakon alla ettei siihen oikeen voi kehon ulkopuolelta ylettää. Tarkotit varmaan välilihaa tai jotai? Ja se sydämenmuotoinen asia on vissii frenulum jos oikeen ymmärsin. Terkuin anatomianatsi

Vierailija (Ei varmistettu)

Lisäksi: sympaattinen, eikä parasympaattinen hermosto. :) t. toinen anatomianatsi

Vierailija (Ei varmistettu)

Ei jumankeka mikä kansanvalistaja olekaan! Mitä esimerkillisen tarkkaa kielenkäyttöä tärkeästä aiheesta! (Muahha). Nyt, obviously, pliis, myös miehille cunnilingusopas!! Ellen vielä ollut fanisi, viimeistään nyt olen. Halaus.

CougarWoman
CougarWoman

Hih - kiitos :) 

Itseasiassa en tiedä cunnilinguksesta höykäsen pöläystä, olen alkanut fanittamaan siitä vasta...jaa, olikohan se nyt sitten tasan viikko sitten :D 

Halaus takaisin! <3

Ghostfire

Kielilävistys sopivan syvällä naisen suussa voi olla myös miehelle kiva lisämauste. Tosin ei sitä nyt pelkästään sen takia kannata hankkia. :D Tosiaan eturauhaseen ei käsiksi pääse kuin takaovesta, mutta kyllä sitä voi jossain määrin stimuloida välilihaa painelemalla. Ei tietenkään liian kovasti.

Biatch

Kari Heusalan Miehen seksuaalisuus kirjassa kanssa neuvottiin tuosta välilihan hieromisesta mutta täytyy myöntää niitä joita olen hiplannut sieltä on reagointi ollut yhtä tyhjän kanssa. :D

Ghostfire

Sama vika rahikaisella. :D

Lukija (Ei varmistettu)

Ei liity tähän postaukseen, mutta pakko mainita, kun osui silmään ja tästä niin paljon on tässä blogissa keskusteltu: Tuoreimmissa Menaisissa esitellään joku lukijoiden seksikysely, ja jutussa haastatellaan psykologia. Häneltä kysytään: "Mutta onko puolisolla oikeus uskottomuuteen, jos oma puoliso ei halua panostaa seksielämään?" Hän vastaa: "Kyllä, jos seksittömyys jatkuu pitkään. Onko edes uskottomuutta, jos pettää parisuhteessa, jossa ei ole seksiä?" Psykologi suosittelee "boheemia ratkaisua", kuten salasuhteita tai avoimia suhteita. "Miksi pitäisi elää kuin nunna ja munkki?" Puuma ei ole yksin ajatuksineen!

Vierailija (Ei varmistettu)

"psykologi suosittelee ..uskottomuutta".
Kukaan fiksu ei suosittele epärehelliseksi ryhtymistä omalle aviopuolisolle. Pettäminen vaatii pokkaa valehdella silmää räpäyttämättä (omista menoista mm) puolisolle -ja läheisillekin. Kukaan hyvä parisuhdeneuvoja ei sano, että valheen varaan voi rakentaa/ylläpitää parisuhdetta. Sen lisäksi pettäjällä on kiinnijäämisriski -ja liitossa samalla iso eroriski.

Vierailija (Ei varmistettu)

Minä olen kyllä samaa mieltä, että uskottomuus ei todellakaan ole ratkaisu. Minulle parisuhteen tärkein ominaisuus on rehellisyys ja ilman sitä ei ole suhdettakaan. Onpa tosiaan mielenkiintoista, että ihan psykologi kehottaa rakentamaan suhteen valheiden varaan! Luulisi koulutetun ihmisen tietävän, mitä se valehtelu voi tehdä valehtelijan omallekin psyykelle.

Täysin eri asia on, jos suhteen ulkopuolisesta seksistä sovitaan edes jollakin tasolla. Tiedän joitakin "pettää saat, kunhan et kerro minulle" -ratkaisuja, ja niissä tuota valehtelun aiheuttamaa ongelmaa ei esiinny. Jokaisella on oikeus tyydyttävään seksielämään, mutta samoin sillä haluttomalla puolisolla on oikeus avoimeen ja rehelliseen parisuhteeseen. Minusta on aika typerryttävän kamala ajatus, että eläisi tätä elämäänsä vain ja ainoastaan omia halujaan silmällä pitäen, täysin toisten oikeuksista piittaamatta. No, maailma on täynnä eriasteisia narsisteja ja psykopaatteja, joten siltä osin ajatukseni on kyllä hieman idealistinen.

Itse olisin Puuman tilanteessa vain kylmästi ilmoittanut, että tästä lähtien katselen myös aidan toiselle puolelle. Ei jokaista pettämiskertaa tarvitse erikseen raportoida, kunhan edes jollakin tavalla kertoo, missä pisteessä suhde on. Siinä on kumppanilla sitten mahdollisuus tehdä asialle jotakin, lähteä tai vain tyytyä tilanteeseen, ilman että joutuisi sumutetuksi.

CougarWoman
CougarWoman

Joo mun äiti itseasiassa mainitsi tuosta kanssa, olisikohan Ylen radiopuolelta kuullut samaisen psykologin haastattelun... 

Vierailija (Ei varmistettu)

Kuinka pitkään on pitkään? Kaksi viikkoa, kuukausi, kaksi kuukautta, puoli vuotta, vuosi, useampi vuosi?

nielijä (Ei varmistettu)

Tohon tulehtumiseen... kannattaa opetella hengittämään nenän kautta pelkästään ja nielun lihaksilla(?) tukkia kurkku. Itsellä ainakin saa mennä syvälle, ennen kuin niihin osuu. Josoksurefleksi on lähes olematon, voi tota lihatukosta vastaan tökkiä. :D Ennen lennättämistä tykkään kun mies ottaa tukasta tai takaraivosta kiinni ja määrää tahdin+syvyyden. Ah.

CougarWoman
CougarWoman

Joo, mullakaan ei ongelmia tuossa - menee huoletta tappiin asti - mutta useilla tuntuu olevan. Siksi en viitsinyt tuota "deepthroatingia" käsitteenä edes ottaa esille. 

sisterofsteel (Ei varmistettu)

Vaikka olin skeptinen niin kokeilin kurkkuun suihkutettavia puudutteita (Comfortably Numb) - ja ne toimii kyllä etenkin säännöllisesti käytettynä. Ja kurkku tottuu myöskin niin ettei niitä välttämättä enää tarvita. Tämäkin taas vinkiksi niille jotka eivät pysty vaikka haluaisivat. Hengityksen rytmi on tärkeä koska silloinhan ei pysty vetämään henkeä ollenkaan kun vehje on nielua myöten kitusissa...

Keksitty Nimimerkki

Pisteet tärkeimmän kohdan nostamisesta esille! Ottamatta kantaa siihen onko siinä nautittavaa vai ei niin, jos siitä sattuu nauttimaan niin se kyllä näkyy. Muut ohjeet on toissijaisia sen jälkeen. Ei voi mennä pieleen.

Ei sillä ettenkö voisi sen kuvitella olevan nautinto. Eihän miehenäkään hömpsykän nuoleskelu ole itsessään sen kummallisempaa, kuin ovenkahvan nuoleskelu. Se (mahdollinen?!) nautinto, jonka toiselle tuottaa tekee siitä hauskaa.

Käsillä pikkuveitikan koskettelua täytyy kyllä kommentoida sen verran, että se olisi ihan oman postauksen arvoinen asia. Vaikeusluokkahan on jotain ihan muuta, kuin suihinotossa. Jälkimmäiseksi tarjotun miehelle voi tarjota vain joku muu ja ensimmäiseksi mainitun pojat ovat ehtineet opettelemaan niin hyvin, että siinä on paha lähteä nokittelemaan.

Puumalle hyvää juhannusta!

Vierailija (Ei varmistettu)

Ymmärtääkseni moni mies nauttii hulluna nuolemisesta! Naisen mausta ja märkyydestä ja rivosta näkymästä, kun lettu on levällään. Siihen lisäksi kun mies vielä työntää sormensa peppuun, niin räjähtävää orgasmia ei tarvitse kauan odottaa...

Pakko myöntää, että en saa mitään kicksejä suihinotosta paitsi siinä mielessä, kun näen miehen nauttivan. Se päivä tuskin koittaa, että työntäisin sormeni miehen hanuriin...

Vierailija (Ei varmistettu)

Frenulum on se kohta peniksessä, minkä nimitystä hait. :) On myös kokemusta siitä, kun kumppanilta se katkeaa.... verta, paljon verta ja pakkoselibaatti. Käyttäkää liukkaria! :D

Vierailija (Ei varmistettu)

Mitähän puuman oma mies tykkää näistä suuhommeleista? Siis kun oot niin luova näissä asioissa ja se miehen perille pääseminen on ollu sen tein ongelma ni eikö tästä löytyisi ratkaisua myös kotioloihin?

Vierailija (Ei varmistettu)

Eihän se halua mitään seksiä...?

CougarWoman
CougarWoman

Paradoksaalisesti Ykkösmies on tähän mennessä ainut mies, jota en ole saanut suuhoidolla tulemaan - siis en koskaan. o_0 

Biatch

Whaat? Eiks tyyppi nauti hommasta vai tekniikka ongelma? :D

CougarWoman
CougarWoman

Nauttii, mutta koska ei pääse loppuun, näkee sen minun kannaltani ns. turhana touhuna... 

Biatch

Haa.. Kyllä mua jotenki kiehtois saattaa mies loppuun. Helpointen miehen tyydyttämisestä oppii kun pyytää miestä runkkaamaan edessään ja sitten silmä kovana tuijottaa mitä se mies tekee jotta se laukee. :D Voih, tuo että toinen näkee toisen yrityksen turhana touhuna niin auts. :P 

HannaHHoo (Ei varmistettu)

Hmmm. Miten näen tässä ja edellisessä postauksessasi ristiriidan? Hyvä, että kehotat kondomin käyttöön suuseksissäkin, mutta itse et kuitenkaan käyttänyt, vaikka liki tuntemattoman kanssa päädyitkin (taas)
seksiä harrastamaan?

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.