Toivepostaus: fellaatio

Edellisen postaukseni kommenttikentässä ehdotettiin, että alkaisin vetää fellaatiokursseja. Vaikka idea sinällään sitä hetken visualisoituani tuntui hyvinkin herkulliselta (näen jo ryhmän istumassa ringissä ja imuttelemassa dildoja sydämensä kyllyydestä samalla, kun luennoin opettajamaisesti, mitä milloinkin voi tehdä, haha), taidan kuitenkin tyytyä tekemään aiheesta pelkän postauksen – sopivaan saumaan näin Juhannuksen alla?

(Ääh, ihan kuin olisin joku asiantuntija…en todellakaan ole; vain innokas harrastelija!)

Mikä tekee suihinotosta miehelle hyvän?

Itse ajattelisin, että se on lähinnä se fiilis, joka sen suorittajasta huokuu; että se ei ole pelkkää pakkopullaa, vaan ihan oikeasti nautinto. Miehiä ja peniksiä on erilaisia; jotkut kaipaavat kovempia otteita, kun taas toisille riittää pelkkä hipaisu. Ja onpa miehiäkin, jotka pääsevät maaliin, ennen kuin itse fellaatioon asti on edes päästy.

Kuitenkin, miehestä ja elimestä riippumatta, on olemassa joitain “yleismaailmallisia” vinkkejä, jotka omien kokemuksieni perusteella miellyttävät miestä kuin miestä. (Miehet, kommentoikaa ja korjatkaa ihmeessä, mikäli on tarvetta!)

Varmista, että olette mukavassa asennossa.

Niin pornoa kuin polvillaan miehen edessä oleminen onkin, on parempi jos mies makaa sängyllä jalat levällään ja antava osapuoli on polvillaan jalkojensa välissä. Säästää huomattavasti polvia ja helpottaa sääntelemään peniksen syvyyttä suussa.

Varaa tarpeeksi aikaa.

Ero on sama kuin pikapanossa ja pitkän kaavan rakastelusessiossa. Ei sitä elintä tarvitse heti ottaa suuhun, vaikka se jo erektiossa olisikin. Aloita käsillä hyväillen (muista ottaa sormukset pois sormista, ne voivat satuttaa) ja muista riittävä liukaste. Liukuvoide pelittää tässä todella hyvin. Varioi liikettä perinteisestä edestakaisesta vaikkapa “tunnelimaiseen”, jossa liu’utat käsiäsi hitaasti vuoron perään ja tauotta terskasta alaspäin.

Toinen hyväksi havaittu on ristiä kädet rukoiluasentoon, asettaa peukalot vierekkäin ja puristaa penis hellästi kämmenien väliin samalla edestakaista liikettä tehden. (Peukalot hierovat terskan alta löytyvää herkkää kohtaa siitä, missä terska näyttää vähän sydämen muotoiselta.) Kosketuksen voimaa ja liikkeen tempoa voi lisätä asteittain – älä kuitenkaan kurista hengiltä; homersimpsonmainen “why you little…” on jo aivan liikaa.

why_you_little.gif

Ei näin.

Muista kokonaisuus.

Älä huomioi pelkkää penistä, muista myös kivekset ja kivesten takaa löytyvä eturauhanen. Siinä, missä kivekset tykkäävät hieman hennommasta puristuksesta, eturauhasta voi hieroa vähän voimakkaamminkin. Liukaste tekee tästäkin miellyttävämpää. Voit huomioida penistä yhdellä, ja kiveksiä ja eturauhasta toisella kädellä. Myös anuksen alueen hierominen ulkopuolelta liukkaalla sormella kiihottaa – tähän on syytä kuitenkin etukäteen kysyä “lupa”, ettei miehelle tule paniikki; kaikki eivät halua anaalikontaktia edes ulkopuolelta.

Katsekontakti.

Jostain syystä miehet näyttävät tykkäävän, jos katsoo silmiin hieronnan/fellaation aikana. Ehkä siinä on joku tuhmuusefekti?

Suukontakti.

Siinä vaiheessa kun mies alkaa osoittaa hienoisia kärsimättömyyden merkkejä, on aika ottaa suu avuksi. Vielä ei kuitenkaan imaista patukkaa suuhun asti, vaan keskitytään ensin “näykkimään” sitä (ilman hampaita!!) ja ikäänkuin suutelemaan sen vartta ihan kivesten tyvestä melkein terskaan asti vähän samaan tapaan, kuin monni kiinnittyisi akvaarion seinään. Imuvoima jotakuinkin sellainen, jolla suutelisit partnerisi kaulaa ilman jäljen jättämistä. Suulla ja kielellä on suotavaa huomioida myös kiveksiä – ja nyt erityisen varovasti sen imuvoiman kanssa. Imaise kives suuhusi samaan tapaan, kuin imaisisit erittäin löysäksi keitetyn, kuoritun kananmunan suuhusi sitä kuitenkaan rikkomatta.

Samalla, kun toisella kädelläsi hyväilet kiveksiä tai eturauhasta, liu’uta nyt penis suuhusi hitaasti ja niin syvälle kuin menee (ei tarvitse kurkkun asti tunkea, jos on kakomisreaktio herkässä). Pysähdy hetkeksi ja muuta syvyyttä sen verran”pinnallisemmaksi”, että pystyt jatkamaan tarvittaessa pidempäänkin ilman yökkäilyjä.

Periaatteessa riittää, mikäli pelkkä terska ja ihan vähän vartta on suussa, ainakin jos jatkat kädellä hyväilyä samalla kun teet suullasi edestakaista liikettä. Huomioi, että suun tulee olla tarpeeksi kostea; liukuvoidettakin voi vielä lisätä, mikäli parasympaattinen hermosto on jännityksen takia tehnyt suustasi saharaa.

Aloita hitaasti ja hyvinkin heikolla imuteholla liikuttamaan päätäsi edestakaisin; tässä vaiheessa voit vielä hyvin painella kielelläsi sitä “sydämen muotoista kohtaa” terskan alapuolella (hitto, olen ihan varma että tälle on joku oma nimensäkin, mutta amatööri ei tiedä eikä uskalla töissä googlettaa, koska pelkää mitä voi lävähtää ruudulle).

Nopeuta edestakaista, rytmikästä liikettä vähitellen samalla, kun lisäät imutehoa. Muista jatkaa kivesten ja/tai eturauhasen hyväilemistä toisella kädelläsi, mikäli mahdollista samaan tahtiin kuin millä hyväilet penistä suullasi ja toisella kädelläsi.

Tässä vaiheessa, imutehon ja tempon nopeuduttua huomattavasti, nallin tulisi jo palaa. Ellei jostain syystä näin tapahdu, kannattaa ihan suoraan kysyä, olivatko otteet liian hellät vaiko liian järeät. (Jälkimmäisessä tapauksessa mies tosin on varmaan tässä vaiheessa jo jotain indikaatiota antanut.)

Itse pyydän miestä aina ilmoittamaan, kun on kliimaksin partaalla. Jos olet ikinä vetänyt vettä henkeen, tiedät miksi.

Toivottavasti ohjeista – tai itseasiassa omiin kokemuksiin perustuvista observaatioista kirjallisessa muodossa – oli hyötyä! Antakaahan palautetta, mikäli innostutte kokeilemaan, ja – hauskaa Juhannusta kaikille!

Loppudisclaimer: muistathan käyttää kondomia. Sukupuolitaudit tarttuvat myös oraaliseksissä. Don’t do as I do, just do as I say. 😉 

Kommentit (41)
 1. Hmmm. Miten näen tässä ja edellisessä postauksessasi ristiriidan? Hyvä, että kehotat kondomin käyttöön suuseksissäkin, mutta itse et kuitenkaan käyttänyt, vaikka liki tuntemattoman kanssa päädyitkin (taas)
  seksiä harrastamaan?

 2. Mitähän puuman oma mies tykkää näistä suuhommeleista? Siis kun oot niin luova näissä asioissa ja se miehen perille pääseminen on ollu sen tein ongelma ni eikö tästä löytyisi ratkaisua myös kotioloihin?

  1. Eihän se halua mitään seksiä…?

  2. Paradoksaalisesti Ykkösmies on tähän mennessä ainut mies, jota en ole saanut suuhoidolla tulemaan – siis en koskaan. o_0 

   1. Whaat? Eiks tyyppi nauti hommasta vai tekniikka ongelma? 😀

    1. Nauttii, mutta koska ei pääse loppuun, näkee sen minun kannaltani ns. turhana touhuna… 

     1. Haa.. Kyllä mua jotenki kiehtois saattaa mies loppuun. Helpointen miehen tyydyttämisestä oppii kun pyytää miestä runkkaamaan edessään ja sitten silmä kovana tuijottaa mitä se mies tekee jotta se laukee. 😀 Voih, tuo että toinen näkee toisen yrityksen turhana touhuna niin auts. 😛 

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *