Työpaikkaflirttiä ja suoria ehdotuksia

CougarWoman

Bloggasin täällä siitä, miten alunperin löysin Nörttipojan. Ja että tuttukin tuli vastaan kandidaattien haussa - se nuori ja salskea miehenalku jonka tunsin työni puolesta.

Eilen sitten törmäsin mieheen töissäni. Oli tullut pomonsa kanssa keskustelemaan ‘jotain logistiikkaa’ yrityksemme logistiikkapuolen pomon kanssa, sama osasto jolla itsekin vielä pari vuotta sitten työskentelin ennen kuin sain ylennyksen myyntipuolelle. Pojan kanssa tuli tuolloin meilailtua aika ahkerasti, ja vain murto-osa meileistä käsitteli työasioita. Voi siis sanoa, että tulimme hyvin toimeen. Ihan Facebook-kavereiksi asti.

Yhtäkkiä se siis seisoi työpöytäni vieressä hymyillen - pitkänä, erittäin nuorena, tummana ja komeana.

‘Ajattelin tulla moikkaamaan sua kun täällä kerran olen – vieläkö poltat?’

Vanhana kessuttelijana en toki koskaan ohita sauhuttelukutsua; niinpä poistuimme yhdessä tuumin kahviautomaatin kautta ulkoilmaan.

Ja enhän minä sitten malttanut olla mainitsematta Pettäjäsivustoa; otin diplomaatin elkein asian puheeksi.

‘Mites muuten – oletko saanut paljonkin viestejä ilmoitukseesi?’

Pojalla meni kahvi väärään kurkkuun. Katsoi minua pitkään, arvioiden; hölmistyneenä. Ja sitten ruosteinen kolikko tipahti.

‘Mitä – oletko säkin siellä?!’

Myönsin nauraen että näin oli, ja että hän oli jopa lähettänyt minulle viestinkin. En tietenkään maininnut Nörttipoikaa, tai että olin edennyt viestittelyä pidemmälle.

Poika imaisi johntravoltanomaisesti sauhut tupakastaan, katsoi minua intensiivisesti jäätävän sinisillä silmillään; kasvoille kiipesi jumalattoman seksikäs hymy joka aiheutti väristyksiä selkäpiissä asti. Tunsin itseni jänikseksi, jota jäntevä pantteri mittailee katseellaan hetkeä ennen hyökkäystä.

‘Jos vielä olet hakemassa, niin olen yhä kiinnostunut.’

Äääk. Herranjumala. Apua.

Jos olisin ollut Sex and The Cityn Samantha (ilman Nörttipoikaa, huom), olisin varmaan maailmannaisen elkein napannut poikaa kravatista ja vetänyt perässäni lähimpään kokoushuoneeseen. Hänen vahvat kätensä olisivat vetäneet hameeni lantiolleni, pyöräyttäneet minut ympäri ja enempiä kyselemättä hän olisi yhtynyt minuun.

Kävi mielessä.

Mutta koska en ole Samantha, änkytin jotain vähemmän koherenttia ja mietin että huomaakohan se akuutisti kostuneet kainaloni. Tumppasin tupakan korkokenkäni alle ja mutisin jotain tekemättömistä töistä, ja poistuin takavasemmalle.

Yrittäessäni hetkeä myöhemmin työpöytäni ääressä luoda edes jonkinlaisen illuusion itsensä koonneesta liikenaisesta, poika ilmestyi selkäni taakse. Pikemminkin vaistosin hänen läsnäolonsa. Hän kumartui pikaisesti lähelle, kätensä hipaisi paljasta käsivarttani. Käyntikortti. Privaattinumerolla.

‘Jos muutat mielesi.’

Röyhkeä, kuten vain omasta ulkonäöstään erittäin tietoinen nuori mies voi olla. Itseriittoinen. Selkeästi pelimies. Ja silti ihan älyttömän seksikäs.

Eihän tämmöistä tapahdu kuin leffoissa.  

‘Olen 24-vuotias pitkäkestoisessa suhteessa elävä logistiikka-alalla työskentelevä mies, joka haluaisi laajentaa kokemuksiaan. Salaisena haaveena ollut jo pitkään rakastella vanhemman naisen kanssa. Jos oheinen kuva miellyttää silmääsi, olisi kiva jos ottaisit yhteyttä sähköpostitse. Ystävällisin terveisin, Mr. X’

En heittänyt numeroa pois. En vielä...

Kommentit

Torey
Näissä neliöissä

Jestas sentään nainen! ;)

minttumari

RRRRaaaaauuuuuhh!!! :))))

huh... Melkoinen tilanne :)

Kuvastanee sitä, miten olet kenties ihmisten (=miesten) silmissä muuttunut, kenties huomaamattasi. Onhan se imartelevaa ja ylvästää ryhtiä entisestään, kun suosiota sataa suunnasta jos toisesta.

Itse otan moiset kohteliaisuuksina, todeten ääneti (kun se oma tilanteeni on vastaavanlainen...) "been there, done that, bought the t-shirt"... Kyseiset herrat luulevat olevansa, no, ovatkin, hyvännöisiä ja "hyviä saaliita". Vaan kun ei kiinnosta, onhan sitä vanhempaa ja nuorempaa seksipartneria entuudestaan säpinöittämässä elämää. Ja sekös heitä pistää mouruamaan entistä kovempaa. Siinähän mouruavat :)

Mitä meinaat tehdä? Kerrokerrokerro!!!

 

 

 

CougarWoman
CougarWoman

When it rains, it pours ja niin edelleen? 

Olen itsekin tuota miettinyt - voihan olla että Nörttipojan myötä uudelleen herännyt seksuaalisuuteni ikäänkuin "säteilee" ulospäin..? Ehkä sitten käyttäydyn jotenkin "vapautuneemmin" kuin ennen, ja miehet aistivat sen? 

En minä mitään meinaa tehdä, ensi viikolle taas sovittu tapaaminen Nörttipojan kanssa. Korkeintaan hipelöin tuota käyntikorttia omahyväisesti myhäillen. ;) 

Hyvä päätös. Jatketaan myhäilyä ja säteilyä! Mukavaa päivänjatkoa :)

 

Vierailija (Ei varmistettu)

Anna nyt palaa hyvä nainen, tartu tilaisuuteen!! Lisää luettavaa tänne :)

Omppuli (Ei varmistettu)

Oijoi, miten kutkuttavaa. Osaat vielä kirjoittaa niin hirvittävän hyvin, että oikein vatsan pohjassa ottaa. Vähän syyllinen olo kyllä tulee, kun näitä juttuja lukee. Posket alkaa punottaa ja avomiehelle on pakko mennä kertomaan mitä tuli luettua.

CougarWoman
CougarWoman

Mitäs siitä seurasi? ;)

Positiivista

Jestas :D The Real 50 Shades of Gray vois olla tän blogin uusi nimi, en nimittäin ko. kirjasarjan lukemisen jälkeen ole millään muilla kuin tämän blogin teksteillä saanut itseäni punastumaan...

CougarWoman
CougarWoman

:D 50 Shades on itsellenikin tuttu, kyllähän siinä kuuma voi tulla lukiessa... Kiitos kohteliaisuudesta! :) 

Toimitus
Toimitus

Kiitos jutusta! Se innoitti meitä päivän kysymykseen.

CougarWoman
CougarWoman

Tuli jo Lily-addiktina huomattua ;) Kiitos!! 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.