Työpaikkapuumailua

CougarWoman

Johan tässä muutama kuukausi ehdittiinkin käyttäytyä ja pitää sisäinen puuma piilossa.

Sitten koitti marraskuun alku, ja osastolleni pelmahti kaksi uutta junior account manageria. Joita saan ensimmäiset pari viikkoa kouluttaa. (Universumi – miksi teit tämän minulle?!)

PURRRR.

Toinen pojista on 27-vuotias, toinen on juuri ehtinyt kypsään kahdenkymmenen yhden ikävuoden ikään. Ja molemmat tietysti palvovat maata jalkojeni alla. Olen firman nuorin nainen. Kauneinkin, jos pieni itsekehu sallitaan.

“Miten sä voit tietää noin paljon kaikesta?”

Kirkkaat bambinsilmät katsoa napottavat minua ihailevasti. Ei näy noilla kasvoilla vielä rypyn ryppyä, ja kauluspaidatkin ovat mallia slim fit, kun ukkoutuneiden kolleegojen tyypillistä toimistokumpua ei ole vielä ehtinyt ilmaantua. Leveät hartiat, kapeat lantiot. Olen haistavinani nuoren pojan tuoksun; tiedän, miltä nuorukaisen sileä, kuuma iho tuntuu huulilla, miltä se tuoksuu jos juoksuttaa nenää alastomalla kehollaan. 

KRRRR!

Vien nuorempaa pojista salaa kanssani tupakalle virallisten taukojen ulkopuolella. Läpsin itseäni henkisesti naamalle, kun tajuan yrittäväni puhua nuorekkaasti. Harmi vaan, että termi “sikamakee” paljastaa todennäköisesti oikean ikäni nopeammin kuin ajokorttini; en sentään lausunut sitä g:llä. Out-stök-stök-stök.

Puhutaan elokuvista, ja tajuan, että mainitsemani lempileffat ovat syntyneet jo ennen poikaa. Vaihdan pikaisesti aihetta, ja pohdin mielessäni, montako vuotta minua vanhempi pojan äiti mahtaa olla. Tai että onko pojalla vaihtoehtoisesti oidipus-kompleksi. Olisipa. Mitähän poika tekisi, jos suutelisin tupakanmakuisia, sään kylmentämiä huulia, pujottaisin käteni kauluspaidan alle sileää vatsaa silittämään.

RRRÄYH!

Poika istuu minua vastapäätä ja hymyilee minulle välillä söpösti monitorinsa takaa tuikkivilla silmillään. Vastaan hymyyn, isken silmää. Pojalla on selvästi myyntimiehen elkeet, ei häkelly vaan virnistää suloisesti vastaukseksi.

Katsoa saa, vaan ei koskea. Taitaa Ykkösmies saada töitten jälkeen kyytiä. 

Oikeesti, saiskohan tätä t-paitana? 

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Voisi melkein luulla fiktioksi.

CougarWoman
CougarWoman

I know! Dream come true <3

Voi ei.... (Ei varmistettu)

Jaaha. CW pilasikin jo maineensa Ykkösmiehen työpaikkaporukoissa, nyt onkin jo vuoro pilata oma maine ja oma arvostus omalla työpaikalla.

Vierailija (Ei varmistettu)

Saattaapi toki olla, että olen yliherkkis nynny, mutta jotenkin tuntuu karhealta lukea tekstiä joka romantisoi tai normalisoi 'petomaista' tai 'saalistavaa' seksuaalisuutta, joka perustuu 'haavoittuvaisten' kohteiden himokkaaseen kyttäämiseen. Ja tuntuu, että toisen haavoittuvuutta (nuori, kokematon jne.) ja itsen ja toisen välistä hierarkista valtasuhdetta kaupataan tässä juurikin sellaisena oman himon keskeisimpänä motivaattorina. En pitäisi siitä, jos lukisin miehen kirjoittavan itseään puolta nuoremmista naisista näin, enkä osaa arvostaa sitäkään, kun saman tekee nainen.

Pahoittelut karheasta kommentista hyväntuuliseen postaukseen.

CougarWoman
CougarWoman

Eipä haittaa. :) Täytyy kuitenkin muistaa, että fantasiat ovat eri asia kuin käytännön toteuttaminen - en toki pasko sinne, missä nukun, jos näin roisi kielikuva sallitaan. 

Synnyttäneidennaistenpääonvettynyttäpahvia (Ei varmistettu)

Kommenttiboksista päätellen takakireet naiset ovat taas asialla. Eihän se oo ookoo, jos parisuhteessa ikäero ei ole neljää vuotta - niin että mies on vanhempi. Eikä seksi voi sujua, jos naisen ja miehen pituusero ei ole optimaalista 14 cm. Miehen hyväksi, totta kai! Vedetään silleen niin kuin on aina vedetty. Miksei naiset saa huntata nuorempia miehiä, edes fantasioissa? (Mieluummin IRL.) Jo on ahdastmielistä, sanon minä. Hyvä CW, meikää sun kirjoitus nauratti.

Vierailija (Ei varmistettu)

Mistä noi 4 vuotta ja 14cm ovat? Meillä on juuri niin :D :D :D

Vierailija (Ei varmistettu)

Se mikä tässä tekstissä nyppi eniten, oli lähinnä rouva cougarin itsekehu.

"Ja molemmat tietysti palvovat maata jalkojeni alla. Olen firman nuorin nainen. Kauneinkin.."
"...katsoa napottavat minua ihailevasti."

Ghostfire
Rainbows and unicorns

Häh, kepeää sanallista ilottelua ja salaista päänsisäistä työpäivän piristystä - käsittääkseni kirjoittaja ei ole töissä alaikäisten parissa. Ei voi olla totta että tästäkin joku mielensä pahoittaa! :'D

FreshMeat (Ei varmistettu)

Nyt kun Puuma olet parantanut tapasi, laihtunut ja kuntoillut, lopettanut sivussa panemiset, niin olisiko aika lopettaa tuo tupakanpoltto. Yli nelikymppisillä alkaa pikku hiljaa naamassa rypyt leviämään ja tupakan poltto sitä vaan pahentaa.. ei muuten mutta tuolla menolla ne pojat pikkuhiljaa lopettaa Puuman ihastelemiset :(

CougarWoman
CougarWoman

Äiti, lopeta toi nimimerkin takaa kirjoittelu! ;D 

Heh, ei vaiskaan. Kyllähän sitä nyt itselle yksi pahe pitää sallia - niin kauan kuin sillä riskeeraa vain oman terveytensä. Eli en ole kuitenkaan ihan akuutisti lopettamassa.... 

Jane C.

Olin tulossa huomauttamaan, että jos raskaudut niin tupakointi kyllä kannattaa ehdottomasti lopettaa - mutta sitten kelasin että sen sä varmaan jo tiesitkin :-)

CougarWoman
CougarWoman

Niin, ei toi kursiivi tuossa yllä ihan huvin vuoksi ole ;)

IhanaSika (Ei varmistettu)

Kyllä niin mieleni pahoitin,kyllä ei sovi tuollainen...Kyllä pitää mennä silleen perinteisesti tuo ikäero-asia - niin kuin vaikka Jungerilla :hän 49v ja neiti 23v....

soijapapu (Ei varmistettu)

Hauskinta tässä kommenttiketjussa on kyllä tämä:
"Synnyttäneidennaistenpääonvettynyttäpahvia (ei varmistettu)"

Ghostfire
Rainbows and unicorns

Kolme kertaa synnyttänyt pahvipää tyrski kans hartaasti tuolle. :D

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.