Työpaikkapuumailua

Johan tässä muutama kuukausi ehdittiinkin käyttäytyä ja pitää sisäinen puuma piilossa.

Sitten koitti marraskuun alku, ja osastolleni pelmahti kaksi uutta junior account manageria. Joita saan ensimmäiset pari viikkoa kouluttaa. (Universumi – miksi teit tämän minulle?!)

PURRRR.

Toinen pojista on 27-vuotias, toinen on juuri ehtinyt kypsään kahdenkymmenen yhden ikävuoden ikään. Ja molemmat tietysti palvovat maata jalkojeni alla. Olen firman nuorin nainen. Kauneinkin, jos pieni itsekehu sallitaan.

“Miten sä voit tietää noin paljon kaikesta?”

Kirkkaat bambinsilmät katsoa napottavat minua ihailevasti. Ei näy noilla kasvoilla vielä rypyn ryppyä, ja kauluspaidatkin ovat mallia slim fit, kun ukkoutuneiden kolleegojen tyypillistä toimistokumpua ei ole vielä ehtinyt ilmaantua. Leveät hartiat, kapeat lantiot. Olen haistavinani nuoren pojan tuoksun; tiedän, miltä nuorukaisen sileä, kuuma iho tuntuu huulilla, miltä se tuoksuu jos juoksuttaa nenää alastomalla kehollaan. 

KRRRR!

Vien nuorempaa pojista salaa kanssani tupakalle virallisten taukojen ulkopuolella. Läpsin itseäni henkisesti naamalle, kun tajuan yrittäväni puhua nuorekkaasti. Harmi vaan, että termi “sikamakee” paljastaa todennäköisesti oikean ikäni nopeammin kuin ajokorttini; en sentään lausunut sitä g:llä. Out-stök-stök-stök.

Puhutaan elokuvista, ja tajuan, että mainitsemani lempileffat ovat syntyneet jo ennen poikaa. Vaihdan pikaisesti aihetta, ja pohdin mielessäni, montako vuotta minua vanhempi pojan äiti mahtaa olla. Tai että onko pojalla vaihtoehtoisesti oidipus-kompleksi. Olisipa. Mitähän poika tekisi, jos suutelisin tupakanmakuisia, sään kylmentämiä huulia, pujottaisin käteni kauluspaidan alle sileää vatsaa silittämään.

RRRÄYH!

Poika istuu minua vastapäätä ja hymyilee minulle välillä söpösti monitorinsa takaa tuikkivilla silmillään. Vastaan hymyyn, isken silmää. Pojalla on selvästi myyntimiehen elkeet, ei häkelly vaan virnistää suloisesti vastaukseksi.

Katsoa saa, vaan ei koskea. Taitaa Ykkösmies saada töitten jälkeen kyytiä. 

cougar.gif

Oikeesti, saiskohan tätä t-paitana? 

Kommentit (16)
  1. Hauskinta tässä kommenttiketjussa on kyllä tämä:
    ”Synnyttäneidennaistenpääonvettynyttäpahvia (ei varmistettu)”

    1. Kolme kertaa synnyttänyt pahvipää tyrski kans hartaasti tuolle. 😀

  2. Kyllä niin mieleni pahoitin,kyllä ei sovi tuollainen…Kyllä pitää mennä silleen perinteisesti tuo ikäero-asia – niin kuin vaikka Jungerilla :hän 49v ja neiti 23v….

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *