Työpajafeedbackia #1

“Juna on vartin myöhässä, lähdimme vasta asemalta.”

Nörttipoika tekstaa juuri kun olin toinen jalka ovesta ulkona. Voi paska, 15 minuuttia lisää kärvistelyä, kiitos Valtion Rautateille.

“Voidaanko tämäkin laskea esileikiksi?”

Nauran ääneen – Nörttipoika on taas yhtä malttamaton kuin minäkin. Eipä taideta tehdä toisin tälläkään kertaa…

Ja sitten vihdoin – Nörttipoika istuu autossani, vie kätensä hameeni alle, puristaa reidestä. Minä yritän keskittyä ajamiseen ja ajaa nopeusrajoitusten mukaisesti; sakkoja ei tarvita. Kun en vaihda vaihteita, käteni eksyy hyväilemään Nörttipojan farkkujen lupaavaa pullistumaa; hän hengittää raskaasti hyväilyistäni. Tärisee. Niin minäkin.

Suutelemme jo eteisessä, kurotan sammuttamaan valot etteivät siluettimme piirtyisi lasiovien läpi illan pimeyteen naapureita kummastuttamaan. Nörttipoika painaa minut seinää vasten, työntää lantiotaan lantiotani vasten (tai no, itseasiassa vatsaani vasten – se pituusero!), suutelee nälkäisesti, näykkii kaulaani. Tunnen, miten alushousuni kostuvat – olen jo enemmän kuin valmis.

Nörttipoika ottaa minua kädestä ja katsoo hymyillen silmiin. “Mennäänkö?” Huokaisen myöntävästi ja annan hänen johdatella minut makuuhuoneeseen; hän istuttaa minut sängylle, suutelee lisää. Nörttipoika kurottautuu kaula-aukkooni, hyväilee rintojani rintaliivien päältä. Koko kehoni huutaa hänen kosketustaan. Nörttipoika painaa minut lempeästi sängylle, tulee puoliksi päälleni; hieroo jäykkää elintään reittäni vasten. Suutelemme nälkäisesti. Kärsimättömästi vien käteni hänen vyölleen, alan reuhtoa sitä auki. Nörttipoika nappaa kiinni ranteestani, vetää sen pois virnistäen.

“Sähän halusit ottaa rauhallisesti..?”

Uikutan turhautuneena, mutta Nörttipoika on päättäväinen; housunsa pysyvät jalassa. Sen sijaan hän alkaa suudella kaulaani, rintakehääni, puraisee varovasti rintaani rintaliivieni päältä; vapauttaa näppärästi jo kivikovan nännini ja lipaisee sitä varovasti. Vetää toppini ylös, suutelee vatsaani. Jokainen kosketus saa minut haluamaan häntä entistä enemmän; luulen tulevani hulluksi kun hän hivuttautuu alaspäin, painaa kasvonsa häpykumpuani vasten.

Kätensä löytävät hameeni alle, riisuvat yhdellä sulavalla liikkeellä sekä sukkahousuni että alushousuni. Nörttipoika suutelee sisäreisiäni, kipuaa huulillaan ylöspäin…ja lopettaa. Silmäni rävähtävät ammolleen, inahdan jotain käsittämätöntä. Nörttipoika naurahtaa pehmeästi ja antaa kevyen suukon jalkoväliini. Tulee viereeni makaamaan, kohottautuu kyynärpäänsä varaan, katsoo minua hymyillen silmiin.

“Joko riittää?”

Vastaan viemällä käteni vyölleen, riuhtaisen sen auki yhdellä nykäyksellä; revin housunsa malttamattomasti nilkkoihinsa. Yhtäkkiä kaikki tapahtuu salamannopeasti. Nörttipoika on onnistunut avaamaan rintaliivini; toppini katoaa liivien kanssa, näen silmäkulmastani että ne lentävät kaaressa makuuhuoneen nurkkaan. Samaan aikaan riisun Nörttipojan t-paitaa, rekisteröin puolella silmällä että paidassa on retropikselinen PacMan (awww nörtti), Nörttipoika riisuu hameeni, potkii samalla housujaan nilkoistaan. Alastomat kehomme löytävät toisensa, painautuvat toisiaan vasten. Tunnen hänen kehonsa lämmön omallani, tunnen miten paljon hän haluaa minua.

Nörttipoika kierähtää päälleni, raottaa reiteni polvellaan; kohottautuu kyynärpäittensä varaan ja katsoo minua intensiivisesti silmiin samalla kun liukuu sisälleni hitaasti, kuumana, kovana. Vedän syvään henkeä, tuntuu että taju lähtee; tuntuu niin hyvältä. Jokainen kosketuksensa kipunoi, jokainen liikkeensä tuntuu satakertaisena; jokainen työntö tuntuu paremmalta kuin edellinen. Nörttipoika voihkii kaulakuoppaani, puristan hänen pakaroihinsa puolikuut kynsilläni; jatkamme kunnes emme enää voi pidätellä kauempaa ja laukeamme huutaen takertuen toisiimme kuin hengenhädässä.

Nörttipoika makaa päälläni yhä sisälläni, suutelee minua raukeasti. Valun hänestä mutta en jaksa välittää; silitän hänen hiestä kosteita hiuksiaan, suukotan ohimoaan. Tästä on hyvä jatkaa.

lovers_in_bed.jpg

Edit: Mainittakoon, että näiden 46 tunnin aikana tuli yhdyttyä yhteensä kahdeksan kertaa, eli vielä muutama postaus ”Työpajasta” odotettavissa! 😉

Kommentit (1)
  1. Vihdoin päivitys! Joka päivä tarvii tarkistaa josko vaikka tänään. Ihana näistä ”kerätä kiimaa” kotiinviemisiksi..;)

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *