Työpajafeedbackia #2

Paineitten purun Pitkän ja kiihkeän, molempia tyydyttävän ensimmäisen rakastelusession jälkeen kiehnäsimme toisissamme hyvän tovin. Nörttipoika livahti hakemaan liinavaatekaapista käsipyyhkeen ja kuivasi huolellisesti molempien erogeeniset alueet; rakastan sitä ettei meidän tarvitse käyttää kondomia, että saan tuntea hänen siemennesteensä sisälläni, että valun hänestä. Rakastan sitä että hän haluaa olla kiinni minussa jälkeenpäin, ettei häntä häiritse kehojemme kosteus. Että hän ei koskaan kyllästy suukottelemaan minua, silittelemään kehoani.

Muutaman tunnin jälkeen akuutti halipula oli hetkellisesti tyydytetty ja nousimme vastahakoisesti sängystä vaatteitamme keräilemään. Nörttipoika repesi sydämelliseen nauruun.

“Sulla on ihan mieletön panotukka!!”

Vilkaisin peiliin ja nauroin ääneen. Ei tosiaankaan ollut epäilystäkään siitä, mitä Rouva oli hetkeä aikaisemmin puuhastellut. Hukkaan meni sekin puolituntinen föönatessa ja frisyyriä tälläillessä ennen Nörttipojan näkemistä (joskin pidän kunnia-asianani olla aina viimeisen päälle kun taas näemme pitkästä aikaa – vaikka nyt vain sen viisitoistaminuuttisen ajan).

Siirryimme perinteisesti sohvalle; hain Nörttipojalle oluen ja itselleni lasin valkoviiniä. Pilkoin patonkia ja järjestelin pientä naposteltavaa. Istuin Nörttipojan kylkeen käpertyneenä, puhuimme taas paljon ja kaikesta. Suukottelimme jatkuvasti, Nörttipoika silitteli minua laiskasti. Molempia miellyttävä musiikki (lue: raskasta kitaraa ja matalaäänisiä miesvokalisteja) soi taustalla.

Yhtäkkiä, puolta viinipulloa ja kolmea keskiolutta myöhemmin (juu-u, meillä tosiaan otetaan “eurooppalaisittain”) kello oli taas viisi aamulla. Oli aika painua pehkuihin. Olin taas todella väsynyt, mielessä kävi että tuskin edes Nörttipoika minua enää saa sytytettyä. Ah, miten väärässä olinkaan.

Lusikka-asento, Nörttipojan kuuma alaston keho minua vasten, kätensä rinnoillani, huulensa niskassani. Ping – olin hereillä kuin kahvikupissa kylpenyt Karvinen. Rakastelimme ensin lusikassa, mutta halusin enemmän, syvemmälle, kovemmin. Asetuin nelinkontin, Nörttipoika tuli taakseni, työntyi syvälle sisääni. Painoi kädellään niskaani pakottaen rintakehääni kiinni sänkyyn, otti toisella kädellään tukea lantiostani. Herranjumala sentään, sehän on vahvempi kuin luulinkaan. En olisi pystynyt liikkumaan, vaikka olisin halunnutkin. Nörttipoika nopeutti tahtiaan ja tunsin hänen kovenevan sisälläni entisestään; hän saavutti huippunsa karjaisten ja lysähti koko (75 kilon, hih) painollaan päälleni. Rentoutin lihakseni ja nautin Nörttipojan painosta. Kohta hän kieräytti meidät takaisin alkuasentoomme, yhä sisälläni. Nukahdimme siten; lusikassa, sisäkkäin, sääret kietoutuneina toisiinsa.

spooning.png

Heräiltyämme (emme enää sisäkkäin, heh) rakastelimme vielä kerran. Kuten aina, aamuseksi oli raukeata, viivyttelevää, kiusoittelevaa; ja orgasmi kevyttä kutinaa vatsanpohjassa –  kuin perhosten siipien lepattelua. Emme jääneet söpöstelemään kovin kauaksi aikaa, sillä molemmilla oli kiljuva nälkä – oli aamiaisen paikka. 

Kommentit (6)
 1. Argh! Paljon ihanaa seksiä! Oon niin kateellinen, että räjähdän! 😀
  Itsellä tällä hetkellä se tilanne, että on avomies jonka kanssa seksi takkuaa ja sitten on ”rakastaja” jonka kanssa punkan puolella on kyllä lähes täydellistä silloin harvoin kuin sinne päästään ja se on tätä nykyä todella harvoin! Mietin jo, että pitäiskö tässä vielä etsiä joku hoito, että oikeesti joskus saiskin. Varattu on huonoksi nyt todettu, se kun ei tunnu oikein kovin helposti saa menojaan järjestettyä, niin että saataisiin yhteistä aikaa, mutta toisaalta mietin, että onko joku vapaa sitten toisella tavalla riskaabeli tapaus.. Sellaisen kanssa kun ei ole sitä molemmat hiljaisena pitävää kauhun tasapainoa.. Haluun seksiä!

  1. 😀 No älä nyt kuitenkaan 😀

   Niin…mitenkään sen enempää suuntaan tahi toiseen kannustamatta (I aim to be Switzerland) – omanihan on siis paitsi sinkku, myöskin työtön. Hain itsekin alunperin varattua juurikin mainitsemistasi syistä, mutta onhan siinä puolensa että tämä tulee kutsuttaessa eikä häntä tarvitse tietoisesti jakaa kenenkään kanssa…

 2. Olen niin kateellinen!!! Suhteenne tuntuu suorastaan täydelliseltä! Omassa seksisuhteessani ei paljoa haleja ym saa.. Siksi luenkin älyttömän kateellisena näitä kirjoituksiasi! Varsinkin kun olet todella htvä kirjoittaja 🙂

  haluaisin kuitenkin kuulla miten sinulla ja miehelläsi sujuu tuo seksitön kuukausi? Oletteko lähentyneet ja onko läheisyyttä enemmän? 🙂

  1. Mä en itse ole koskaan ollut mikään superhalija, mutta jotenkin Nörttipoika on onnistunut tartuttamaan minuun tarpeen toisessa kiehnäämisestä 😀 

   Ja kiitos <blush> 🙂 

   Seksitön kuukausi (niin, kelle seksitön kelle ei – köh köh) sujuu hyvin, Ykkösmies on jopa alkanut ilmaisemaan haluistaan. Että kuulemma alkaa jo vähän pikkuhiljaa panettaa. Ehkä suukkoja ja kosketuksiakin on hieman aikaisempaa enemmän…

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *