Työpajafeedbackia #5

parental_advisory.png
Aikamme saunottuamme menimme suihkuun yhdessä. Note to self – mikäli et halua seksiä, ei kannata mennä suihkuun yhdessä Nörttipojan kanssa.

Nörttipoika tuli taakseni seisomaan ja alkoi pestä selkääni. Saippuasta liukkaat kätensä vaelsivat alaspäin, pakaroilleni, jotka saivat niinikään perusteellisen pesun. Kuin vaivihkaa hänen kätensä livahtivat vatsalleni ja kiipesivät ylös rinnoilleni; hän painautui minua vasten ja hyväili rintojani, askelsi meidät molemmat suihkun alle ja kumartui suutelemaan niskaani juuri korvan alapuolelta. Tunsin hänen jäykistyvän ristiselkääni vasten; käännyin ympäri ja tarjosin suutani suudeltavaksi. Nörttipoika teki työtä käskettyä ja suuteli minua pitkään; toinen kätensä hiipi jalkojeni väliin toisen leikitellessä kovettuneella nännilläni.

Pursotin suihkusaippuaa kämmenelleni; levitin sitä Nörttipojan rintakehälle, vatsalle, reisille. Hivutin käteni jalkojensa väliin, saippuoin hellästi hänen jo kireät kiveksensä, aloin hyväillä hänen terhakkaa penistään. Katselin sitä ihaillen – ensimmäinen ympärileikattuni; jopa kaunis. Liu’utin kättäni hitaasti edestakaisin; se sai Nörttipojan huokailemaan. Suutelimme jälleen, tällä kertaan nälkäisemmin. Tärisin, vaikka ei ollut kylmä.

Kuivasimme toisemme kärsimättömästi ja kiirehdimme makuuhuoneeseen. Nörttipoika painoi minut selälleni sänkyyn, alkoi suudella kaulaani, solisluutani, rintojani. Puristi ne yhteen käsillään ja leikitteli kielellään. Väristykset kulkivat selkäpiissäni hänen siirtyessään alemmas, aina jalkoväliini asti. Hellästi hän levitti reiteni ja tunsin hänen samettisen kielensä kosketuksen; ensin kevyesti, varoen. Tarrasin kiinni hänen kosteista hiuksistaan ja painoin päätään lähemmäksi; hänen kosketuksensa kävi määrätietoisemmaksi, rytmisemmäksi, hieroen juuri oikeasta paikasta. Hän jatkoi kunnes en enää kestänyt – kiipesin kliimaksiini täristen koko kehollani.

Nörttipoika tuli viereeni makaamaan, hymyili minulle himosta raskain silmin, suuteli vaativasti. Nyt oli minun vuoroni. Matkustin alaspäin hitaasti, suutelin viivyttelevästi vatsaansa, nuolin ja imin nivusiaan. Nörttipoika hätkähti ja veti syvään henkeä. Kohotin päätäni kysyvästi – kutittiko? ‘Älä lopeta, tuntuu ihan mielettömän hyvältä…’ Jatkoin kiireetöntä työskentelyäni, Nörttipoika huohotti kuuluvasti. Annoin kieleni vaeltaa kiveksillään, imin ne varovasti suuhuni ennen kuin kipusin huulillani peniksensä vartta hitaasti, kiusoitellen. Nörttipoika oli paisunut äärimmilleen ja ääntelynsä kertoi, että hän nautti suunnattomasti, halusi lisää. Armahdin ja annoin hänen liukua kuumaan suuhuni, niin syvälle kuin mahdollista. Hyväilin häntä suullani ja käsilläni kunnes tunsin, ettei hän kestäisi enää kauaa; kipusin hänen syliinsä ja ohjasin hänet sisääni. Nörttipoika laukesi lähes välittömästi sisääni huutaen – hänen orgasminsa tuntui kestävän ikuisuuden; tunsin hänen sykkivän sisälläni pitkään. Hän veti minut itseään vasten, puristi lujasti; mutisi jotain käsittämätöntä, antoi random-suukkoja ylävartalolleni.

Palasimme muutamaksi tunniksi sohvalle ja nautimme saunajuomista ja iltapalasta. Katsoimme leffaa toisiimme käpertyneinä. Rakastelimme vielä kerran ennen kuin nukahdimme sikeään uneen sylikkäin, täysin rentoutuneina, tyydytettyinä, tyytyväisinä.

Kommentit (4)
  1. haha, random-suukkoja! vissiin uusia sanoja tarttuu toisen puheesta?

    1. Ahhaaahh, ei, kyllä ”randomilla” on tehty vaikka mitä jo lukioajoista lähtien. Vanhan kansan slangia siis 😛

  2. Pillerithän ei ole 100 % ehkäisyväline…Mitä tekisit jos tulisit raskaaksi nörttipojasta? Kertoisitko hänelle?

    1. Todennäköisyys on kuitenkin aika pieni tulla raskaaksi jos käyttää pillereitä ”oikein”, en itseasiassa ole edes ajatellut koko asiaa… Mutta enpä usko että kertoisin.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *