Työt sotkee kaikki

Nonnih,

Taas on duunin vika, ettei ehdi edes blogia päivittää. Niin intoa puhkuen tulin lomalta ja päätin taas heittäytyä tuttuun ja turvalliseen ”kolme postausta viikossa” -tahtiin. Vaan eikägu. Duunia pukkaa ja itseasiassa työmatkaakin – jäljellä vielä 25 minuuttia tätä kirjoittaessani, ennen kuin pitää suhata kentälle. 

Eksoottisena tämän viikon matkakohteena Köpis ja Ruotsin isojen järvien alue. Mukana työkaveri (aika teoreettinen tyyppi, mutta ihan kivaa matkaseuraa) ja lomalta ostettu uusi kirja.

Bonuksena illallistreffit mun ja Ykkösmiehen yhteisen kaverin kanssa, joka sattuu myös pyörimään samoilla huudeilla (mun työkaveri ei tosin vielä tiedä tästä). Viime kerralla tavatessa meni ihan liian myöhään, ja seuraavana päivänä oli kauhea krapula. Toivottavasti tällä kertaa osaan/osataan käyttäytyä, sillä huominen aamu polkaistaan käyntiin aamupalaverilla firman toiseksi suurimman asiakkaan kanssa. (Seuraava kuva: Patsy kotiutuu pikkutunneilla). 

Pikapäivitys siis – loppuviikosta toivottavasti enemmän aikaa turista! 

 

 

 

Kommentit (9)
 1. aloitteleva puuma
  28.11.2016, 07:47

  Mitä kärähtänyt??? aurinkoloma oli jo, ja luvallisesta toiminnasta ei voi kärähtää. Hei, me kaivataan sua!!! Puuma hei.

  1. Oon mä täällä (puolikuntoisena toimistolla). Yritän pistää jotain päivitystä jahka olen taas kärryillä töitten puolesta… 🙂 Ihanaa että kaivataan <3 

   1. aloitteleva puuma
    29.11.2016, 09:43

    No kyllähän me halutaan tietää. Mosset ja Puusepät ja ja ja??

 2. Puuma on varmaan kärähtynyt – vihdoinkin 🙂 Tai sitten alkaa ideat loppua…

  1. Puumalla on influenssa.

   1. Voi ei! 🙁 voimia!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *