Tyttöjeniltapäivitys

CougarWoman

Se Tyttöjen Ilta.

Syötiin (liikaa) sushia, juotiin ihanan kylmää roséviiniä; istuttiin parvekkeella ja puhuttiin höpöjä. Nörttipoika otettiin avosylin vastaan ja oli kuin kala vedessä. Puhui paljon kaikkien kanssa. Leidit ihastelivat Nörttipojan sosiaalisuutta ja kykyä olla niinkin luonteva tuikituntemattomien naisten keskellä. Sain pelkästään positiivista palautetta; ja seuraavaa iltaa suunniteltaessa jotenkin jopa oletettiin, että Nörttipoika tulee taas mukaan.

Oli uskomattoman helppoa taas olla toisiamme lähellä ja nauttia toisen kosketuksesta; kuin sitä inhottavaa riitaa ei koskaan olisi ollutkaan. Esimakua otimme jo pikaisesti iltapäivästä heti hotelliin kirjautumisen jälkeen; sessio oli lyhyt (oli kiire tyttöjen kämpille), mutta molemminpuolisesti tyydyttävä.

Oli myös ihanaa olla taas vieraassa kaupungissa, kävellä käsi kädessä. Pysähtyä suutelemaan liikennevaloissa ikäänkuin olisimme oikea pari. Yöllä jo nautitun viinin, kymmensenttisten korkokenkien ja mukulakivikatujen kombinaatio sai askeleet epävakaiksi; Nörttipoika veti huolehtien lähelleen, piti kiinni tiukasti etten muljauttaisi nilkkojani. Tuki myös toista edellämainitusta kombinaatiosta kärsivää leidiä toisella puolellaan.

Illan juhlimisen jälkeen, aamuyön tunteina, otimme uusintasession. Tällä kertaa hitaammin, toisistamme nauttien. Kun sitten vihdoin saavutimme kliimaksin samaan aikaan, purskahdin yllätyksekseni itkuun - enkä sellaiseen elokuvamaiseen eteeriseen, jossa yksi tarkkaan valittu kyynel vierähtää tarkoin valitulla hetkellä silmäkulmasta henkilön tuijottaessa haaveilevasti kaukaisuuteen – vaan sellaiseen holtittomaan räkää turskivaan epäeroottiseen nikotteluun.

Jotenkin hetken intensiivisyys yhdistettynä sen tajuamiseen, miten lähellä oli etten olisi koskaan ollut juuri siinä hetkessä hänen kanssaan, sai aikaan hetkellisen tunteitten ylivyöryn. Pyytelin anteeksi yllättävää tunteenpurkaustani – hävetti - mutta Nörttipoika vain veti lähelleen, rutisti lujaa. Suukotti kyyneleeni pois. Piti minua sylissään vielä kauan jälkeenpäin, nukahtamiseen asti.

Aamulla heräsimme tarpeeksi ajoissa pystyäksemme nauttimaan toisistamme vielä kahdesti; sitten olikin jo kiire sovittuun aamiais-rendez-vousiin leidien luokse. Minä ja Nörttipoika valmistimme Full English breakfastin sillä välin kun leidit puristivat mehua tuoreista appelsiineista ja paistoivat croissantteja. Söimme itsemme tukkoon, leidit muistivat puujalkavitsailla miten hyvältä Nörttipojan makkara maistui; rasvainen duunariaamiainen maistui urbaaneille leideille enemmän kuin hyvin. Samalla haihtuivat viimeisetkin edellisiltana hankitut kohmelon rippeet.

Kävimme vielä istumassa joen rannassa virvoitusjuomapiknikillä ennen kuin oli taas aika lähteä kotiin ja palata arkeen.

Hymyilyttää vieläkin.

 

Kommentit

Liian utelias (Ei varmistettu)

Oh, olin odottanut tätä postausta NIIN paljon mutta tirkistelyvimmani ei kyllä tämän perusteella tullut ihan tyydytetyksi ;D

Miten ensikohtaaminen sujui, oliko ilmassa jäykkyyttä (ei siis *sellaista* jäykkyyttä) vai menikö ihan kuin mitään ei olisi tapahtunutkaan? Puhuitteko riidasta, puhuitteko tulevasta? Kamalaa miten voi olla näin kiinnostunut vieraiden ihmisten elämästä, anteeksi :D

CougarWoman
CougarWoman

Haha :D 

Me oltiin jo etukäteen sovittu, että riidat on sovittu ja niistä on jo tarpeeksi (meilitse) puhuttu. Eli tavallaan päätettiin että tavatessa ollaan, kuin koko riitaa ei olisi ollutkaan - ja niin se menikin. Ihan yhtä luontevaa oli taas nähdä kuin ennenkin. Tai nyt ehkä vielä intensiivisempää, kun molemmilla oli kuitenkin takaraivossa se, miten lähellä toisen menetys oli. Tulevasta ei puhuttu, ehkä eletään taas enemmän ns. hetki kerrallaan.

Heh, eipä mitään - aina saa kysyä :) 

kuolematon (Ei varmistettu)

Mukavaa, että kaverisi ottivat nörttipojan noin hyvin vastaan. Ja ilta sujui muutenkin hyvin :)

Tätä postausta lukiessani en vaan voi olla ihmettelemättä, miten ihmeessä meinaat ikinä lopettaa teidän jutun? Oot menny jo kauan aikaa sen rajan yli, missä ton lopettaminen ois ollu suhteellisen helppoa. Epäilen suuresti lopetatko nörttipojan kanssa tapailuanne ennenkuin miehesi saa tietää ja pistää valitsemaan hänet tai np:n. Luultavasti teidän juttunne loppuu siihen että kaikkia sattuu :) Joskin jos kuulisin, että mieheni on pettänyt minua vuosia, kertonut siitä kaikille paitsi minulle (ja jos vielä jostain syystä paljastuisi, että on kirjoittanut blogia) pakkaisin tavarani enkä enää ikinä palaisi.. Toivottavasti näin ei teille käy :) Uteliaisuudesta: mitä luulet että miehesi tekee jos (ja kun) saa tietää teidän jutustanne? Uskotko, että hän saa myös tietää, että kaikki muut tiesivät paitsi hän? Eriasia on kuitenkin rakastua johonkin ja pitää omana tietona, kuin rakastua johonkin ja kailottaa ympäri maailmaa..

CougarWoman
CougarWoman

Kiitos :)

Niin - tuo on hyvä kysymys. Valitettavasti en osaa tuohon (mihinkään kysymääsi) vastata muuten kuin että en tiedä...

Arska (Ei varmistettu)

Samaa mieltä ja Nörde tuntuu niin herkältä/romanttiselta, että tulee tod. näköisesti rikkomaan itsensä pahasti... Ja sehän on 110 % varma, että tämä homma tulee jossakin vaiheessa silmille.

Vierailija (Ei varmistettu)

Vanhasta on aina vaikea luopua mutta kuulostaa siltä että sydän on jo muualla <3

CougarWoman
CougarWoman

Ennemminkin kahdessa paikassa yhtäaikaa... 

Vierailija (Ei varmistettu)

<3

Nörttityttö (Ei varmistettu)

Kyllä vaan tuntemattoman sydän särkyy ykkösmiehen puolesta. Voi jestas :( Tämä siis ihan vaan yksittäisen ihmisen mielipiteenä. Sinun "onnestasi" tietävät kohta kaikki sinulle läheiset ihmiset. Petos, tullessaan ilmi, tulee olemaan todella loukkaava.

CougarWoman
CougarWoman

Mä jotenkin (naivisti) kuvittelen kuitenkin, että ei tule ilmi... 

Nörttityttö (Ei varmistettu)

Niin, tässä vaiheessa kyse ei ole enää mistään salasuhteesta koska niin monet ihmiset tietävät ja liikutte myös ilmeisesti oman kotipaikkakunnan ulkopuolella melko huolettomasti yhdessä. Loppupeleissä nekin ihmiset jotka näyttävät hyväntahtoisilta ja joihin luulevat voivasi luottaa, saattavat tahtomattaankin lipsauttaa jotain väärässä paikassa. Aika moni muukin blogin lukija uumoilee varmasti ettei tämä voi pysyä salassa kovin pitkään tätä menoa. Naiviutesi voi saada pahaa jälkeä, joten kannattaa nyt tarkasti harkita sitä että esitteletkö enää Nörttipoikaa kellekkään muulle tutullesi ja kuinka avoimesti hoidat tapaamiset. Ystäviesti positiivinen reaktiokaan ei välttämättä ole aina sitä miltä äkkiseltään näyttää. Voivathan he toki olla pelkästään iloisia puolestasi, mutta varmasti monenlaista spekulaatiota on kuitenkin tyttöporukassakin käyty kun et ole ollut paikalla, naiset - tiedäthän?

Vierailija (Ei varmistettu)

Kuulostaa täydelliseltä viikonlopulta! Olen kateellinen. :) näitä lukiessa tulee sellanen olo, että koko ykkösmiestä ei olisi olemassa ollenkaan ja olisitte vaan toisiinsa tulisesti rakastunut pari, eikä tähän sisältyisi petosta. Eli kuvittelen teidät aina näin enkä mieti että tähän liittyy kolmaskin osapuoli. Kumpa näin olisikin. Anyway rakastan sitä tyyliä, kun kirjotat ja kerrot yksityiskohtaisesti teidän kohtaamisista ja sen aiheuttamista tuntemuksista. Se on ku lukis eroottista novellia. Rakastan lukee sun postauksia ja odotan mielenkiinnolla, mitä seuraavaksi tapahtuu. :)

CougarWoman
CougarWoman

Noinhan se on itseasiassa meillä ollut ihan alusta asti - että kun ollaan kahdestaan niin sitten tosiaan ollaan kahdestaan, ikäänkuin muita ei olisi olemassakaan. 

Kiitos <3 <3

Positiivista

Toi itkujuttu on jännä. Varsinkin jos samalla nauraa ja itkee hysteerisesti nikotellen ja henkeä haukkoen ja yrittää vakuutella, että "ei mua tarvii viedä hullujenhuoneelle, oon ihan kunnossa" :D

CougarWoman
CougarWoman

Toi oli mullekin suht uusi fenomeeni, vähän itsekin siinä ehdin ihmetellä että mikähän mulle nyt tuli :D 

Vierailija (Ei varmistettu)

En kykene hehkuttamaan lainkaan onneasi poikasi kanssa, anteeksi vain. Sillä että on rakastaja, ei niinkään ole merkitystä mutta sillä että jaat hänen kanssaan mm ystävät, blogissa koko "romanssin" kaikkien saataville .. se on todella loukkaavaa käytöstä Ykkösmiestä ajatellen. Et voi häntä rakastaa, koska käyttäydyt noin. Eikä Nörtilläkään voi kaikki inkkarit kanootissa olla, kun on mukana tässä.

Yleensä aina, aina petokset tulevat ilmi, mieti miten tämä haavoittaa miestäsi. Et ehkä pysty edes asettumaan hänen pöksyihisi koska puuhaat tälläistä. Ala-arvoista, itsekeskeistä ja keskenkasvuista.

CougarWoman
CougarWoman

No eipä sinun tarvitsekaan :) Tästä rakastamisesta ja sen subjektiivisesta määrittelystä on jo jauhettu ihan väsymykseen asti kommenttikentissä (kuin myös Nörttipojan inkkarikanootista), sinällään siis tämä sinun kommenttisi ei tuonut keskusteluun mitään uutta, anteeksi vaan myöskin. Minä puolestani olen jo tähän mennessä oppinut, ettei minun tarvitse todistella rakastamistani millään tavalla kenellekään; riittää kun tunnen sen itse ja että rakastamiseni kohde sen myös tuntee. Millään mulla ei ole mitään väliä. 

Mutta kiitos kommentistasi joka tapauksessa. :) 

Vierailija (Ei varmistettu)

On ihan pakko kehaista sun kärsivällisyyttä :) Itsellä kiehahtaa aina kun luen noita: et rakasta häntä/ olet naiivi/ häpeäisit -kommentteja. Loppuuko ne koskaan?! Mutta sä vaan jaksat vastata asiallisesti kerta toisensa jälkeen.

Haluan myös kiittää silmiä avaavasta blogista. Itseäni petettiin edellisessä suhteessa, jonka jälkeen menetin uskoni parisuhteisiin ja ihmisten rehellisyyteen. Näiden kirjoitusten kautta ajatuksiin on kuitenkin tullut enemmän harmaan sävyjä. Pettäjillä on erilaisia syitä, hyviä ja huonompia, ja sinun syysi näen harvinaisen hyvänä (vaikkei näin ei ehkä saisi sanoa). Lisäksi, vaikkei näinkään ehkä saisi ajatella, se että ykkösmies petti sinua muuttaa tilannetta erittäin paljon, kyseessä ei ole kahden virheettömän vaan kahden tavallisen ihmisen suhde. Teidän tilanteessanne saattaisin hyvinkin tehdä saman ratkaisun. Toivotan hyvää kesää sinulle ja nörttipojalle, ottakaa kaikki irti tästä jatkoajasta :)

Reppumies (Ei varmistettu)

Onneksi olkoon Drama Queen, yllättävää, että kaikki on taas niin kuin ennen :), jokuhan vihjaili tuolla aiemmin, että tämä blogi on täysin Nörttipojan takia kiinnostava, niin tuli kiire laittaa asiat takasin järjestykseen? Ja ketä olisi kiinnostanut tyttöjeniltapäivitys ilman NP:tä? Anteeksi, mutta sinä olet säälittävän kekseliäs ja ennalta arvattava. Aikanaan selviää, ettei - yllätys yllätys - ykkömies parantunutkaan... ja meno eikun jatkuu. Kukaan ei nimittäin jaksa lukea sinun ja ykkösmiehesi seksikokemuksista! Hyvää jatkoa vaan... (ps. kellotan kauanko menee että kommentoit? ) :)

CougarWoman
CougarWoman

Mä en tajunnut tästä mitään :D Mutta pakko oli äkkiä tulla kommentoimaan kun kerran kellotat, ettei nyt mene koko päivä hukkaan kellotellessa ;) 

"Säälittävän kekseliäs"? :D 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.